Info: info@twestlicht.nl - tel: 06 13529019
 • Centrum t Westlicht , Singelstraat 7 , 4461 HZ Goes.

 • Ontmoetingsruimte van t Westlicht .

Aanbod


Cursus EHBO met Homeopatische middelen. ( 3 ochtenden). Gegeven door Petra Houweling

 Cursus EHBO met homeopathische middelen

 Doel:

Met deze cursus leert u eenvoudige klachten bij uzelf of uw kind behandelen met homeopathie.

Voor wie:

-          Voor iedereen die eenvoudige klachten wil behandelen met natuurlijke middelen als alternatief voor antibiotica en andere medicatie

-          Voor iedereen die basiskennis wil opdoen van de klassieke homeopathie

Inhoud:

1.      Basisprincipes Homeopathie

2.      Bespreking ziektebeelden, wanneer zelf behandelen en wanneer naar een arts

3.      De werking van 25 veel gebruikte homeopathische middelen

4.      Instructie hoe bepaal je welk middel gebruikt moet worden en oefenen met casuïstiek

 

Door wie wordt de activiteit gegeven?  

Ik ben Petra Houweling. Met mijn man en drie kinderen woon ik in Kloetinge.
Mijn kinderen zijn op jonge leeftijd met homeopathie behandeld en met bijzonder goed resultaat.  Mijn interesse in het beroep van homeopaat werd hiermee gewekt. Het mooie aan een homeopathische behandeling vind ik dat de totale mens centraal staat. Er wordt niet een ziekte genezen maar de hele mens. Het zelf herstellend vermogen van de patiënt wordt bevorderd.  
Met veel enthousiasme volgde ik de opleiding tot klassiek homeopaat aan het CKH te Leuven, in België. Ook volg ik interessante seminars en bijscholingen van o.a. Dinesh Chauhan, Joshi’s, Alex Leupen en Anne Vervarkce.
Van de mooie en diepgaande gesprekken tijdens de consulten krijg ik veel energie en voldoening. Consulten met kinderen doe ik met veel plezier. Homeopathie werkt bij kinderen erg goed.

Zelf wist ik ook niets van homeopathie tot iemand mij zei waarom ga je met je zoontje niet naar een homeopaat. Ik merk dat veel mensen niet bekend zijn met klassieke homeopathie en dat is erg jammer. Ik ben dan ook erg gemotiveerd hier in de regio mensen kennis te laten maken met de geweldige mogelijkheden van de homeopathie.


 

Start /datum/data:

  21 en 28 sep, 5 okt

Kosten:

Totaal 115 euro.

-          3 ochtenden les

-          Boek Homeopathische huis en reis apotheek

Doos met 36 homeopathische middelen.

 

Datum

 

21 en 28 sep, 5 okt

Tijd

10:00 -12:00 uur

Kosten

115 euro

Info+ opgave

Petra Houweling

petra@homeopathiehouweling.nl

06-24736891

www.homeopathiehouweling.nl


Intuitieve massages & healing. Gegeven door Frans Persoon

Ik ben Frans Persoon 43jaar en woonachtig in Goes.

 

Ik geef al ongeveer 15 jaar massages aan vrienden en kennissen waarvan ik vele positieve reacties mocht ontvangen.

Ik ben nu bijna 2 jaar vrijwilliger bij het Westlicht waar Mieke Boot mij op mijn helende gave heeft gewezen .

Sindsdien ben ik bezig om deze gave verder te ontwikkelen .

Momenteel doe ik dat door intuïtieve ontspanning massages en/of healings-sessies te geven.

Voor de massages gebruik ik hierbij Amandel olie of Arnica olie en warmte pakkingen.

Een massage en/of healing duurt ongeveer 45 min en dit is op basis van vrijwillige bijdrage.

 

 

Voor een afspraak of verdere informatie :

Mail:persoon1975@hotmail.com

Tel :06-52659200

Hieronder enkele reacties van mensen die al een massage hebben ontvangen.

Ten eerste wil ik je bedanken voor de heerlijke massage,hij was heerlijk ontspannend en als je nog even langer door was gegaan was ik in slaap gevallen .

ik mocht beelden ervaren die me het antwoord gaven op wat dingen waar ik op dat moment mee zat.

De dag zelf was ik best moe, en op tijd naar bed gegaan, mijn rug voelde ietwat stijfjes aan.

De dag erna voelde ik pas echt dat er iets met mijn rug gebeurd was, weer wat stijfjes maar niet heel erg heftig hoor, ik voelde gewoon dat er wat gebeurd was.

Ik heb goed water gedronken de dagen erna, en wat mij nu opvalt, duidelijk opvalt, dat is dat ik veeeeel soepeler ben in mijn rug, echt heel veel soepeler, met bukken, met in de tuin werken, net of er geen pijntjes/blokkades/stramme spieren of hoe je dat dan ook noemt meer zijn, das echt heerlijk!

Net of ik meer ontspannen ben, vanuit mijn rug gezien en net of dat uitstraalt vanuit mijn rug, de ontspannenheid.

Gezien mijn werk en omgeving heb ik regelmatig spanning in mijn lijf. Spanning gaat dan echt zitten in mijn rug, vooral onderrug. 


Voor de massage had ik enorm last van mijn onderrug, het gevoel dat je door je rug bent gegaan. Na de massage had ik nog even last van, maar na een dag voelde ik geen pijn meer in mijn onderrug. Heerlijk! 

Frans masseert op gevoel. Eerst zoekt hij de pijnlijke plekken op. Daarna masseert hij op een behagelijke manier op de plek van de pijn. Tijdens masseren praat hij met je, zodat hij precies weet hoe hij de pijnlijke plek kan aanpakken. Hij past zich aan aan de persoon en diens lichaam. Dat is masseren op gevoel.    

Wat mij in de week erna opviel is dat ik weer een stukje lichter ben geworden (nog even en ik fladder, hihi!) niet zoveel als de eerste keer maar toch weer wat lichter.

Ik ben wat zorgelozer, dat was ik al een heel eind maar net of ik weer een duwtje heb gekregen dat mijn hoofd wat leger is, of er wat weggewaaid is, ook in combinatie met het fietsen buiten, dan blijft alles weg uit mijn hoofd lijkt het wel, dus jij hebt het leeggemaakt, en de wind op de fiets houdt het leeg.

Dus opgeteld, ja, er is weer wat veranderd met me, dat is mij zeker duidelijk.


Workshop Lach Yoga. Gegeven door Gerdien Janse

Titel  activiteit:  Lachyoga

 Ervaar de kracht van de lach! Iedereen weet dat lachen gezond is. Maar toch doen we dat als volwassenen te weinig. Doe eens mee met een lachyogaworkshop! Met behulp van diverse oefeningen gaan we lachen zonder reden. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat lachen goed voor je is. Je maakt endorfine aan en remt het stresshormoon cortisol af. En je wordt er een blijer mens van!

 

Door wie wordt de activiteit gegeven?

Voorstellen van jezelf: Gerdien Janse geeft sinds 2009 lachworkshops aan grote en kleine groepen mensen. Met veel enthousiasme geeft zij de lach door aan mensen. Het belangrijkste vindt zij dat mensen op hun gemak zijn en dat mensen zelf kunnen ervaren wat een lach met je kan doen.

Start /datum/data:
woensdag 12 september 2018
woensdag 24 oktober 2018
woensdag 21  november 2018
woensdag 12 december 2018
Kosten: €8,- of €15,- voor 2 personen.

 

Info/opgave : www.zeelandlacht.nl
Gerdien Janse – 0615345473 – gerdien@yebo-yoga.nl

 

 

Datum

zie agenda 

Tijd

19.30 uur tot 20.30 uur

Kosten

€8,- per persoon. €15,- voor 2 keer of voor 2 personen.

Info+ opgave

www.zeelandlacht.nl


Workshop intuitief schilderen. Gegeven door Daan Biessels.

Workshop intuïtief tekenen

 Een leuke en laagdrempelige workshop waarvoor je niet per sé hoeft te kunnen tekenen of schilderen. Via een aantal simpele stappen probeer ik je te begeleiden naar het op papier krijgen van een deel van je emotie en om hier een vorm aan te geven.

 

Ons bewustzijn werkt via spiegeling. Je kunt iets voelen, maar je wordt het je pas bewust als je het voor je ziet in woord of beeld. Daarnaast is tekenen (en schrijven) een zeer krachtige manifestatietool die je helpt bij het precies vormgeven van je gedachten en wensen.

 

De middag staat in het teken zan zelf doen en ervaren, aan de hand van de tekeningen en als afsluiting een schilderijtje kan er indien gewenst ook een reading gegeven worden, omdat ook tijdens het proces van het maken vertalingen worden gemaakt van de geest naar de materiewereld die iets te zeggen kunnen hebben over de oorsprong van je afbeelding.

 

Door wie wordt de activiteit gegeven?

 

Daniel Biessels,

 

Al meer dan 20 jaar is zogenaamde heilige geometrie en werken met kristallen een grote hobby en sinds een aantal jaar zijn daar door de nodige ervaringen ook kristallen schedels deel van geworden.

Mijn passie ligt bij het zelf vormgeven en vertalen van wat er tijdens het omzetten van gedachte naar beeltenis gebeurt en ikzelf gebruik daar tekenen voor. Zowel geometrische tekeningen als vorm of abstracte schilderingen blijken enorme bronnen van informatie en ik vind het leuk om hierin de verborgen booschappen te ontdekken.

 

 

Start /datum/data:

 

1-07-2018

 

Kosten:

 

12,50 euro pp

 

Info/opgave :

 

Je kan je opgeven bij:

infobiessels@zeelandnet.nl

 

Datum

1 juli 2018

Tijd

van 13.00 - 17.00

Kosten

12,50 euro pp

incl. materiaal.

Info+ opgave

infobiessels@zeelandnet.nl

06-48170910


Workshop schedels en de geometrie van het Universum. Gegeven door Daan Biessels

Kristallen schedels en de geometrie van het universum

Kristallen schedels zijn niet zomaar een vorm die uit een kristal zijn gesneden. Deze avond staat in het teken van de kristallen schedel en vooral waarom deze vorm gekozen is en wat dit aan verdieping in de werking van de steen geeft, waarbij ik ook inga op het carven (vormgeven) van de steen zelf.

 

Ook komt de werking van verschillende schedels aan bod en wordt er aandacht besteed aan de legendes en verhalen die rond de oude kristallen schedels van Lemuria en Atlantis de ronde doen.

 

Het 2e deel van de avond zal vooral bestaan uit zelf voelen, contact maken en beleven en hierover met elkaar in gesprek gaan wat de ervaringen zijn. Eigen schedels kun je natuurlijk ook meenemen.

 

Door wie wordt de activiteit gegeven?

 

Daniel Biessels,

 

Door allerlei belevenissen in mijn leven ben in geïnteresseerd geraakt in de geometrie van het leven en dan speciaal het omzettingsgebied tussen de geest en de materie. Al meer dan 20 jaar is zogenaamde heilige geometrie een grote hobby en sinds een aantal jaar zijn daar door de nodige ervaringen ook kristallen schedels deel van geworden.

Ik ben zelf ook carver, dat wil zeggen dat ik in sommige gevallen de eer heb om stenen van vorm te mogen veranderen naar schedel.

 

 

Start /datum/data:

 

10-07-2018

 

Kosten:

 

10 euro pp

 

Info/opgave :

 

Je kan je opgeven bij:

infobiessels@zeelandnet.nl

 

Datum

10 juli 2018

Tijd

van 19.00 - 21.30

Kosten

10 euro pp

Info+ opgave

infobiessels@zeelandnet.nl

06-48170910


Zomer zonnewende. Gegeven door Daan Biessels

Summer Solstitude / Zomer Zonnewende

De 21 ste juni is de zomer zonnewende. Deze dag is de langste dag van het jaar en vanaf hier worden de dagen weer korter. Van oudsher wordt er aan de hand van een ritueel offervuur een viering gekoppeld aan deze dag.

 

Deze avond zal in het teken staan van het maken van een offergave, een reinigingsritueel en een intentie die aan de offers meegegeven wordt in het vuur.

 

Daarna gaan we naar buiten en wordt er een ritueel vuur aangemaakt waarin de offers worden gebracht en de intenties aan het universum worden toe vertrouwd. Er is hier ruimte voor een persoonlijke noot, zoals een gedicht of een lied.

 

Als afsluiting een gezamelijk hapje/ drankje om de avond af te sluiten.

 

 

Door wie wordt de activiteit gegeven? 

 

Daniel Biessels,

 

Al meer dan 20 jaar is zogenaamde heilige geometrie en werken met kristallen een grote hobby en sinds een aantal jaar zijn daar door de nodige ervaringen ook kristallen schedels deel van geworden.

Mijn passie ligt bij het zelf vormgeven en vertalen van wat er tijdens het omzetten van gedachte naar beeltenis gebeurt en ikzelf gebruik daar tekenen voor. Zowel geometrische tekeningen als vorm of abstracte schilderingen blijken enorme bronnen van informatie en ik vind het leuk om hierin de verborgen booschappen te ontdekken.

 

Daarnaast voel ik me verbonden met de natuur en de rituelen van het sjamanisme, al geef ik daar vooral mijn eigen draai aan.

 

 

Start /datum/data:

 

21-06-2018

 

Kosten:

 

vrijwillige bijdrage

 

Info/opgave :

 

Je kan je opgeven bij:

infobiessels@zeelandnet.nl

 

Datum

21 juni 2018

Tijd

van 19.30 - donker

Kosten

Vrijwillige bijdrage

Info+ opgave

infobiessels@zeelandnet.nl

06-48170910


De juffrouw op het rozenblad. Van paranormaal naar authentieke spiritualiteit.( Boekpresentatie+ workshop). Gegeven door Annet Mol

 

De juffrouw op het rozenblad

Van paranormaal naar authentieke spiritualiteit

 Boekpresentatie en workshop

Ben je gevoelig? Heldervoelend? Helderziend? Ben je dan paranormaal of spiritueel?...

 

Annet Mol schreef de autobiografische roman De Juffrouw op het rozenblad waarin ze haar ervaringen beschrijft over haar spirituele ontwikkeling. Als journalist voor ParaVisie reisde ze tien jaar door Nederland op zoek naar antwoorden op de vraag: wat is paranormaal? Ook als bestuurslid van een spirituele vereniging ontmoette ze veel mediums en paragnosten. Ze ontwikkelde een sterk aan- en invoelen, een mediumschap, kreeg paranormale waarnemingen. Maar wat wordt eigenlijk opgepikt? Waar komt het vandaan en wat kun je ermee doen?

 

Annet leest een stukje voor uit haar boek. Ze beantwoordt vragen over paranormale en spirituele onderwerpen en vertelt hoe met paranormale gevoeligheid kan worden omgaan en  voor de liefhebber: hoe die talenten het beste kunnen worden ontwikkeld.

 

Het boek is alleen tijdens de workshop contant te koop voor € 12,50 (winkelprijs € 14,95)

 

Lovende reacties op het boek:

 ‘Toen ik het manuscript voor dit boek al vóór publicatie in handen kreeg voelde ik me bevoorrecht en las het bijna in één adem uit. Nadat Annet Mol ongelooflijke dingen te horen kreeg over hemel en aarde constateerde ze: “Er zat maar één ding op. Ik moest dit uitzoeken…!”  Van de daarop volgende zoektocht door paranormaal Nederland heeft ze al vaak verslag gedaan maar nu doet ze een boekje open over haarzelf, haar eigen proces. Ik smulde van zoveel herkenbaars dat ook nog zo smeuïg wordt beschreven. Terecht merkt Annet op: ‘Mijn leven bestond uit een rollercoaster van nieuwe ervaringen’. Maar in plaats van zweverig te worden blijft ze realistisch en kritisch, en prikkelt daarmee ook lezers om door te tasten van paranormale avonturen naar authentieke spiritualiteit. Naar een vervolg kijk ik nu al uit!’

Peter Kampschuur, psycholoog, ademtherapeut, meditatieleraar & publicist

 

‘Toen ik las dat het hoofdstuk Fool on the hill zou gaan over spiritualiteit dacht ik dat het stuk ‘zweverig’ zou zijn. Ik heb zelf ooit psychosociale begeleiding gestudeerd en was na zes jaar murw van de tingeltangel muziek, geboorteoefeningen (rebirthing) en gezond eten. Dit stuk is een humoristisch geschreven, herkenbaar verhaal over welke paden iemand bewandelt om te komen tot waar zij wil zijn. Het loslaten van oude sores is het moeilijkste wat er is. Het erachter komen wat die oude sores is, is soms nog moeilijker. Een mooi stuk. Ik ben benieuwd naar het hele manuscript.’
Fiona Hack, uitgever en schrijver van kinderboeken

 

‘Ik wilde je laten weten dat ik erg genoten heb van je boek; het kwam voor mij op het juiste moment en heeft me een zetje in de goede richting gegeven. Bij mij ook herkenning zoals bij andere lezers en ik vond het ook duidelijkheid scheppen! En ook super dat je zo open over jezelf bent. Ik heb de tijd genomen om het te lezen en vond het echt jammer dat ik het uit had. Op naar het tweede boek.
Margery    

 

 

 

 

 

 

 

 

ANNET MOL
 

Wie ben ik?

Sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw  verdiep ik me in esoterische en paranormale onderwerpen. Door die kennis ook praktisch toe te passen zijn mijn paranormale vermogens geworden tot wat ze nu zijn en ben ik uitgegroeid tot wat - nog steeds - een medium of paragnost wordt genoemd. Ik zie mezelf niet als een medium, maar als een kosmisch communicator. Een intermediair die de informatie van het verleden, heden en de toekomst vertaalt in een zinvolle boodschap.


Bezige bij

In de jaren negentig schreef ik tien jaar voor ParaVisie en Yes. Als freelance journalist ontmoette ik veel mensen die met paranormale activiteiten bezig waren of zich bezig hielden met spiritualiteit in de breedste zin van het woord. Een aantal jaren was ik actief bestuurslid bij spirituele vereniging Harmonia Schiedam. Na twintig jaar zelfstudie besloot ik een astrologie-opleiding te volgen bij CHTA. Ik haalde daar mijn astrologie- en medische astrologiediploma.

Ik ben een poosje aangesloten geweest bij de Rozenkruisers, volgde Transcendente Meditatie, trainingen Emotioneel Lichaamswerk en een tarot-kaartcursus.  Bij Greetje Molenaar leerde ik mandalatekenen.  De Hermetica, Gnosis en Kwantumfysica zijn geliefde aandachtsgebieden.  Drie dagen in de week werk ik als directie-assistent bij een maatschappelijke organisatie. Zo blijf ik geaard en hou de balans in mijn leven. En nog steeds schrijf ik graag!...
 

Start /datum/data:

21 september 19:30 uur

 

Kosten: € 7,50

 

Info/opgave :
Annet Mol
annet@annet-mol.nl

www.annet-mol.nl
www.dejuffrouwophetrozenblad.nl

06 2140 7871

Datum

21 september 2018

Tijd

19:30 tot 22:00 uur

kosten

€ 7,50

Info+ opgave

annet@annet-mol.nl

www.annet-mol.nl
www.dejuffrouwophetrozenblad.nl

06 2140 7871

  


Reiki: Beleef, ervaar & doedag. Gegeven door Nathalie de Kraker

Activiteit : REIKI beleef, ervaar en doedag.

Deze dag is bedoeld om Reiki te beleven, te ervaren en te doen. En is bedoeld voor iedereen, ook als je geen ervaring hebt met Reiki ben je meer dan welkom. Op deze dag ga je ervaren en beleven wat Reiki voor jou zou kunnen betekenen. Deze dag staat vooral in teken van het ervaren en beleven, ook zal er wat achtergrondinformatie worden gedeeld. 


Ben jij nieuwsgierig naar Reiki? Wil je meer leren over wat het voor jou zou kunnen betekenen? En wil je graag op de hoogte worden gehouden over deze dag? Laat het me weten via info@reikipraktijknathalie.nl en dan hoor jij als eerste de ins en outs van deze dag. 

 

Voorstellen van mijzelf:

Ik ben Nathalie de Kraker-de Ruijter, 47 jaar, getrouwd en trotse moeder van 2 geweldig unieke kinderen. Beide wijs van hun eigen. Ieder op zijn eigen wijze. Alweer 10 jaar geleden kreeg mijn zoon de diagnose PDD-NOS. Een diagnose die niet alleen zijn leven zou veranderen....het zaadje van zelf-onderzoek was daar. Mijn prachtige spiegel, mijn ruwe diamant. Want wat zei deze diagnose nu over mij, over mijn verwachtingen, mijn patronen, mijn eigen ont-wikkeling? Wie is die vrouw in de spiegel waar ik IK tegen zei? Samen zijn we op reis gegaan. Elkaar opnieuw ontdekken, elkaar ont-wikkelen. Hij volgde zijn reis, met pieken en dalen en nu 10 jaar later, is hij een krachtige jongeman.

 

 

En ik? Ik ben op reis gegaan, heb mezelf ont-wikkelt door bewustwordingstrainingen (Dansen met de Draak en het Drakenbal, Gelaatkunde, Ik leer Anders over beelddenkers, NLP), heb mijzelf in de spiegel gekeken tijdens de Coachopleiding bij Move a Mountain (want wie zichzelf kan begeleiden, kan een ander begeleiden) om in 2015 tijdens een retreat voor HSP (hoog sensitieve personen) in Malaga in aanraking te komen met Reiki. Vanaf dat moment viel alles als een puzzel in elkaar. Na het behalen van Reiki 1,2 heb ik vorig jaar mijn Reiki Master behaald. Wat een verrijking, wat een energie! En beetje bij beetje wordt alles duidelijk. En ben ik nu trots en dankbaar dat ik met jou mag meereizen dmv Reiki, Access Bars®, Soul Body Fusion® en Chakra Soul Healing. Allemaal prachtige methodes die het zelf herstellend vermogen van het lichaam ondersteunen waardoor blokkades kunnen worden opgeheven en de energie weer vrij kan stromen.

Tijdens deze prachtige reis wordt ons gezin uitgebreid met een dochter. Ons confetti kanon. Waar wij indutten, schudt zij ons wakker. Een spiegel, een oh zo wijs kind van haar eigen. Zo eerlijk en puur. 

 

Wanneer : 13 okt a.s. 

Waar : Centrum t Westlicht Goes 

Aanvang : 10 uur tot 16 uur 

Kosten : 75 euro

Aanmelden via ; info@reikipraktijknathalie.nl 

( 06-18945047 )


Belevingsweekend in t Westlicht. Vele gratis workshops gegeven door vele docenten.

Het is weer zover.

Een heel weekend GRATIS mini workshops volgen in t Westlicht . :) Dit weekend is gepland op 1 en 2 Sept a.s. Een echt belevingsweekend vol nieuwe ervaringen, nieuwe ontmoetingen en gezelligheid.

Zet het in je agenda.!

Vele docenten/ therapeuten/ gespreksleiders verzorgen deze 2 dagen een gratis te volgen mini- workshop/ activiteit. Alles rondom welzijn, lichamelijke en geestelijke gezondheid, creativiteit, bewustwording, spiritualiteit .

De 2 dagen starten om 11 uur en duren tot 17 uur .
Ieder uur starten er in 4 ruimtes 4 nieuwe activiteiten. 
Natuurlijk is er ook een pauze tussendoor, zodat je in alle rust kunt genieten.
Bij binnenkomst ontvangt iedereen het complete programma, zodat je voor de hele dag jouw keuzes kan maken .

We vragen per dag 5 euro entree, dit om alle kosten wat te dekken( flyer/ druk werk, enz enz )

Wanneer : Zaterdag 1 Sept en zondag 2 Sept. 
Waar: Centrum t Westlicht, Singelstraat 7 , 4461 HZ Goes 
Tijd: 11 uur tot 17 uur 
Entree : 5 euro per dag . Kassa gewoon bij de voordeur. Je hoeft niet vooraf een kaartje / ticket te kopen .
Het volgen van de workshops is dan verder gratis.
 

Zaterdag 1 sept 
1 Tessa Krapf : Paranormaal uurtje
2 Ria Walrave : Familie opstelling 
3 Gerdien Janse: Ervaar de kracht van de lach.
4 Margaretha Gieles : Maak kennis met de taal vd kleurendiagnostiek
5 Matthijs Anthonise : Zicht op je Weg 
6 Petra Houweling : Kennismaking met klassieke Homeopathie, werkwijze en voorbeelden.
7 Nog in te vullen 
8 Nog in te vullen 
9 Sandra van der Vegt: Wholefulness Meditaties
10 Mieke Boot Intuitieve workshop 
11 Bellringers workshop
12 Ellen Marijnissen : Mediumschap &Healing, ook iets voor jou?
13 Anita Flikweert : Aarde resonantie/ vrouwencirkel/ waterceremonie 
14 Glen Hanna I AM LightEmpowerment- Zelf liefde & Innerlijke Vrede.
15 Mirjam Van Donselaar : titel nog in te vullen 
…………………

Zondag 2 Sept 2018
1 Marie Jose Capello : Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? 
2 Han van Straaten: Je horoscoop als levenskompas.
3 Margaretha Gieles: Maak kennis met de taal vd kleurendiagnostiek 
4 Matthijs Anthonise : Zicht op je Weg 
5 Caroline Groeneveld: 13 manen om je dromen waar te maken. Hoe de natuur je helpt om helemaal jezelf te zijn
6 Sandra van der Vegt : Wholefulness Meditaties
7 Nathalie de Kraker-de Ruijter: Reiki workshop
8 Lennard van Splunter en Mariska Nieuwkoop: Adem je vrij en leef je droom
9 Nadine Heemskerk: Helemaal HSP, herkennen en hulp bij hooggevoeligheid 
10 Bellringers workshop
11 Ellen Marijnissen : Mediumschap &Healing, ook iets voor jou? 
12 Mieke Boot intuitieve workshop 
13 Anita Flikweert : aarde resonantie/ vrouwencirkel/ waterceremonie
14 Glen Hanna I AM Light Emprovement- Kristallen Schedel Bewustzijn .
15 Mirjam Van Donselaar: titel nog in te vullen.

 

Een aantal docenten zal zowel op zaterdag, als op zondag aanwezig zijn. Binnenkort alle aanvangstijden van alle workshops hier online. Welkom allen.
Beide dagen starten om 11 uur en duren tot 17 uur. 


We ontmoeten elkaar dan *

Hartegroet team t Westlicht 

www.twestlicht.nl 
info@twestlicht.nl


Workshop met Monnik Ramchandra ( Yogi + leraar )

Titel  activiteit:  Workshop met Ramchandra ( Yogi & leraar)

We starten de workshop met een “Nepalees - & Indiase dansles”

Dansen is een leuke manier van ontspanning. Nepalese & Indiase dansles is voor iedereen geschikt, ongeacht je conditie, ervaring met dans is niet nodig. Nepalese & Indiase dans is gracieus, liefdevol, uitdagend en vrolijk.  

Het doel van dansen is: plezier beleven aan het samen dansen, wennen aan ritme, dans en ruimte, het ruimtelijk inzicht vergroten.

 

Na een kopje thee… aansluitend:

 

“Ramchandra spreekt”

Ramchandra vertelt over zijn leven: vroeger als militair, als Sadhoe, zijn leven in Pondicherry in de Ashram van Sri Aurobindo en De Moeder en zijn werk in de Ashram in Nepal.  

 

“Vragen aan Ramchandra”

Een moment om vragen te stellen. Levensvragen, kwesties die je dwarszitten… Of gewoon wat er in je opkomt….   

 

We sluiten de workshop af met “Yoga Nidra” ( 45 minuten)

Tijdens deze Yoga Nidra meditatie leer je om bewust tot diepe ontspanning te komen.  Yoga Nidra is een staat van dynamische slaap.

Is een methode om tot complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning te komen.

20 minuten Yoga Nidra is gelijk aan 3 uur slaap!

Door wie wordt de activiteit gegeven?

 

Wie is Ramchandra?

Ramchandra begon 25 jaar geleden een Ashram nabij Kathmandu met één lemen hut en één koe.

Momenteel biedt Sri Aurobindo Yoga Mandir ( Ashram ) aan ruim 100 straatkinderen onderdak & onderwijs.

Ze hebben er een lesprogramma met o.a. Yoga, meditatie, hygiëne, toneel maar bijvoorbeeld ook Frans. 

Naast school werken de kinderen in de moestuin, de koeienstallen, weven ze sjaals en verwerken ze het meel en de rijst.

En dat alles in de Geest van Sri Aurobindo en De Moeder.

 

 

 

Start /datum/data:

De workshops worden in het Engels gegeven. Nederlands sprekende begeleiding is aanwezig.

 

Data:

dinsdag           3 juli                19.00 – 22.00 uur Manhuis en  daarna Westlicht 

woensdag       4 juli                10.00 - 13.00 uur Westlicht 

Vrijdag            6 juli                19.00 – 22.00 uur Manhuis 

Zaterdag         7 juli                10.00 – 13.00 uur Westlicht 

Zondag            8 juli                10.00 – 13.00 uur Westlicht 

 

Kosten:

Kosten bedragen € 25.- per persoon. ( het volledige bedrag komt ten goede aan de Ashram in Kathmandu). Vooraf aan de workshop graag contant betalen.

 

Info/opgave :

 

Meer over de Ramchandra en zijn werk:  https://www.auronepal.org/

 

Locatie: ‘t Westlicht, Singelstraat 7, Goes en Manhuis Zusterstraat Goes 

 

Inschrijven en meer info:  dalilah@kpnmail.nl  of 06-20488884

Stuur bij je aanmelding ook even je telnummer. Dan kunnen we je altijd snel bereiken bij evt. aanpassing tijd/ locatie e.d.

 


Sjamanistische Ceremonie: Jouw unieke plek in het grote geheel. Gegeven door Cees Elenbaas

Sjamanistische ceremonie: Jouw unieke plek in het grote geheel.

In deze sjamanistische ceremonie besteden we aandacht aan de levenslessen die we op ons pad krijgen en wat die mogelijk te maken hebben met  onze blauwdruk, het plan wat we bij onze incarnatie van Grote Geest meegekregen hebben.  

Tijdens de trancereis hopen we een tipje van de sluier op te lichten, wat betreft onze levensmissie.

Interesse, meld je uiterlijk 9 juni aan via onderstaand nr of mailadres.

Deze ceremonie wordt gegeven door Cees Elenbaas.

Sjamaan Ochtendnevel.

 

Zondag 10 juni van 13.00 tot 15.00 uur

 

Kosten: € 15,00

 

Info/opgave :

www.info@ochtendnevel.nl

0627270568

 

Datum

10 juni 2018

Tijd

13.00 tot 15.00 uur

Kosten

€ 15,00

Info+ opgave

info@ochtendnevel.nl

0627270568


Manner Life Source presenteert : Adem je vrij. ( vrijdag, zaterdag en zondag). gegeven door Robert en Karlijne Tettero en team.

Manna Life Source presenteert:

Adem Je Vrij

Een Training voor Zelfbewustzijn

15 t/m 17 juni 2018

Centrum ‘t Westlicht, Goes

 

Ben je op zoek naar je ware identiteit? Is het weer eens tijd om verandering aan te gaan?

Zoek je antwoorden op situaties waar je steeds tegenaan loopt? Ben je weer aan wat rust toe? Wil je verdieping in je liefdesrelatie? Wil je wat aan je lijf en gezondheid doen? Wil je wat doen aan de uitdagingen waarmee je op het werk geconfronteerd wordt? Werk jij in de gezondheidszorg of ben jij een zorgverlener die aan nieuwe inspiratie toe is? “Adem je Vrij”!

 

Geef jezelf deze training cadeau. Een weekend om tot jezelf te komen, te leren hoe je echt gezond, gelukkig en succesvol kunt zijn en om terug te keren naar je essentie. We gaan kijken naar wat de wereld beweegt en hoe jij je dromen kan verwezenlijken. Aan de hand van verschillende oefeningen en “zelf-onderzoek” reiken wij jou de tools aan om je leven weer de baas te zijn.

 

Daarbij gaan we je ook een specifieke, krachtige en toch simpele ademtechniek leren die je van je stress en algemene onverwerkte ervaringen uit het verleden kan verlossen. Bewust Ademen brengt je weer volledig tot jezelf en tot een diepe ontspanning; stress en dagelijkse zorgen vallen van je af, je voelt je open en fris en weer met jezelf en de wereld verbonden. Vanuit deze nieuwe belevenis voel je een verhoogd bewustzijn en krijgt alles een nieuwe betekenis. Bewust ademen betekent bewust leven.

 

met

Robert en Karlijne Tettero  

en Team

 

Over Robert

 Robert is een Personal Development Trainer, Life Coach, Sjamaanse Leraar en Tantrica. Hij geeft individuele sessies, trainingen en coachings trajecten in Self Empowerment, Ademwerk, Sjamanisme en Tantra en is ook een gecertificeerde Ademtherapeut/Rebirther en Rebirther Trainer. Hij heeft meer dan 18 jaar samengewerkt met sjamanen in het Zuidwesten van de Verenigde Staten en heeft van een leergang met een sjamaan van de Hopi stam in Arizona genoten. Door zijn gedrevenheid om te leren en te groeien is hij uiteindelijk terecht gekomen op het pad en levenswijze van Tantra.

Hij heeft zijn leven toegewijd aan zijn eigen ontwikkeling en persoonlijke groei en is blij zijn kennis met anderen te delen.

 

Over Karlijne

Karlijne is een gekwalificeerde Ademtherapeut /Rebirther en Trainer, Creatief Danseres, Tantrica en Vuurvrouw voor de zweethut ceremoniën. Zij geeft individuele sessies als ook trainingen in Self Empowerment, Ademwerk, Sjamanisme en Haar opmerkelijke intuïtie en scherp gevoel voor wat er onder de oppervlakte ligt biedt haar cliënten waardevolle inzichten op het pad van hun persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Door Karlijne’s zachte en liefdevolle aard en haar vreugdevolle uitstraling is zij voor iedereen een bron van inspiratie en stelt zij mensen in staat hun proces met gemak en plezier te ondergaan.

 

Informatie en aanmelding:

 

Lennard van Splunter:       06-10260213 – lennardvansplunter@gmail.com

 

Mariska Nieuwdorp:          06-23649835 – mariska14@me.com

 

Robert Tettero:                     06-24680147 – robert@mannalifesource.com

 

 

 

Locatie:                      Centrum ‘t Westlicht, Goes

                                    Singelstraat 7

                                    4461HZ  Goes

 

Datum:                       vrijdag  15 t/m zondag 17 juni 2018

Dagelijks van:           10:00 tot 19:00 uur

 

Deelname:                  € 395,- (bij aanmelding voor of op onze info ochtend op 27 mei € 345,-)

 

Bij aanmelding ontvang je een bevestigingsbrief met verdere details 

 

Betaling naar:           Manna Life Source

ABN AMRO: Rekeningnummer: NL49 ABNA 0511251661

Onder vermelding van LETraining Basis Cursus Juni 2018     

 

 

Association for Holistic Healing and Inner Growth

www.mannalifesource.com / info@mannalifesource.com


Boodschap van je eigen hoger-zelf. Gegeven door Kendra Biessels.

Titel  workshop: 

Boodschap van je 'eigen' hoger zelf

Tijdens deze actieve workshop ga je zelf aan de slag om een boodschap van je 'eigen' hoger zelf te krijgen.

Door middel van opdrachten, oefeningen en coaching ondersteun ik je in je eigen reis naar je hoger zelf.

Jij bent dus uiteindelijk degene die de boodschap binnenkrijgt.

Het beloofd weer een mooie, leerzame middag te worden waarin ook zeker tijd is voor een lach en een traan.

Wil je meedoen meld je dan even aan via de mail

infobiessels@zeelandnet.nl

 

De energetische uitwisseling voor deze middag zal 30 euro zijn inclusief een hapje en een drankje.

 

 

Door wie wordt de activiteit gegeven? 

Ik ben Kendra Biessels, Powercoach voor vrouwen. Spiritueel leidraad coach en tevens werk ik met Body work oftewel de kracht van aanraking.

Door jaren van leren, leven en studie ben ik terecht gekomen op het pad van psychologie van coaching en van het mogen doorgeven van wijsheden  en levenslessen aan andere vrouwen.

Ik werk vanuit liefde, aandacht en passie.

Start /datum/data:

 

31 mei

 

Kosten:

 

30 euro

 

Info/opgave :

 

 

Datum

 

31 mei

Tijd

 

14.00-17.00 uur

Kosten

 

30 euro

Info+ opgave

 

aanmelden via mail

infobiessels@zeelandnet.nl


RevealMe Familieopstelling met persoonlijk fotoverslag. Gegeven door Matthijs Anthonise en Rudi Wijnacker

Titel activiteit: 

RevealMe: Familieopstelling met een persoonlijk fotoverslag

 

Zit je klem? Wil je jezelf losmaken?

Ga de confrontatie aan met onbewuste patronen en doorbreek blokkades die jou tegenhouden om te zijn wie je echt bent. Ervaar jouw werkelijke potentie tijdens deze (familie)opstelling door de heren van RevealMe.

Je ervaart verschillende rollen en bijbehorende emoties: energiek, passief, blij, zwaarmoedig, noem maar op. Je ervaart ze en dat is terug te zien in je houding en gezichtsuitdrukking.

 

Hoe mooi zou het zijn als je deze opstelling na afloop kunt herbeleven en de ingezette veranderingen kunt versterken? Daarom maken wij tijdens de Reveal sessie professionele portretfoto’s van verschillende stadia die je doorloopt. Een persoonlijk verslag van je eigen ontdekkingsreis, exclusief voor jou.

 

Stuur een mail naar workshop@revealme.nl om je op te geven.

Vermeld als onderwerp de gewenste datum en locatie: 13 juni Goes

 

Door wie wordt de activiteit gegeven?

Matthijs Anthonise en Rudi Wijnacker komen uit Vlissingen en hebben onder de naam RevealMe een uniek concept ontwikkeld van opstellingen gecombineerd met fotografie.

 

Matthijs Anthonise organiseert al vele jaren opstellingen in Zeeland en Friesland. Hij weet feilloos de oorzaak bloot te leggen van wat jou belemmert in je dagelijks leven. Op een ontspannen manier en met een gezonde dosis humor geeft hij je handvatten om dit te veranderen.

 

Rudi Wijnacker legt de opstelling vast met professionele (portret)foto’s. Doordat ze zo opgaan in de opstelling, merken deelnemers vaak niet eens dat hij fotografeert. Hij zorgt voor een persoonlijk fotoverslag van jouw opstelling waardoor je ook na afloop jouw ervaring kan herbeleven. Zo wordt jouw veranderingsproces extra versterkt.

 

Start /datum/data:

Woensdag 16 juni

1930-2200 uur

Maximaal 4 deelnemers

 

Kosten:

€85 per persoon

 

Info:

www.RevealMe.nl

Geef je op met een mailtje naar workshop@revealme.nl o.v.v. ’t Westlicht 16 juni


2 daagse workshop Forgiveness. Gegeven door Nirmala ( Nick Verduyn). Monnik in de Bhakti Yoga traditie

Workshop Forgiveness

 

“Vergeving is het loslaten van de verbitterdheid waar je recht op hebt en het op een vriendelijkere manier behandelen van de persoon die je pijn heeft gedaan, vriendelijker dan waar degene recht op heeft”. 


- Robert Enright -

Wie heeft zich in dit leven niet gekwetst gevoeld door een vriend, familielid, collega of geliefde? Bijna iedereen.

Iemand oprecht vergeven is hetzelfde als een gevangene vrijlaten. En wie is die gevangene? Dat ben jij. Wrok houdt je namelijk emotioneel verbonden aan een pijnlijke ervaring uit het verleden. Het beschadigt je relaties, vreet aan je energie, haalt je snel uit je balans en heeft negatieve effecten op je gezondheid.

Vergeving is bevrijdend. Het is een van de mooiste cadeaus die je jezelf kan geven.

Het vergevingsproces wat op deze dag wordt aangeboden is een combinatie van PSYCH-K en het vergevingsproces dat gegeven zal worden door Nirmala, oprichter van Nivista. Het vergevingsproces is een krachtig middel om te groeien in compassie, emotionele volwassenheid, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Het proces van vergeving leert je om je angsten en gevoelens van wrok los te laten, vrede in jezelf te vinden en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven. Dit zal je helpen krachtiger in het leven te staan en zo vooruitgang te boeken in je leven. Uiteindelijk gaat vergeving over hoe je je bewustzijn kan verhogen om zo betere keuzes te maken.

Tijdens de workshop leer je:

• Ontdekken welke subtiele overtuigingen en vaak onbekende redenen er zijn achter je gevoelens van wrok.

• Het verkrijgen van een duidelijk beeld hoe, waar en waarom wrok jouw leven op een negatieve manier beinvloed.

• Begrijpen welke levenslessen er achter je pijn zit en wat die jou proberen te vertellen

• Je houding transformeren op een manier die jou helpt op een positieve manier om te gaan met negatieve mensen

• Meer empathie en kompassie te ontwikkelen naar diegenen die jou pijn hebben gedaan

• En meer.

De vergevingsdag wordt gefaciliteerd door: Nirmala (Nick Verduyn), oprichter van Nivista, een onderneming die zich bezighoudt met het faciliteren van workshops, online cursussen en spirituele zelfontwikkeling voor individuen en organisaties. Hij is een monnik in de Bhakti Yoga traditie en volgt de voetsporen van zijn leraar Martin Hausner (Mahatma), die oprichter van Sattva het vergevingsproces is.

 

Vergeving is een reeks stappen die je neemt om je eigen gemoedsrust te herstellen en om de wereld te verbeteren. Het werkt helend voor jezelf, en als je jezelf heelt, dan heel je ook je relaties met de mensen om wie je geeft.

 

Niet vergeven heeft consequenties; het leidt tot een slachtofferrol en langer lijden dan nodig is; het is meestal ook de wortel voor ofwel toekomstig onrecht of toekomstige verbitterdheid. Het doorbreken van deze ketens is niet alleen een vorm van vriendelijkheid naar jezelf toe; het is een gunst die je aan toekomstige generaties verleent.

 

Als je niet vergeeft, zit je opgesloten in een kooi. Die kooi is gevuld met haat, verbitterdheid en wraakgevoelens. De kooi heeft maar een deur om eruit te komen. Op die deur staat een groot bord waarop staat: Vergeef. Open die deur. Stap naar buiten. Dan kun je weer frisse lucht inademen en zal er een enorme last van je schouders vallen.

 

Voordelen van het vergevingsproces:

 

 • Meer energie, zowel emotioneel als lichamelijk
 • Afname van stress
 • Versterkt immuunsysteem
 • Betere spijsvertering en darmwerking
 • Meer rustgevende slaap
 • Verlichting van depressie en verbittering
 • Verlichting van zelfsabotage
 • Verlengde levensduur
 • Grotere positieve instelling
 • Hoger geluksgevoel
 • Meer compassie
 • Meer succes
 • Verhoogde tolerantie
 • Verhoogde alertheid en intelligentie
 • Vermogen om nieuwe relaties aan te gaan
 • Meer spirituele vooruitgang
 • Zonnigere toekomst
 • Een beter en vriendelijker mens worden
 • Beter bestand tegen toekomstig leed

Wanneer ; 7 en 8 juli 2018 

Waar : Centrum t Westlicht 

Kosten totaal : 199,- euro 

Aanvang: 09:00 uur tot 17:00 uur beide dagen.

Opgeven voor dit bijzondere weekend kan via:  info@nivista.org 

Telefoon: 06 49246051

 


RevealMe: Introductieavond familieopstellingen. Gegeven door Matthijs Anthonise en Rudi Wijnacker.

Titel activiteit: 

RevealMe: introductieavond (familie)opstellingen

Zit je klem? Wil je jezelf losmaken?

Ga de confrontatie aan met onbewuste patronen en doorbreek blokkades die jou tegenhouden om te zijn wie je echt bent. Ervaar jouw werkelijke potentie tijdens deze kennismakingsavond met de heren van RevealMe.

Het veranderingsproces dat op deze avond start, wordt versterkt met een professioneel fotoverslag van jouw opstelling.

 

Tijdens de avond komt een willekeurig aantal deelnemers met hun persoonlijke thema aan bod. De andere deelnemers kunnen een rol spelen in de op te stellen thema’s. Zo kan iedereen de kracht van een Reveal-sessie ervaren, ongeacht of jouw persoonlijke thema wordt opgesteld.

Voor wie dieper op zijn of haar thema in wil gaan, volgt in juni een uitgebreide Reveal-sessie.

 

Door wie wordt de activiteit gegeven? 

 

Matthijs Anthonise en Rudi Wijnacker komen uit Vlissingen en hebben onder de naam RevealMe een uniek concept ontwikkeld van opstellingen gecombineerd met fotografie.

 

Matthijs Anthonise organiseert al vele jaren opstellingen in Zeeland en Friesland. Hij weet feilloos de oorzaak bloot te leggen van wat jou belemmert in je dagelijks leven. Op een ontspannen manier en met een gezonde dosis humor geeft hij je handvatten om dit te veranderen.

 

Rudi Wijnacker legt de opstelling vast met professionele (portret)foto’s. Doordat ze zo opgaan in de opstelling, merken deelnemers vaak niet eens dat hij fotografeert. Hij zorgt voor een persoonlijk fotoverslag van jouw opstelling waardoor je ook na afloop jouw ervaring kan herbeleven. Zo wordt jouw veranderingsproces extra versterkt.

 

Start /datum/data:

Woensdag 23 mei

1930-2200 uur

Maximaal 10 deelnemers

 

Kosten: donatie. Bij donaties boven €20 ontvang je digitaal een persoonlijke fotocollage.

 

 

Info:

www.RevealMe.nl

Geef je op met een mailtje naar workshop@revealme.nl o.v.v. ’t Westlicht 23 mei


GRATIS interactief. Maak kennis met de digitale geest. Gegeven door Jack Karelse

Titel  activiteit:  Maak kennis met de Digitale Geest!
 

 De Digitale Geest waart door Zeeland. Kom kennismaken en ontdek wat de Digitale Geest voor jou kan betekenen!

Met om 14.00 uur en om 16.00 uur een interactieve, korte sessie over de wereld binnen handbereik. Een straatbeeld zonder smartphones is nog nauwelijks voor te stellen. Kun je nog wel zonder? Heb je last van stress als je je mobiel niet bij de hand hebt? Kortom: ben jij je smartphone nog de baas?


Door wie wordt de activiteit gegeven?

Mijn naam is Jack Karelse. Al heel lang ben ik, niet altijd bewust, bezig met media en informatie. Als liefhebber en beroepsmatig. De rol van technologie is de laatste 15 jaar enorm toegenomen. Het boeit me. Soms beangstigt het me ook. 
De Digitale Geest zorgt voor bewust en zinvol gebruik van media en technologie. Thuis, op school, op het werk of waar dan ook. Het gaat niet alleen over sociale media en hypermoderne technologie. Ook gewoon over de krant en een boek.

De Digitale Geest:
– informeert over ontwikkelingen op gebied van media, technologie en welzijn
– denkt mee over de mogelijkheden en moeilijkheden van de digitale wereld
– houdt een spiegel voor
– is een plaats om vragen te stellen over (sociale) media, technologie en welzijn.

Datum:

17 mei 2017

Aanvang ; 13:30uur tot 17:00 uur 


Kosten: geen / waardering achteraf

 

Info/opgave :
www.digitalegeest.nl
info@digitalegeest.nl
06 - 12755631

 


Roy Martina komt naar Goes. Hij verzorgt de bijzondere lezing en boekpresentatie : 50 tips voor onstopbaar succes !

Stichting Cultureel Westlicht presenteert voor u:

Roy Martina.

https://roymartina.com/   

Roy Martina is business coach, holistisch arts ,spreker, top trainer en schrijver van 77 boeken.

Hij verzorgt de interactieve lezing met boekpresentatie:

50 tips voor onstopbaar succes!  

Word onstopbaar! Onstopbaar worden in alles wat je wilt, of het nu een betere business is of fitheid, gezondheid, geluk of meer diepgang in je relatie, het is mogelijk!  Maak persoonlijk kennis met een systeem dat in de praktijk keer op keer bewezen is door succesvol holistische arts, topsporter en ondernemer Roy Martina.

 

 

 

Praktische tools om succesvol te zijn In deze lezing leert Roy je de praktische tools (technieken) om je mindset congruent te maken met je doelen en dit vervolgens te integreren in je identiteit en zelfbeeld.

De lezing is een juiste mix van theorie en praktijk met demonstraties zoals je nooit eerder hebt gezien. De informatie is geweldig,  je krijgt praktische snelwerkende strategieën en technieken die je direct toe kunt passen in jouw leven.

Leerzaam én vermakelijk Roy is een gepassioneerd spreker met veel humor. Hij heeft op het podium gestaan met wereldberoemde sterren zoals Deepak Chopra, Tony Robbins e.a. Hij geeft workshops op alle continenten en is internationaal één van de meest gevraagde sprekers van Nederlandse afkomst. Hij weet als geen ander de zaal te boeien en mee te nemen in zijn verhaal. Kom ontdekken waarom dat zo is en je zult je geen moment vervelen.

Wanneer : Woensdag 27 juni a.s.  Waar: Aula van Pontes Goese Lyceum, Oranjeweg 90 , 4461 LR Goes Aanvang: 19:30 uur. Inloop vanaf 18:15 uur.  Einde avond : 22:00 uur  

Entree: 50 euro   ( inclusief gesigneerd boek : 50 tips voor onstopbaar succes* ) Betaling vooraf.

Reserveer nu je plaats(en)  door te mailen naar :

Rodeko59@gmail.com   Penningmeester Stichting Cultureel Westlicht.

U ontvangt dan z.s.m. een bevestiging + factuur voor deelname.  Hartelijk dank en tot dan ! 


Optreden muziek ensemble VIER. 5 euro entree.

Muziek ensemble Vier! 

Luisterliedjes vanuit het hart.
Nodigt u van harte uit voor ons nieuwe programma:
Weet je nog?   

Het programma bestaat uit diverse Nederlandstalige luisterliedjes die, onder begeleiding van akoestische gitaar ten gehore worden gebracht. Solo’s duetten en meerstemmige gezongen nummers wisselen elkaar af.

Wees van harte welkom en geniet van de mooie teksten en muziek.

Wanneer: Zondag 3 juni om 14.00
Waar: ‘ t Westlicht Singelstraat 7,Goes
Entree: 5 euro
Voor meer informatie:
www.vierdemuziek.nl 

Betalen aan de zaal van t Westlicht .


Kennismaking met diepgaande energetische therapie. Gegeven door Maya Meijaard.

Titel  activiteit:  kennismaking met diepgaande energetische therapie

 Halfuur sessie per persoon.

Ik wil jullie kennis laten maken met deze therapie, normaal geef ik sessie van 1.5 uur.

Ik zal jou energetische sessie geven die heel diep kan gaan.

Er komen hier verschillende tools aan bod zoals:

-emotie pressuur

-transformatie coaching

-innerlijk kind werk

-EFT(emotional freedom technique)

-helende reis

-burn-out release

-energetische koorden verwijderen.

-reading

-healing

 

Hierbij zullen wij echt naar binnen gaan.

Je zult de connectie met jezelf weer voelen.

En je kunt problemen op een heel diep niveau aanpakken en helen.

 

Voor wie is de therapie bedoeld?

Zowel voor kinderen als volwassenen

Met klachten zoals:

-angsten

-trauma

-emotioneel/lichamelijk misbruik

-onzekerheid

-burn-out

-depressie

Etc.

 

 

Door wie wordt de activiteit gegeven?

Ik ben Maya Meijaard,

Ik heb zelf het nodige levenservaring op gedaan, waardoor ik mensen nog beter kan helpen met hun moeilijke pad.

Ik heb een diepgaande energetische opleiding gedaan.

Je gaat echt de diepte in , je pakt de dingen echt bij de wortel aan.

Daarnaast kan ik ook readen, tijdens de behandelingen krijg ik vaak boodschappen of beelden binnen, dit is hele mooie aanvulling op de behandeling, waardoor we de dingen nog beter kunnen aanraken.

Verder ben ik zelf spiritueel ingesteld en werk ik graag op mijn intuïtie, ik geloof dat alles wat we meemaken in ons leven ook een reden heeft.

Vaak is het een reden om verder te groeien en dat jou ziel dit heeft willen ervaren.

En bij dit stukje hebben we soms wat extra ondersteuning nodig.

Start /datum/data: 13:00 -17:00   08-05- 2018

 

Kosten: 12,00 voor 30 minuten sessie

 

Info/opgave :

 

 

Datum

               08-05-2018

Tijd

                13:00-17:00

Kosten

                12,00

Info+ opgave

energeticsoulawareness@outlook.com

tell:0655910115

www.energeticsoulawareness.nl

 


Kinder Yogales. Voor kinderen van 6 - 12 jaar. Gegeven door Sandra Konst

  Kinderyoga 6-12 jaar

Uitleg activiteit:

Tijdens kinderyoga leer je je hoofd leeg te maken. Je leert het verschil tussen spanning en ontspanning. Door de yoga houdingen maak je je lijf soepel waardoor de energie vrij kan stromen. Kinderyoga leert je om je weer naar binnen te keren, om je af te sluiten van prikkels en weer te voelen. Elke les bevat ademoefeningen, yoga houdingen, een zintuigen-of concentratiespel, een massage oefening en een eindontspanning. Kinderyoga is een speelse manier om kennis te maken met yoga. Ik werk altijd met een thema.

Door wie wordt de activiteit gegeven?

Ik ben Sandra Konst. Ik ben gecertificeerd mindful kinderyoga docent, kinder yoga therapeut, kinder-masseur en auteur van het boek Draakje Durf en de Drakenadem.

 

Start /datum/data:

Dinsdag 22 mei 15.30-16.30 uur

Dinsdag 26 juni 15.30-16.30 uur

 

Kosten: 10 euro per les per kind

 

Info/opgave :

 

sako74@zeelandnet.nl

06-47696346

www.sandrakonst.nl


Optredens Musical vrienden/ Slot Oostende.

Het gehele Westlicht is deze dag voor overige bezoekers gesloten. De optredens van Musical vrienden in samen werking met Slot Oostende zijn besloten.

Zie alle info op de website van Slot Oostende.  

Demonstratie avond Mediumschap & Spirit portretten. Gegeven door Jo Suijkerbuijk en Dorothe Albers.


Dorothe Albers
Medium, Spirit Portret Artiest&Coach
www.indhira.nl
Dorothe is woonachtig in Nederlands oudste stad Nijmegen, waar historie en natuurijke bosgebieden in elkaar overvloeien.
Dorothe heeft diverse opleidingen gevolgd waaronder ook enkele volgens de Engelse Methode. Haar laatste opleiding Spirit Portraits & Psychic Art, was DE opleiding waar ze weer “thuis” kwam bij dat, waar ze haar hele leven mee was opgegroeid.. Kunst!
De tekentechnieken heeft ze geleerd van haar vader die zelf kun-stenaar is.
Haar motto:
Zorg goed voor jezelf… je bent UNIEK!!!

Jo Suijkerbuijk
Medium, Spiritueel Coach & Healer www.spiritueelcentrumrucphen.nl
Jo is woonachtig in het mooie Rucphen, nabij Breda & Roosen-daal en heeft daar haar eigen spirituele praktijk midden in de bossen.
Jo heeft haar opleidingen gevolgd in Engeland en Nederland, volgens de Engelse Methode.
Jo is een geweldig spreker en zal tijdens deze avond de “stem” van de overladen dierbaren zijn. Ook zal ze haar kennis met numerologie met u delen.
Haar motto:
Help jezelf, wees jezelf, geloof in jezelf, sta in je kracht en we hebben samen een gezellige planeet!

 

Opgave en info via :

info@indhira.nl 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Cursus Tarot kaarten duiden. ( 4 avonden). Gegeven door Joke den Engelse en Mary Minnaard

 Tarotkaarten duiden

 

Uitleg activiteit:

Cursus Tarot kaarten duiden 

In deze cursus ga je kennismaken met de Tarotkaarten van Rider Waite.

Je leert o.a.

- de geschiedenis en de betekenis van de kaarten

- de betekenis van de plaats die de kaart heeft in de legging

- de symboliek die te zien is op de kaarten

Verder heel veel oefenen met twee soorten leggingen.

 

Door wie wordt de activiteit gegeven?

Joke den Engelse en Mary Minnaard 

 

Voorstellen van jezelf:

Mary werkt al vele jaren met de Tarotkaarten en heeft zich vooral verdiept in de symboliek. Ook werkt zij met Engelenkaarten en auralezen.

Joke werkt verscheidene jaren met de Tarotkaarten en heeft zich vooral verdiept in de plaats  die de kaart inneemt. Verder werkt zij ook met de pendel en Engelen- en Gaiakaarten.

 

Start /datum/data:

donderdagavond 17, 24, 31 mei en 14 juni

 

Kosten:

€ 120,00 voor 4 lessen

 Opgeven via de website of telefonisch

Website: www.counsellingzeeland.nl

E-mailadres: info@counsellingzeeland.nl  of

                       marym60@live.nl

                      

Tel.nr.: 06-41685332

Datum

donderdagavond 17, 24, 31 mei en 14 juni

 

Tijd

19.30 - 21.30 uur

Kosten

€ 120,00

Info+ opgave

info@counsellingzeeland.nl

        marym60@live.nl

of tel. 0641685332


Lezing : Eeuwig durende rustplaats in de natuur. Georganiseerd door Monique Dommanschet UitvaartbeZieling.

Monique Dommanschet UitvaartbeZieling organiseert:

 

LEZING ‘EEUWIG DURENDE RUSTPLAATS IN DE NATUUR’

gast: Joyce Sengers van Natuurbegraafplaats ‘De Utrecht’ - Hilvarenbeek

 

Datum: vrijdag 18 mei

Tijd: 19.30uur

Locatie: Centrum ’t Westlicht, Singelstraat 7 (naast de RK Kerk) te Goes

 

Een laatste rustplaats midden in de vrije natuur. Voor altijd. Het is een wens die steeds meer mensen koesteren. We worden ons bewust dat sterven een natuurlijk gebeuren is en daarom willen veel mensen hun lichaam of as op natuurlijke wijze teruggeven aan de natuur. Natuurbegraven is een manier om symbolisch verder te leven na de dood.

 

Natuurbegraven

Natuurbegraafplaats ‘De Utrecht’ in het Brabantse Hilvarenbeek is voor Zeeuwen de dichtstbijzijnde natuurbegraafplaats. Joyce Sengers is oprichter en beheerder van Natuurbegraafplaats ‘De Utrecht’ en zij vertelt tijdens deze lezing met passie over de synergie van begraven en het ontwikkelen van de natuur. Haar inzet maakt dat Natuurbegraafplaats ‘De Utrecht’ een plek is waar iedereen zich thuis voelt. Zij vertelt u verder over de eeuwigdurende grafrust, het onderhoudsvrije graf en de relatief lage kosten van een natuurgraf.

 

 

Groene uitvaart

Monique Dommanschet is uitvaartbegeleider en heeft affectie met natuurbegraven. Regelmatig begeleidt zij families die een duurzame en harmonieuze begrafenis in de natuur wensen. Omdat de natuur en het milieu zo min mogelijk mag worden verstoord, worden er alleen natuurlijke en afbreekbare materialen gebruikt. Monique Dommanschet laat u tijdens de lezing voorbeelden zien van duurzame keuze voor de kist, wade, urn en rouwboeket. Wat zij zo mogelijk nog belangrijker vindt is dat nabestaanden de mogelijkheid krijgen om het afscheid van hun dierbare naar eigen inzicht vorm te geven.

 

Rondleiding Natuurbegraafplaats De Utrecht

Natuurbegraafplaats ‘De Utrecht’ en Monique Dommanschet UitvaartbeZieling bieden u de mogelijkheid om de natuurbegraafplaats zelf te ervaren. Zondag 3 juni organiseren zij een rondleiding over Natuurbegraafplaats ‘De Utrecht’ onder begeleiding van een de boswachter. We gaan dan op zoek naar bijzondere vogelsoorten in het bos en libellen op de heide en nabij het ven. Uiteraard is er ook dan alle gelegenheid om u vragen over natuurbegraven en een groene uitvaart met Monique en Joyce te bespreken.

 

Rondleiding: 14.00 – 16.00 uur

 

Voor mensen die slecht ter been zijn staat de elektrische boscar klaar. De natuurbegraafplaats is voorzien van rolstoelvriendelijke paden.

 

Aanmelden en meer info?

Opgeven voor de lezing en rondleiding is niet verplicht maar wordt op prijs gesteld. Wenst u gebruik te maken van de elektrische boscar dan kunt u vooraf een plaats reserveren. Uiteraard kunt u ook een van twee de activiteiten bezoeken.

Deelname is kosteloos.

activiteiten@nbpu.nl

 

Link naar www.nbpu.nl

 

Natuurbegraafplaats ‘De Utrecht’ De Scheidijk 1, 5085 NR Esbeek (Hilvarenbeek) 013-203 2175


Sjamanistische ceremonie. Thema Wolf, onze spirituele leraar. Gegeven door Cees Elenbaas

Sjamanistische ceremonie:

    

     Thema:

     Wolf, onze spirituele leraar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens deze ceremonie maken we kontakt met de energie van Wolf. Als Wolf zich aan ons bindt is hij een trouwe partner. Wolf leert ons, met zijn sterke intuïtie, ons bewust te worden van onze schaduw en hoe deze te integreren in ons leven.

De ceremonie wordt gegeven door Cees Elenbaas

sjamaan Ochtendnevel.

www.ochtendnevel.nl

 

Zondag 29 april van 13.00 uur tot 15.00 uur

centrum ‘t Westlicht Goes

 

Kosten: €15.00.

 

Info/opgave :

info@ochtendnevel.nl.

Tel. 0627270568

Datum

Zondag 29 april

Tijd

13.00 tot 15.00 uur

Kosten

€ 15.00

Info+ opgave

info@ochtendnevel.nl

0627270568


Priesteressen van Isis. De Hal der Zuilen. Gegeven door Karin Meeng

Titel  activiteit:  Priesteressen van Isis – de Hal der Zuilen

 Wat gaan we tijdens deze workshop doen? Je ontvangt een boodschap van mij via Godinnenkaarten die we gebruiken. Je maakt een meditatieve reis door de Hal der Zuilen waarbij je door een etherische Priesteressenpoort gaat en door 7 bewustzijnslagen reist. Je ontvangt een inwijding in de energieën van de Priesteressen in de Hal der Zuilen. Tijdens die inwijding word je ingewijd door Isis en de Hogepriesteres en er wordt kort in een oude gechannelde taal gesproken. Ik maak gebruik van speciale muziek, oude heilige mantra’s, die een reinigende en krachtige werking hebben, waardoor je dieper in de energie kunt gaan. Je ontvangt na de inwijding van mij een persoonlijke boodschap die de Priesteressen aan mij voor jou hebben doorgegeven.

Wie zijn de Priesteressen van Isis? Deze Priesteressen is een zusterschap dat al sinds Atlantis bestaat. Zij staan in verbinding met Isis en zij volgen haar roep en haar kracht. Ze hebben zich in Atlantis bezig gehouden met healing op alle niveaus en sinds de val van Atlantis zijn ze op weg om de mensheid op etherisch niveau te ondersteunen. Zij kennen jouw ziel, jouw pijn en jouw verlangens. Zij zijn er om jou te laten ervaren dat jouw scheppingskracht is “IK BEN”. Je kunt ze op elk moment aanroepen en je zult hen ervaren, want hun energie is groot en krachtig. Hun gezang brengt heling en helderheid op zielsniveau. VOEL het en je zult het voelen. Zij bevinden zich in de Hal der Zuilen waar jij door hen zult worden ingewijd.

Wat is de Hal der Zuilen? De Hal der Zuilen is een etherische plek en bevindt zich op een plek van Genade, die wordt bewaakt door de Priesteressen. Een ieder die bereid is om haar te vinden, zal haar ook vinden. De Hal der Zuilen vormt een laag tussen alle bewustzijnslagen en is oneindig groot. In de Hal bevindt ook zich een bibliotheek waar het gezamenlijke weten van de mensheid wordt bewaard.

Door wie wordt de activiteit gegeven? Deze workshop wordt gegeven door Karin Meeng-Vink van Kirima Spiritual Healing, www.kirima.nl.

Voorstellen van jezelf: Mijn naam is Karin Meeng-Vink. Ik geef Engelen cursussen en workshops, meditaties, reading en healing consulten en Sjamanistische cursussen in mijn eigen praktijk in Sprang-Capelle en in Breda. Zie ook www.kirima.nl.

Start /datum/data: Vrijdagmiddag 29 juni van 13.30u-16.00u.

Kosten: € 40,00. Wil je deze workshop zelf ook gaan doorgeven? Geef dit dan bij jouw inschrijving door; voor € 25,00 extra (=totaal € 65,00) ontvang je dan een complete map en een certificaat.

Info/opgave: Stuur een e-mail aan kirima.info@gmail.com. Voor meer informatie, kijk op www.kirima.nl. (tel. 06-42827124)

 

Datum

29-06-18

Tijd

13.30u-16.00u

Kosten

€ 40,00

Info+ opgave

Kirima.info@gmail.com


Lezing Leef en Groei. Gegeven door Marcel Dullaart

Lezing:

LEEF & GROEI !

 

In deze lezing bespreekt Marcel enkele praktijkvoorbeelden vanuit zijn praktijk en legt een verband tussen wat deze mensen hebben meegemaakt en wat de bedoeling van deze situaties waren in het licht van hun groei in dit leven. 

Het is niet zo vanzelfsprekend dat je de bedoeling direct ziet, pas later kom je tot dit inzicht of misschien wel helemaal niet. Dat is natuurlijk jammer, vandaar dat een extra uitleg aan de hand van praktijkvoorbeelden uitkomst kan bieden.  

 

Aan de hand van de praktijkvoorbeelden(die bij elke lezing weer anders kunnen zijn) wordt tevens uitgelegd hoe jouw gidsen je begeleiden op je levenspad. Je kunt als deelnemer eigen situaties inbrengen.   

Voorbeelden van onderwerpen kunnen zijn: relaties, werk, spirituele groei, opvoeding van je kinderen, ziekte, overlijden, en wat jij wellicht inbrengt. 

 

 

Het is een interactieve lezing dus breng jouw levensvragen in. Verder ga je contact leren maken met jouw gidsen!

Wanneer:                           maandag 4 juni van 19.30-22.00u

Aanmelden via:                marloes@leefengroei.nl  en je bent verzekerd van een zitplaats.

Kosten:                                € 20,00 pp, bij twee of méér tegelijk aangemelde deelnemers € 15,00 pp

Voor méér informatie over Marcel en Leef & Groei: www.leefengroei.nl

 

Je bent van harte welkom!


Engelen droomreis. Gegeven door Karin Meeng en Esther Elias.

Titel  activiteit:  Engelen droomreis

Laat je tijdens deze Engelen droomreis meenemen door de Engelen, golvend op hun energie, reinigend, stromend, dromend….

We beginnen deze workshop met het aanroepen van de Engelen, daarna gaan we gezamenlijk een etherische Engelenpoort maken en ons hart laten vullen met Engelenenergie. Vervolgens geven we onze droom/dromen aan de Engelen.

Daarna volgt de Engelen droomreis door middel van een geleide meditatie, waarbij  gebruik wordt gemaakt van speciale muziek die werkt op de hersengolven, heel bijzonder! Hierdoor zul je dieper in jezelf gaan en reis je naar onontdekte plaatsen. Karin is  de hele tijd met iedereen verbonden via een Engelen Vortex, een speciale techniek die zij gebruikt. Je ontvangt tijdens de droomreis van Karin een healing, waarbij zij een specifieke ademhalingstechniek gebruikt.

Je krijgt van Esther een persoonlijke boodschap mee die de Engelen voor jou hebben doorgegeven.

Door wie wordt de activiteit gegeven? Voorstellen van jezelf:  (wie ben je, ervaring + foto van jezelf)

Deze droomreis wordt gegeven door Karin Meeng-Vink (Kirima Spiritual Healing) en Esther Elias.

Karin: Ik geef Engelen cursussen en workshops, meditaties, reading en healing consulten en Sjamanistische cursussen in mijn eigen praktijk in Sprang-Capelle en in Breda bij Zuiderlicht en de Copacabana. Zie ook www.kirima.nl.

Esther: Ik ben medium en gezegend met het feit dat ik dienstbaar mag zijn en boodschappen door mag geven vanuit het Universum. Van kleins af aan is dit voor mij heel normaal, mijn tweede natuur. Mijn gave is niet ontleend aan, of ondersteund door studie en/of cursussen. Mijn specialisatie is schriftelijke readings. Zie ook www.estherelias.nl.

Start /datum/data: Zaterdagmiddag 9 juni van 14.00u-16.00u.

Kosten: € 35,00

Info/opgave : Stuur een e-mail aan kirima.info@gmail.com. Voor meer informatie, kijk op www.kirima.nl. (tel. 06-42827124)

 

Datum

09-06-18

Tijd

14.00u-16.00u

Kosten

€ 35,00


Workshop Innerlijk Licht. Gegeven door Tessa Krapf.

Workshop Innerlijk licht

 

Uitleg activiteit:

Deze workshop is voor iedereen die al (wat) ervaring heeft met Intuïtie en mediumschap.


In deze workshop gaan we op een speelse en diverse wijze maar onszelf kijken. Zo leer je de aandacht uit je hoofd te halen en meer naar je gevoel te brengen. We bieden je de gelegenheid om je hart te volgen.  We werken ook aan bewustzijn en zelfinzicht zodat je volgens je eigen wijsheid en innerlijk licht kunt leven, met beide benen stevig op de grond. Tijdens deze workshop is er gelegenheid om een eigen thema in te brengen. Dit in overleg met Tessa en haar team.

Een kleine greep uit de thema’s van deze workshop:
* Aarden/gronden
* Energiewerk
* De weg van je hart            
* Innerlijk licht
* Meditatie


 

Even voorstellen:

Tessa Krapf is bewustzijnscoach, energetisch werker en Gidswerker. Tessa geeft als bewustzijnscoach inzicht op een verhelderende manier.
Haar werk gaat uit naar het luisteren van en naar de ziel. Via haar paranormale gaven brengt zij de zichtbare en onzichtbare wereld samen.

 


Locatie: ’t Westlicht Goes
Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Voor aanmeldingen mail naar innergids@gmail.com

 

Datum

Zie agenda 

Tijd

19:30 uur
 

Kosten

€18,- per avond

Info+ opgave

www.innergids.nl
innergids@gmail.com


Montmartre Goes. Grootse Franse Markt aan de Singelstraat e.a. Vele kunstkramen en franse gezelligeheid. GRATIS te bezoeken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 30 juni 2018 organiseren Centrum t Westlicht, Manhuistuin, Goes En Passant, Historisch Museum de Bevelanden en Slot Oostende samen een Groots Montmartre In het centrum van Goes.


Deze bijzonder gezellige Franse kunst en creatief markt vindt plaats in en rondom de Singelstraat , Manhuistuin en de Grote of Maria of Maria Magdalena Kerk.
Zo zijn er ongeveer 70 kramen vol kunstigheden, ( denk aan vele bijzondere schilderijen, fotografie, beeldhouwwerk, zelfgemaakte sieraden, boetseren, pentekeningen enz. enz., veel verkoop ) , maar ook Franse terrasjes , muzikale optredens in de Manhuistuin en op straat, portretschilders, Jeu de Boules , play the lonely piano, kinderknutsels, Franse chansons, de geuren van knoflook, wijntjes en andere heerlijkheden, Mimespeler, verhalenvertellers e.d. 
Alles ademt Frans op het kerkplein, Goes is Frans op deze dag *

Iedereen is van harte welkom om deze gezellige markt te bezoeken van 10 uur s morgens tot 17 uur s avonds. Toegang is natuurlijk GRATIS.

Hier de lijst met deelnemende kunstenaars:

 A.R. Henssen 

 Riet de Kroo

Martina de Bruin

 Nel de Mol

Caroline de Ligt

 Heleen de Ridder

 Bea Young

 Yvonne vd Pool

 Esther Baruch

 Caroline Stroeks

 Harmke Haarsma

 Nicole Steenbakker

Petra Kluwen

 ilze Abramsen

Beatrix Murre

 Marina vd Vijver

 Karina Zuidweg

20 José Clarijs

 Dorothé Paupit

 Mireille Corsten

Carola Oosse

 A Remijnse

 Jacqueline van Oosten

 Museum de Bevelanden

 Jacolien Schipper

 VVV

 Manja vd Pijl

 Ine Haring

Tanya Agureeva

 Riana de Smidt

Leonie van Wel 

 Citty van Aart 

Churros voor de deur

 Annemie Aabelhausen

 Ria Warrens

 Ingeborg v Overbeeke

 Johan Verbeem

 Dorpshuis Versvliet Martine Bauer

 Joel Geldof

 Marie José Kersten

 Gerard Weezepoel

 Diny Abrahamse

 Eduard Arutjunian

 Coby Baard

 Anne Blok

 Anita Dekker

 Gré Dubbeldam

 Jenni van Geest

 Jo Jobse

 Ludmila Kalmaeva

 Hans Keukelaar

 Neeltje Meerman

 Adriana Meijboom

 Carmen Milhous

 Cees Oostmalle

 Yvonne Oyevaar

 Ferdy Remijn

 Bart Rentmeester

 Rinus Rentmeester

 Jac Smolders

 Erland Steiner Lovisa

 Jack Willemsen

 Anja Wullems

 Hein van zandwijk

 Gerdi Zwaan

 Sabina Verkerk

 Albert Jan den Boer

Dineke Petstra

 Lidy Renout

 Diana Peeters

Anna Velthuis

Frederieke Clownerie

Marieke Lobbezoo- Derks

Jolanda Mateeuwse 

Hennie en Vivian Machielsen 

We ontmoeten elkaar dan ! 
We houden u op de hoogte over deze dag in dit evenement en elders online zoals op de website van t Westlicht, Goes En Passant e.d. maar ook in de kranten, VVV, Facebook en elders online .

Au Revoir, tot later.
Warme groet namens 
Goes En Passant, Manhuistuin, Historisch Museum de Bevelanden, Slot Oostende en Centrum t Westlicht


Sjamanistische Ceremonie: Onze levensreis. Gegeven door Cees Elenbaas

  

Sjamanistische Ceremonie.

 

Het onderwerp is: onze levensreis.

 

De ceremonie wordt gegeven door Cees Elenbaas.

Bij mijn inwijding heb ik de naam Ochtendnevel gekregen.

 

Datum: Zondag 11 maart van 13.00 tot 15.00 uur

 

Kosten: €15.00

 

Info/opgave :

info@ochtendnevel.nl

0627270568

 

Datum

Zondag  11 maart

Tijd

13.00 tot 15.00 uur

Kosten

€15.00

Info+ opgave

info@ochtendnevel.nl

0627270568


Lezing en actieve workshop: Op zoek naar de betekenis van kleur in uw leven aan de hand van de kunststroming Kandinksy en de Blaue Reiter. Gegeven door Marlou Pluymaekers.

Titel  activiteit: 

 

OP ZOEK NAAR DE  BETEKENIS VAN KLEUR IN UW LEVEN

       Aan de hand van de kunststroming

            Kandinksy en de Blaue Reiter

Welke kleuren passen bij uw emoties?

Wat geeft uw kleur?

Kandinksy was niet alleen de ‘’vader van de moderne schilderkunst”, maar ook de eerste kunstenaar die kleuren verbond met gevoellens.Ieder gevoel kent zijn eigen kleuren samenstelling.Het is mooi om te beleven dat kleur uw iets geeft,iets toevoegt aan u.

Kandinksy reikte ons aan hoe we vervlakken in onze ziel wanneer we de aandacht niet leggen op kleur. Zeker in onze rationele tijd van tempo en scoren.

 

Tijdens deze avond maakt u voor de pauze kennis met Kandinksy en de schilderstroming Blauwe Reiter en na de pauze gaan we aan het werk met oefeningen uit het boek van Helene Jansen van Bavel

‘Kandinksy en het opbloeien van de vrije geest’

Door wie wordt de activiteit gegeven?

Voorstellen van jezelf:

(wie ben je, ervaring + foto van jezelf)

 

Marlou Pluymaekers, kunstenaar – schilder

Docent beeldende kunsten

Inspirator sociaal artistiek project  Pennywafelhuis

www.marloupluymaekers.nl

marloupl@zeelandnet.nl

gsm  06 29111769

 

Marlou  is een bevlogen kunstenaar en docent.

Werkzaam voor oa  kunsteducatie walcheren / cultuurhuis kuiperspoort en Centrum KCE Oosterschelde regio.

Sinds vele jaren volgt zij de scholing bij Helene Jansen van Bavel in haar atelier  in Zutphen

Verder is Marlou werkzaam in het community art project Pennywafelhuis in Middelburg waar zij samen met Anda van Riet de artistieke leiding heeft

 

Start /datum/data:

Wo.   25. April   avond

19.30  - 22.00 lezing plus workshop

Kosten/entree:   10,00  exclusief. koffie en thee in de pauze.  Inclusief materiaal

Info/opgave :

 

Datum

Wo avond 25.4.2018

Tijd

19.30 uur…-  22.00 uur

Kosten

……10,00  incl. materiaal excl. koffie/thee in de pauze

Info+ opgave

…marloupl@zeelandnet.nl

www.marloupluymaekers.nl

   0629111769


Het Gesprek. Gegeven door Taco Meeuwsen en Juan Gonzalez. Toegang gratis.

 


Kennismakings- workshop Burnout en Depressie de baas. Gegeven door Lien Keijl

 

Burnout en Depressie de baas !

Donderdagmorgen 22 maart a.s. in t Westlicht 

Aanvang : 09:30 uur 11:30 uur 

Kosten : 5 euro 

Gegeven door Lien Keijl              

 

Kennismakingsworkshop voor de 8 weekse training Mindfulness waarbij je leert hoe je je Burn out en/of Depressie de baas kunt worden, snel kunt herstellen en een keus hebt naar een ander leven We doen een aantal oefeningen zodat je idee hebt waar je aan gaat beginnen. Het is slechts 5 euro entree zodat iedereen die daar behoefte aan heeft er kennis van kan nemen. Vrijwilligers v/h Westlicht hebben gratis toegang voor de workshop.Tijdens het beleef weekeind ben ik ook aanwezig Zaterdag 17 maart. Kom even langs als je vragen hebt. Voel je welkom!

 

Info:  lucky13@zeelandnet.nl    

 


Verdiepingsdag Training Intensive ( besloten ) Gegeven door Bianca Willemse

Beschrijving...

Workshop (ON)bewust. Gegeven door Ellen Marijnissen

Titel  activiteit: 

Workshop (ON)Bewust

 

Ben jij bewust van je onbewuste?

Wordt jouw stemming bepaald door je directe omgeving: waar je bent, met wie je bent en hoelang je daar bent? Wordt je geleefd of leef jij je eigen leven?

In deze workshop leer je alles over onbewuste verbindingen, communicatie en wat emoties met je kunnen doen. Ik leer je hoe je kan loslaten, beschermen en welke hulpmiddelen je kunt gebruiken om weer in je kracht te komen staan.

 

Door wie wordt de activiteit gegeven?

Ellen Marijnissen

Praktijk: Your life your energy

 

Al jaren coach/help ik verschillende mensen om terug in hun eigen kracht te komen staan. Ik kijk naar hoe ze in hun leven staan, wat het leven tot nu toe heeft gebracht en waar ze graag naar toe willen. Ik wil graag mensen weer bewust maken van hun eigen energie. Want wanneer we hier bewust van zijn, kunnen we deze ook veranderen. En wanneer we weten hoe we deze moeten veranderen, heeft dat direct effect op al je verbindingen en hoe jij in je leven staat.

 

Start /datum/data:

Vrijdag 18 mei 2018

Kosten: € 95

 

Info/opgave :

www.yourlifeyourenergy.nl

info@yourlifeyourenergy.nl

 

Datum

18-05-18

Tijd

10:00-16:00

Kosten

€95

Info+ opgave

www.yourlifeyourenergy.nl


Inloop voor koffie,thee,info,gezellig praatje. Dagelijks vanaf 9 uur tot 17 uur.

 

Iedereen is dagelijks van harte welkom in onze  ontmoetingsruimte voor een fijn gesprek, hulpvragen, info over ons aanbod, een boek om mee te nemen, een mok koffie. thee, warme chocomel. De deur is open vanaf 9 uur tot 17 uur. En regelmatig ook s avonds als er activiteiten zijn. Er is altijd een vrijwilliger aanwezig.    

Tot gauw.

 

 

 

 

 

 

 

Harte groet,Team t Westlicht .


Troostdag voor allen die een dierbare verloren is. Georganiseerd door Monique Dommanschet van uitvaartbezieling.nl

Zondag 4 februari 2018 houden we in Goes opnieuw een TROOSTDAG, voor iedereen die ooit een dierbare heeft verloren. 
“Jij mag er zijn” is het thema van deze middag. Ontmoetingen van mens tot mens staan centraal. En jouw overleden dierbare mag daar onderdeel van zijn. Centrum ’t Westlicht in Goes is opnieuw de locatie waar troost, in vele facetten, een belangrijk onderdeel van deze middag zal zijn. Er is ruimte voor een verhaal en gedicht. De muziek van VIER! Is uit het hart gezongen. Bijzonder moment is het noemen van de namen van onze overleden dierbaren. In de sfeervolle kamers van ’t Westlicht, maar ook in de mooie binnentuin is van alles te zien en te ervaren en onder het genot van troost-eten vind je letterlijk ‘warmte’.
Kinderen kunnen onder deskundige begeleiding een herinnerlichtje of herdenkingsvlinder maken of luisteren naar een verhaal. Er wordt speciaal aandacht besteed aan hun beleving.

Peter Goosens vertelt over het belang van de Vereniging Collega’s Zeeland. 
De middag duurt van 15.00u tot 18.00u. Toegang is GRATIS.
Opgeven en/of doorgegeven van een naam kan via: info@uitvaartbezieling.nl
Meer informatie is te vinden op de website 
www.uitvaartbezieling.nl

 

 

 


Regressie/ Verdiepings-avonden: Terug naar jouw vorige levens. Gegeven door Ilze Abramsen

Regressie/verdieping avonden

> terug naar jouw vorige levens.

>

> Deze avonden bestaan uit

> Geleidde Meditatieve reizen, waar je door middel van Mijn stem terug

> kunt zien hoe je leefde, hoe jouw Omgeving er uit zag en wie jij was

> in vorige levens.

> Maar ook, de wijsheden Uit vorige levens kunt zien voelen of ervaren.

> Al met al, een mooie manier om te leren inzien waarom je soms dingen

> doet zoals je ze doet of voelt.

>

> Er zijn 10 plaatsen beschikbaar, inschrijving is via mijn website

> Ilze@droomstee.nl waar je ook meer informatie over deze regressie

> therapie kunt lezen Telefonisch ben ik bereikbaar op nummer

> 06.18010805

>

>

> Deze serie avonden   

> Bestaat uit 10 lessen

> Van 19.30 tot 21.30

> met een eventuele uitloop tot 22.00 uur De Kosten zijn 150 euro

 

De datums zijn : 28 febr, 14 maart, 28 maart, 11 april, 25 april, 9 mei, 23 mei, 6 juni, 20 juni, 4 juli

2018

 

 

 


Boekpresentatie Draakje Durf en de Drakenadem. Geschreven door Sandra Konst. Toegang GRATIS

Titel  activiteit: 

Boekpresentatie ‘Draakje Durf en de Drakenadem’

Sandra Konst is yogadocent, kinderyoga docent en yoga therapeut. In ’t Westlicht heeft ze regelmatig yoga lessen gegeven voor kinderen en volwassenen. Sandra heeft een boek geschreven voor kinderen en (groot)ouders/docenten, wat gaat over adem, spanning en ontspanning. De presentatie van het boek “Draakje Durf en de Drakenadem” is in ’t Westlicht. Het boek zal worden gepresenteerd op een feestelijke manier.  Gratis toegang, kinderen en ouders zijn van harte welkom!

 

Over het boek:
Toen Draakje Durf nog heel klein was, leken veel dingen vanzelf te gaan. Spelen, eten, slapen en ook... ademen. Want ademen dat doe je helemaal vanzelf. Totdat Draakje Durf zich op een dag anders voelde...
In dit boek staat op een toegankelijke en speelse manier verwoord en verbeeld hoe belangrijk een juiste ademhaling is. Het boek is niet alleen leuk voor kinderen, het staat voor (groot)ouders tevens boordevol met handige tips en trucs, waardoor het direct praktisch toepasbaar is.

Over de auteur:
Sandra Konst (Goes, 1974) is (therapeutisch) kinderyogadocente en kindercoach.
Tijdens kinderyoga leert Sandra kinderen het verschil tussen spanning en ontspanning, net als 'Draakje Durf' dit leert in deze geweldige uitgave!
Kinderen die druk zijn, slecht slapen, onzeker of angstig zijn hebben veel baat bij de oefeningen.


 

Door wie wordt de activiteit gegeven?

Sandra Konst

 

Start /datum/data:

Boekpresentatie:

Datum :          

Zaterdag 27 januari 2018

Tijdstip :

14:00 - 16:00 uur  (inloop 13:30 uur)

Locatie :

't Westlicht

 

Singelstraat 7

 

4461 HZ  GOES

Toegang :

gratis toegang

Info/opgave : vrij toegankelijk. Voor info:

sako74@zeelandnet.nl

www.sandrakonst.nl


Basiscursus Mediumschap & Healing. Gegeven door Ellen Marijnissen.

Titel  activiteit:  Basiscursus Mediumschap & Healing

 

Leer om vanuit de basis contact te maken met de spirituele wereld en kijk, voel, ervaar wat deze voor jou kan betekenen.

Een praktische en intensieve cursus van 4 dagen. We gaan o.a. werken met gidsen, overleden dierbaren, entiteiten, gronden en beschermen, krachtdieren, kleur, symbolen, automatisch schrift en nog veel meer.

 

Door wie wordt de activiteit gegeven?

Ellen Marijnissen

 

Ik heb altijd al het gevoel gehad dat er meer was tussen hemel en aarde. Het interesseerde me, maar aan de andere kant vond ik alles ook

beangstigend. Ik zag entiteiten waarvan ik wist dat anderen ze niet zagen. Ik was nooit alleen…. Maar hoe ga je hiermee om? Jarenlang heb ik er niks van willen weten, verstopt, negeert, totdat….ik er niet meer tegen kon vechten. Ik besloot het te accepteren, opende de deur en kwam thuis in een wereld van liefde, rust en krachtige energie. Nu help ik anderen. Ik help je om contact te maken met deze wereld. Ik help je om weer in je eigen kracht te komen staan. Mijn motto: Vergeet wie je dacht te zijn, accepteer wie je bent…

 

Start /datum/data: 29-09 / 13-10 / 27-10 / 10-11

 

Kosten: €395

 

Info/opgave :

Web: www.yourlifeyourenergy.nl

Email: info@yourlifeyourenergy.nl

tel: 06-57986499

 

Datum

29-09 / 13-10 / 27-10 / 10-11

Tijd

10:00-16:00

Kosten

€395

Info+ opgave

www.yourlifeyourenergy.nl

info@yourlifeyourenergy.nl


Training Stijlspecialist. Besloten. Gegeven door Erna Slabbekoorn

Beschrijving...

Sjamanistische ceremonie met als onderwerp: De Heilige Cirkel. Gegeven door Cees Elenbaas

Sjamanistische Ceremonie

Onderwerp: De heilige cirkel.

 

Tijdens deze ceremonie maken we kontakt met de heilige ruimte in onszelf.

 Deze ceremonie wordt gegeven door

Cees Elenbaas,

sjamaan Ochtendnevel.

 

 

Zondagmiddag 11 februari 2018 van 13.00 tot 15.00 uur.

 

Kosten: € 15.00

 

Info/opgave : info@ochtendnevel.nl

 

Datum

zondag 11 februari 2018

Tijd

13.00 tot 15.00 uur

Kosten

€ 15.00

Info+ opgave

info@ochtendnevel.nl 0627270568


Oefenavond Intuïtie. Gegeven door Mieke Boot

Een oefenavond Intuïtie.

Ben je al bezig met mediumschap, heb je Intuitieve workshops reeds gevolgd en wil je volop blijven oefenen? Je bent van harte welkom deze avond.

Een avond vol nieuwe oefeningen en gezelligheid.Geen theorie, alleen DOEN!
We starten om 19:30 uur en eindigen om 22:00 uur .
Natuurlijk nemen we ook tijd om ervaringen te delen , maar het wordt vooral een avond vol DOEN!

Maandelijks in t Westlicht.


Wanneer : Zie agenda.
Vanaf 2018 , iedere laatste dinsdag van de maand
Waar ; Centrum t Westlicht / Balzaal
Hoelaat: 19:30 uur tot 22:00 uur
Kosten : 10 euro .

Wil je erbij zijn? Stuur me aub een mailtje naar :
info@twestlicht.nl of bel naar ; 06-1352019

Tot dan !
Liefs Mieke Boot

Interactieve workshop (Voor) oordelen en verlangen. Gegeven door Marcel Beijer. GRATIS

Titel  activiteit: 
(Voor)oordelen en verlangen

Interactieve workshop over het onderkennen van onze eigen vooroordelen en vooral het loslaten daarvan.

De workshop geeft inzicht in het eigen denken over thema's als liefde, rouw, recht op geluk en spiritualiteit. Want... in hoeverre bepaalt toeval ons leven?

De workshop is gebaseerd op de spirituele roman Overwonnen Verlangen van Marcel Beijer, schrijver, journalist en hypnotiseur en maakt onderdeel uit van het project 'lees je gelukkig'. In de workshop komt ook hypnose aan bod.

 

Door wie wordt de activiteit gegeven?

Marcel Beijer (Hilversum, 1961) – schrijver, journalist en hypnotiseur

 

 

Start /datum/data: 17 februari 2018, middag

Aanvang : 14:00 uur 

Aanmelden via : info@ikwilhypnose.nl   

Kosten: GRATIS


Workshop intuitief tekenen en schilderen, alleen voor vrijwilligers. Gegeven door Natasja Rijken

Titel activiteit: Workshop intuitief tekenen en schilderen. Alleen voor vrijwilligers.

 

Uitleg activiteit: Als kind barstte je van de creatieve ideeën. Je tekende, knutselde, bij veel mensen is dit creatieve proces gestagneerd. Als je deze stagnatie doorbreekt gaat je creativiteit weer voluit stromen. Doel van de workshop is jezelf dieper in contact met je gevoel en je intuïtie. Het leid tot ontspanning waardoor je meer innerlijk rust en balans creëert.

 

Iedere deelnemer neemt een eigen schilderdoek mee (deze zijn voor een klein bedrag bij de action verkrijgbaar). Voor de overige materialen wordt gezorgd. De kleine vergoeding die voor deze workshop gevraagd wordt is € 5,-- per persoon. Koffie en thee zijn voor eigen rekening maar voor iets lekkers wordt gezorgd. Met elkaar gaan we er een mooie avond van maken.

 

Door wie wordt de activiteit gegeven? Natasja Rijken

  Ik ben Natasja Rijken, mindfulness- en creacoach, moeder van een bijzondere zoon en eigenaar van Relaxed and Crea. Ik woon samen met mijn vriend in Tholen.

 

Mijn passie is om andere vrouwen (weer) in hun kracht te laten komen. Als mindfulness- en creacoache begeleid ik jou naar je innerlijke kracht door je te laten luisteren naar je gevoel en intuïtie. Ik ga je uitdagen, stimuleren en inspireren om creatief aan de slag te gaan.

 

Tijdens een workshop gebruik ik verschillende elementen van mindfulness, creativiteit, mediteren, creatieve therapie, yoga, spiritualiteit en energie.

 Je gaat vanuit je eigen zijn aan de slag. Je leert te voelen wat jij nodig hebt. Je gaat ervaren hoe het is om rust te creëren, tijd voor jezelf te nemen, op je intuïtie te vertrouwen. Op deze manier kom je weer in je kracht en in balans.

 

Als je vanuit je gevoel werkt en de gedachte aan het resultaat los kunt laten, dan creëer je de mooiste dingen. Dat gaan we op allerlei verschillende manieren doen.  Elke workshop is anders omdat ik intuïtief aanvoel wat jij nodig hebt.  

 

De workshops zijn geschikt voor vrouwen die weer in hun eigen kracht willen komen, dieper in contact willen komen met hun eigen gevoel & intuïtie en opzoek zijn naar persoonlijke & creatieve groei en innerlijke rust & balans.  Het gaat in deze workshops niet om mooi of goed, je leert op verschillende manieren dat alles goed is zoals het is. Je maakt wat op dat moment bij je past en wat je nodig hebt. Het gaat er voornamelijk om dat het goed voelt.

 

Door wie wordt de activiteit gegeven? Natasja Rijken

 

Start /datum/data: 1-2-2018

Kosten: € 5,00

 

Info/opgave : https://relaxedandcrea.nl/

info@relaxedandcrea.nl 06-14982203 

Datum

Donderdag 1-2-2018

Tijd

19:30-21:30

Kosten

€ 5,00

Info+ opgave

https://relaxedandcrea.nl/ info@relaxedandcrea.nl

06-14982203


Retraiteweekend: Rust in jezelf. In samenwerking met Hotel de Torenhoeve te Nieuw Haamstede. Georganiseerd door t Westlicht

Voor het eerst organiseert Centrum t Westlicht een bijzonder Retraiteweekend : Rust in jezelf. 
Dit in samenwerking met Hotel/ Restaurant de Torenhoeve in Nieuw Haamstede ,vlak bij Burgh Haamstede en onder de vuurtoren t Westerlicht aan het strand.

T Westlicht bij t Westerlicht . ♥ 

Onder de vuurtoren in alle rust terugkeren in jezelf. Hoe voelt het om echt stil te zijn... alle hectiek van alle dag los te laten, terug te gaan naar onze kern, terug te keren naar innerlijke rust en balans.Een weekend vol rust, verdieping, creativiteit, verschillende oefeningen/ vormen van ontspanning... en alles wat zich nog meer mag aandienen. 

Het weekend vindt plaats op 2/3 en 4 maart 2018. 
Van vrijdagavond 19:00 uur tot zondagmiddag 17:00 uur

De prijs voor dit hele weekend bedraagt 299,- euro.

Voor dit bedrag is het volgende inbegrepen: 
*2x Overnachting in luxe 4 persoonsappartement 
*2x uitgebreid ontbijt
*2x uitgebreide lunch 
*1x uitbreid 3 gangen diner in hotel ( ook vegetarisch )
*Alle hapjes, drankjes en lekkers tussendoor.
*Alle workshops, sessies e.d.

Voor een aparte 1 persoons hotelkamer wordt 57,50 euro extra per nacht gerekend.
Mocht je hier gebruik van willen maken ,geef dit dan a.u.b. aan bij je reservering.

Je wordt dit weekend begeleid door Mieke Boot, Rosita Hanna en verschillende andere docenten.

Voor alle verdere info en reserveren kun je contact opnemen met t Westlicht :
info@twestlicht.nl 

Centrum t Westlicht
Singelstraat 7
Goes 
www.twestlicht.nl


Lezing : Voeding van belang tijdens de overgang. Gegeven door Gerdien Weezepoel

Titel  activiteit:

Lezing “Voeding van belang tijdens de overgang”

 

Uitleg activiteit:

De één fietst er zo doorheen, bij de ander is deze weg vol hobbels en bobbels; “De overgang”.

 

Deze fase heeft veel invloed op de gezondheid en het leven van een vrouw en maar liefst 80% van alle vrouwen tussen de 45 en 55 jaar vertonen één of meerdere symptomen van overgangsklachten.

De meest voorkomende zijn: hoofdpijn, slecht slapen, duizeligheid, nachtzweten, angst- of paniekaanvallen, sacherijnig zijn, spier- of gewrichtspijn,  zware menstruaties, opvliegers tot ernstige depressies. Alsof dát nog niet alles is, komen de meeste vrouwen ook nog eens kilo’s aan en lukt het niet meer zo makkelijk om af te vallen!

 

Al deze “ellende” wordt veroorzaakt door hormonen. Feit is dat iedere vrouw er doorheen moet en het duurt gemiddeld zo’n 7 tot 10 jaar. Dat is veel te lang om je niet goed te voelen, terwijl er wel degelijk wat aan te doen is! Er zijn manieren zijn om klachten te verlichten zonder medicijnen. Voeding speelt hierbij een belangrijke rol.

 

Tijdens deze lezing vertelt Gewichtsconsulent Gerdien  Weezepoel wat er in uw lichaam gebeurt en hoe u uw hormonen weer in balans brengt. Verder hoort u welk voedingspatroon het beste bij u past, zodat u zich weer fitter kan gaan voelen.

Tijdens de lezing serveert Gerdien u een paar heerlijke hapjes die perfect passen in het voedingspatroon van de vrouw in de overgang

 

Door wie wordt de activiteit gegeven?

Gerdien Weezepoel is gediplomeerd Gewichtsconsulent voor volwassenen én kinderen en heeft tevens diversen cursussen en workshops gevolgd met betrekking tot voeding en overgang.

Ze is aangesloten bij de beroepsvereniging Gewichtsconsulenten en heeft sinds 4 jaar een praktijkruimte in Wolphaartsdijk.

 

Mijn slogan is: “Bewust eten maakt het verschil"

 

Steeds maar diëten leidt er alleen maar toe dat je steeds meer gespannen bezig bent met eten. Je voert regelmatig een innerlijke strijd tussen ‘niets lekkers mogen eten’ en ‘lekker toch alles willen eten’ .

Door bewust te eten focus je je niet alleen op wat je eet, maar ook op hoe en waarom je eet. Het gaat om je manier van eten, de rust en ruimte die je jezelf gunt, en de redenen waarom je eet. Bewust eten vergt een duurzame omslag in denken en doen. Je leert het niet van vandaag op morgen; het gaat stap voor stap. Maar als je het onder de knie hebt, helpt het je voor altijd. Met bewust eten val je langzaam maar zeker af. Het jojoën houdt definitief op. En heel belangrijk: je krijgt veel meer energie en bent meer tevreden met jezelf.

 

 

Start /datum/data:

 8 maart van 19.30 – 22.00 uur, 5 april van 19.30 – 22.00 uur en 18 mei van 14.00 – 16.30 uur

 

Kosten: eur 22,50 p.p.

 

Info/opgave :

www.gerdienweezepoel.nl

info@gerdienweezepoel.nl

tel: 0629159959

Datum

8-3-2018

5-4-2018

18-5-2018*

Tijd

19.30-22.00 uur

*14.00-16:30 uur

Kosten

Eur 22,50

Info+ opgave

Interessante lezing mét gezonde hapjes…een “must-know” voor vrouwen tussen van 40-60 jaar

0629159959 of info@gerdienweezepoel.nl


Dansavond : Puur Dans. Gegeven door Tamara vd Hooft

Titel  activiteit: 

Puur Dans

Dansen zoals je zelf voelt. Vrij en puur vanuit je hart. Jouw natuurlijke stroom volgend. Als een dynamische meditatie.
Begeleid door fijne muziekritmes die je uitnodigen om zowel ingetogen, vurig, uitbundig, chaotisch, speels, vol vreugde en verstild te bewegen. Danservaring heb je niet nodig.

We dansen op blote voeten om goed de verbinding te blijven voelen met de aarde of in dit geval de dansvloer. In makkelijk zittende kleding is het fijner bewegen. En om de dorst te lessen is het raadzaam om een flesje water mee te nemen.

De avond begint met een lichte warming-up die ik begeleid.
Daarna is er volop gelegenheid om vrij uit te dansen.
We sluiten gezamenlijk af in de cirkel.

Door wie wordt de activiteit gegeven?

Tamara van der Hooft en Wim Noordhoek

 

Vanuit mijn passie voor dans en muziek heb ik jarenlang dans workshops gegeven in Goes en Middelburg. Nu vind ik het leuk om Puur Dans te organiseren. Een avond vrije dans ingeleid door een korte warming-up.

Ik gebruik mijn danservaring en opleiding in verschillende dansvormen zoals   de Vijf Ritmes van Gabrielle Roth, Ecstatic Dance en Dansexpressie als inspiratie voor Puur Dans. 

Ook ben ik werkzaam als Luisterkind Werker (Zuiver Luisteren).

Ik geef klankmassages en healing (Reiki). En ik vind het leuk om kunstzinnig bezig te zijn. Zoals schilderen, sieraden maken

Start /datum/data:

Zie agenda 

 

Kosten: € 15 (gepast contant te voldoen bij binnenkomst)

 

Info/opgave :

 

 

Datum

zie agenda 

Tijd

19.30 – 22.00 uur

Kosten

€ 15 p.p.

Info+ opgave

Mail: info@tamaravanderhooft.nl

Mobiel: 06-22483556

www.facebook.com/tamara.vanderhooft

website: www.tamaravanderhooft.nl


Workshop Met Hart voor jezelf. Gegeven door Natasja Rijken

Titel activiteit: Met hart voor jezelf

 Bij deze workshop ligt de nadruk op meer verdieping. Je gaat creëren vanuit je gevoel en het resultaat is niet belangrijk. Juist omdat je vanuit je hart werkt en je verstand en oordeel uit mag zetten, is het resultaat prachtig. Je gaat met nieuwe inzichten, positieve energie en een goed gevoel naar huis.

 

Bij deze workshop krijg je:

 • een professionele workshop met veel waardevolle informatie, uitleg en professionele begeleiding,
 • koffie/thee met lekkers,
 • verschillende meditaties,
 • een werkboek,
 • diverse materialen om mee te werken,
 • een leuke attentie in Relaxed and Crea stijl.

 

Door wie wordt de activiteit gegeven? Natasja Rijken

 

Voorstellen van jezelf: Ik ben Natasja Rijken, mindfulness- en creacoach, moeder van een bijzondere zoon en eigenaar van Relaxed and Crea. Ik woon samen met mijn vriend in Tholen.

 

Mijn passie is om andere vrouwen (weer) in hun kracht te laten komen. Als mindfulness- en creacoache begeleid ik jou naar je innerlijke kracht door je te laten luisteren naar je gevoel en intuïtie. Ik ga je uitdagen, stimuleren en inspireren om creatief aan de slag te gaan.

 

Tijdens een workshop gebruik ik verschillende elementen van mindfulness, creativiteit, mediteren, creatieve therapie, yoga, spiritualiteit en energie.

 Je gaat vanuit je eigen zijn aan de slag. Je leert te voelen wat jij nodig hebt. Je gaat ervaren hoe het is om rust te creëren, tijd voor jezelf te nemen, op je intuïtie te vertrouwen. Op deze manier kom je weer in je kracht en in balans.

 

Als je vanuit je gevoel werkt en de gedachte aan het resultaat los kunt laten, dan creëer je de mooiste dingen. Dat gaan we op allerlei verschillende manieren doen.  Elke workshop is anders omdat ik intuïtief aanvoel wat jij nodig hebt.  

 

De workshops zijn geschikt voor vrouwen die weer in hun eigen kracht willen komen, dieper in contact willen komen met hun eigen gevoel & intuïtie en opzoek zijn naar persoonlijke & creatieve groei en innerlijke rust & balans.  Het gaat in deze workshops niet om mooi of goed, je leert op verschillende manieren dat alles goed is zoals het is. Je maakt wat op dat moment bij je past en wat je nodig hebt. Het gaat er voornamelijk om dat het goed voelt.

 

Start /datum/data: 28-3-2018

Kosten: € 59,00

 

Info/opgave : https://relaxedandcrea.nl/

info@relaxedandcrea.nl 06-14982203

 

Datum

woensdag  28-3-2018

Tijd

09:00 – 12:00

Kosten

€ 59,00

Info+ opgave

https://relaxedandcrea.nl/ info@relaxedandcrea.nl

06-14982203


Workshop Kracht en Balans. Gegeven door Natasja Rijken

Titel activiteit: Kracht en Balans

 Bij deze workshop ligt de nadruk op meer verdieping. Je gaat creëren vanuit je gevoel en het resultaat is niet belangrijk. Juist omdat je vanuit je hart werkt en je verstand en oordeel uit mag zetten, is het resultaat prachtig. Je gaat met nieuwe inzichten, positieve energie en een goed gevoel naar huis.

 

Bij deze workshop krijg je:

 • een professionele workshop met veel waardevolle informatie, uitleg en professionele begeleiding,
 • koffie/thee met lekkers,
 • verschillende meditaties,
 • een werkboek,
 • diverse materialen om mee te werken,
 • een leuke attentie in Relaxed and Crea stijl.

 

Door wie wordt de activiteit gegeven? Natasja Rijken

 

Voorstellen van jezelf: Ik ben Natasja Rijken, mindfulness- en creacoach, moeder van een bijzondere zoon en eigenaar van Relaxed and Crea. Ik woon samen met mijn vriend in Tholen.

 

Mijn passie is om andere vrouwen (weer) in hun kracht te laten komen. Als mindfulness- en creacoache begeleid ik jou naar je innerlijke kracht door je te laten luisteren naar je gevoel en intuïtie. Ik ga je uitdagen, stimuleren en inspireren om creatief aan de slag te gaan.

 

Tijdens een workshop gebruik ik verschillende elementen van mindfulness, creativiteit, mediteren, creatieve therapie, yoga, spiritualiteit en energie.

 Je gaat vanuit je eigen zijn aan de slag. Je leert te voelen wat jij nodig hebt. Je gaat ervaren hoe het is om rust te creëren, tijd voor jezelf te nemen, op je intuïtie te vertrouwen. Op deze manier kom je weer in je kracht en in balans.

 

Als je vanuit je gevoel werkt en de gedachte aan het resultaat los kunt laten, dan creëer je de mooiste dingen. Dat gaan we op allerlei verschillende manieren doen.  Elke workshop is anders omdat ik intuïtief aanvoel wat jij nodig hebt.  

 

De workshops zijn geschikt voor vrouwen die weer in hun eigen kracht willen komen, dieper in contact willen komen met hun eigen gevoel & intuïtie en opzoek zijn naar persoonlijke & creatieve groei en innerlijke rust & balans.  Het gaat in deze workshops niet om mooi of goed, je leert op verschillende manieren dat alles goed is zoals het is. Je maakt wat op dat moment bij je past en wat je nodig hebt. Het gaat er voornamelijk om dat het goed voelt.

Start /datum/data: 28-2-2018

Kosten: € 59,00

 

Info/opgave : https://relaxedandcrea.nl/

info@relaxedandcrea.nl 06-14982203

 

 

Datum

woensdag  28-2-2018

Tijd

09:00 – 12:00

Kosten

€ 59,00

Info+ opgave

https://relaxedandcrea.nl/ info@relaxedandcrea.nl

06-14982203


Hoe hou je alle ballen in de lucht? Workshop gegeven door Natasja Rijken

Titel activiteit: Hoe hou je alle ballen in de lucht

 

Uitleg activiteit: Bij deze workshop ligt de nadruk op meer verdieping. Je gaat creëren vanuit je gevoel en het resultaat is niet belangrijk. Juist omdat je vanuit je hart werkt en je verstand en oordeel uit mag zetten, is het resultaat prachtig. Je gaat met nieuwe inzichten, positieve energie en een goed gevoel naar huis.

 

Bij deze workshop krijg je:

 • een professionele workshop met veel waardevolle informatie, uitleg en professionele begeleiding,
 • koffie/thee met lekkers,
 • verschillende meditaties,
 • een werkboek,
 • diverse materialen om mee te werken,
 • een leuke attentie in Relaxed and Crea stijl.

 

Door wie wordt de activiteit gegeven? Natasja Rijken

Ik ben Natasja Rijken, mindfulness- en creacoach, moeder van een bijzondere zoon en eigenaar van Relaxed and Crea. Ik woon samen met mijn vriend in Tholen.

 

Mijn passie is om andere vrouwen (weer) in hun kracht te laten komen. Als mindfulness- en creacoache begeleid ik jou naar je innerlijke kracht door je te laten luisteren naar je gevoel en intuïtie. Ik ga je uitdagen, stimuleren en inspireren om creatief aan de slag te gaan.

 

Tijdens een workshop gebruik ik verschillende elementen van mindfulness, creativiteit, mediteren, creatieve therapie, yoga, spiritualiteit en energie.

 Je gaat vanuit je eigen zijn aan de slag. Je leert te voelen wat jij nodig hebt. Je gaat ervaren hoe het is om rust te creëren, tijd voor jezelf te nemen, op je intuïtie te vertrouwen. Op deze manier kom je weer in je kracht en in balans.

 

Als je vanuit je gevoel werkt en de gedachte aan het resultaat los kunt laten, dan creëer je de mooiste dingen. Dat gaan we op allerlei verschillende manieren doen.  Elke workshop is anders omdat ik intuïtief aanvoel wat jij nodig hebt.  

 

De workshops zijn geschikt voor vrouwen die weer in hun eigen kracht willen komen, dieper in contact willen komen met hun eigen gevoel & intuïtie en opzoek zijn naar persoonlijke & creatieve groei en innerlijke rust & balans.  Het gaat in de

ze workshops niet om mooi of goed, je leert op verschillende manieren dat alles goed is zoals het is. Je maakt wat op dat moment bij je past en wat je nodig hebt. Het gaat er voornamelijk om dat het goed voelt.

 

Door wie wordt de activiteit gegeven? Natasja Rijken

Start /datum/data: 25-4-2018

Kosten: € 59,00

 

Info/opgave : https://relaxedandcrea.nl/

info@relaxedandcrea.nl 06-14982203

 

Datum

woensdag  25-4-2018

Tijd

09:00 – 12:00

Kosten

€ 59,00

Info+ opgave

https://relaxedandcrea.nl/ info@relaxedandcrea.nl

06-14982203


Paranormale avond met Tini de Boer. Contact met overledenen. Neem je een bloem mee?

 

 

 

Tini de Boer verzorgt op 16 maart 2018 een paranormale avond in t Westlicht .

Zij maakt deze avond contact met overleden 

dierbaren. Je mag een bloem meebrengen.

Ze start om 19:45 uur, zaal is open vanaf 19:00 uur.

De avond duurt tot 21:45 uur.

De entree voor deze avond bedraagt 10 euro .

Waar; Centrum t Westlicht, Singelstraat 7 te Goes 

Je hoeft je niet van te voren aan te melden.

Tot dan <3

 

 

 

 

 

 


Samen Sterk Workshop: Van Droom naar Doen. Gegeven door Nadine Heemskerk en Magdeleen van Eersel

WORKSHOP VAN DROOM NAAR DOEN 

Het einde van 2017 is in zicht: traditioneel de tijd om terug te kijken naar het afgelopen jaar en stil te staan bij wat je hebt bereikt. Wat waren je successen? Waar ben je op gestruikeld? Maar ook... wat is er blijven liggen? 

Die ene droom die je al een hele tijd zo graag wilt verwezenlijken stel je steeds maar uit. Om wel honderd verschillende redenen. Of zijn het excuses? 

Welke droom wil jij kracht bijzetten? Welke hobbels heb jij te overwinnen om deze droom om te zetten naar werkelijk doen? Wat heb jij nodig om uit je comfortzone te komen? 

Tijdens de workshop: 'Van dromen naar doen' krijg je concrete handvatten om je droom helder te krijgen en waar te maken. Met behulp van diverse technieken, zoals een geleide meditatie en het maken van een moodboard, ontvang je precies dat duwtje in je rug om concrete stappen te zetten in jouw gedroomde richting.

Aan het einde van de dag ga je naar huis met jouw persoonlijke moodboard en een rugzak vol met waardevolle tips en tricks en heel veel inspiratie!

Maak je eerste goede voornemen voor het nieuwe jaar en meld je vandaag nog aan!

Wie geven de workshop?

De workshop wordt gegeven door Nadine Heemskerk en Magdeleen van Eersel. Ze hebben elkaar ontmoet tijdens een workshop van Mieke Boot, in 't Westlicht, en daar ontstond het eerste idee om hun vermogens te combineren en deze workshop te geven. 

Nadine Heemskerk is bewustzijnscoach, medium en energetisch therapeut.  Op een nuchtere hands-on manier zorgt zij er samen met jou voor dat jij uit de vicieuze cirkel stapt en het leven gaat leven zoals jij die graag wilt leven. Lekker in je vel met meer rust en ruimte dankzij coaching, reading, reiki, access bars en meer. Haar praktijk heet ReNew You, en je kunt meer informatie over haar vinden op www.renewyou.nl en op https://www.facebook.com/renewyou.nl/

Magdeleen van Eersel is droomgids: ze helpt je je dromen beter te begrijpen, en leert je ze in te zetten op alle vlakken van je leven. Ze geeft workshops, cursussen en privé-consulten. Haar praktijk heet De Droomkamer, en over haar kun je meer informatie vinden op www.De-Droomkamer.nl en op https://www.facebook.com/Droomkamer/

Graag aanmelden voor 15 januari 2018 a.s.

Praktische informatie:
Datum: Zaterdag 20 januari van 13.00 uur tot 17.00 uur. 
Kosten: 35,00, inclusief materialen en iets lekkers.  
Locatie: t Westlicht, 
Singelstraat 7, Goeswww.twestlicht.nl

Aanmelden kan bij Magdeleen: dedroomkamer@hotmail.com 
of bij Nadine: 
info@renewyou.nl 

Graag tot ziens op 20 januari 2018


Dag workshop Groepskracht powered bij Touch of Matrix. Gegeven door Janny Jansen en Chantal Uphoff

 Groepskracht powered by Touch of Matrix

 

 Hoor jij ook steeds vaker over het zelf genezend vermogen van het lichaam, over de wet van aantrekking, de kracht van je gedachten en het belang van bewustzijn? Hoe zou het zijn om daar in één dag heel veel over te leren? 

Ben jij ontevreden over jouw situatie of omstandigheden? Heb je last van lichamelijk ongemak, worstel je met stress, vermoeidheid, depressieve gevoelens, angst of trauma? Of heb je moeite met het maken van keuzes en zie je de toekomst (soms) niet meer zitten?

Maak dan nu op inspirerende wijze kennis met dé gezondheidsmethode van deze tijd - Touch of Matrix - en ontdek hoe je doeltreffend en eenvoudig je lichaam en je leven in balans kunt brengen! 

 

Tijdens deze dag leer je de grondbeginselen van deze methode en werk je aan eigen klachten en thema’s. Tegelijkertijd ben je van grote betekenis voor de groep. Oplossen en helpen in één! Het is namelijk de kracht van het individu én de groep die verandering in gang zet, waardoor er snel en diepgaand gewerkt kan worden. Dit is de kracht van GROEPSKRACHT! 

 

Gegeven door twee groepskracht therapeuten. Janny Jansen en Chantal Uphoff

 

Start /datum/data: 28 april 2018   

 

Kosten: 160 euro

 

Info/opgave :

 

WWW.touchofmatrix.nl of www.jeinnerlijkekracht.nl of www.innergyforlife.nl

janny@innergyforlife.nl - 06-11472629

chantal@jeinnerlijkekracht.nl - 06-21602320

 

 

Datum

28 april 2018

Tijd

9.45 ontvangst 
10:00 uur start Groepskracht. 
13.00 uur heerlijke lunch 
14.00 uur vervolg Groepskracht
17.00 uur afronding Groepskracht

……………………

Kosten

160 euro incl btw, koffie/thee, versnaperingen en lunch

Info+ opgave

Hoe ziet GROEPSKRACHT er uit?
We starten de dag met een kennismaking met elkaar en de methode Touch of Matrix. Naast een toelichting op de visie, onderbouwing en de toepassing daarvan, ervaar je aan den lijve wat bewustzijn kan betekenen voor jouw lijf en je leven. Deelnemers leren de grondbeginselen, zodat ze zichzelf en een ander kunnen helpen. 
Na een korte pauze worden de thema’s en klachten geïnventariseerd. Aansluitend start het eerste proces. Dat gebeurt middels een manifestatie (soort meditatie), waarin de diverse thema’s en klachten worden meegenomen. Meestal is het zo dat een deel van de groep in het proces gaat. De overige deelnemers worden – onder begeleiding van onze therapeuten - uitgenodigd om mee te helpen deze processen te begeleiden en de nieuw geleerde vaardigheden toe te passen. Daarbij wordt men vooral ook uitgenodigd om de eigen intuïtie te volgen en te vertrouwen op de eigen wijsheid. Wanneer de processen klaar zijn gaan we gezamenlijk lunchen. Na de pauze wordt erop opnieuw een manifestatie gedaan, met de overige thema’s en klachten. Aan het eind van de dag heeft dus iedereen de grondbeginselen geleerd en kunnen toepassen en heb je zowel een “behandeling” gegeven als ontvangen.

 


Belevingsweekend in t Westlicht, 17/18 Maart! 49 Miniworkshops.

 

 

Het is zover. Een heel weekend GRATIS mini workshops volgen in t Westlicht . :) Voorheen 1 dag , nu het hele weekend van 17 en 18 Maart 2018. Een echt belevingsweekend vol nieuwe ervaringen, nieuwe ontmoetingen en gezelligheid.

Zet het in je agenda.!

Vele docenten/ therapeuten/ gespreksleiders verzorgen deze 2 dagen een gratis te volgen mini- workshop/ activiteit.

De 2 dagen starten om 11 uur en duren tot 17 uur .
Ieder uur starten er in 4 ruimtes 4 nieuwe activiteiten. 
Natuurlijk is er ook een pauze tussendoor, zodat je in alle rust kunt genieten.
Bij binnenkomst ontvangt iedereen het complete programma, zodat je voor de hele dag jouw keuzes kan maken .

We vragen per dag 5 euro entree, dit om alle kosten wat te dekken( flyer/ druk werk, enz enz )

Wanneer : Zaterdag 17 maart en zondag 18 maart 2018
Waar: Centrum t Westlicht, Singelstraat 7 , 4461 HZ Goes 
Tijd: 11 uur tot 17 uur 
Entree : 5 euro per dag . Kassa gewoon bij de voordeur. Je hoeft niet vooraf een kaartje / ticket te kopen .
Het volgen van de workshops is dan verder gratis.

Binnenkort lees je het hele programma hier online . 

We ontmoeten elkaar dan *

Hartegroet team t Westlicht 

www.twestlicht.nl 
info@twestlicht.nl

 

En jawel !! Het definitieve programma is bekend van dit belevingsweekend op 17 en 18 maart <3 
Hieronder alle aanvangstijden :

ZATERDAG 17 MAART

11-12 uur 
-Balzaal :Lien Keijl: Mindfulness: Evidence based brain training
-Voorkamer: Jolande Meijer en Huub Schols: Voel de energie -Achterkamer: Natasja Rijken: Mindfull creatief workshop 
-Maria Magdalenazaal Elle van Rooij: The dancing Path

12-13 uur 
-Balzaal:Margaretha Gieles: Maak kennis met de taal van Chakrakleuren diagnostiek 
-Voorkamer: Marie José Capello:Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik 
-Achterkamer :Clasien Elenbaas: Introductie workshop Soulcollage ( creatief )
-Maria Magdalenazaal :Bart bij de Vaate: Ervaar de helende werking van klankschalen

13- 14 uur Pauze Pauze Pauze Pauze

14-15 uur 
-Balzaal:Mieke Boot: Intuitieve Workshop 
-Voorkamer: Nathalie de Kraker: Reiki , thuiskomen bij jezelf 
-Achterkamer:Bert Thonissen: Muzikaal uur, een gevarieerde spirituele luister ervaring 
-Maria Magdalenazaal :Thea Bockling: Hatha Yoga voor volwassenen of jongeren

15-16 uur 
-Balzaal: Daan Biessels Intuitief Tekenen

-Voorkamer: Mary Minnaard: De geheimen van de Tarotkaart

-Achterkamer: Hans de Win: Botsen, Bewegen en Bewustzijn -Maria Magdalenazaal Lia Walrave :Familie opstellingen

16-17 uur 
-Balzaal: Tessa Krapf : Paranormaal uurtje
-Voorkamer: Annemieke Boussen en Carolien Klever: Samen op zoek naar jouw ideale balans en vitaliteit
-Achterkamer: Ilze Abramsen: Ga terug naar jezelf , ervaar regressie therapie
-Maria Magdalenazaal :Susan Leemans: Dans jouw leven met Biodanza

ZONDAG 18 MAART:

11-12 uur 
-Balzaal : Jet Mesman : Laat jezelf zien, buig zelfkritiek om naar zelfvertrouwen 
-Voorkamer:Cora Stoele: Sensi therapie: balans van lichaam en geest
-Achterkamer: Pieter Minnaard: Tai-chi Chuan en Qigong


12-13 uur 
-Balzaal:Augusto q Bruni : Work with your inner energie, a lecture with some practic
-Voorkamer:Nathalie de Kraker: Reiki , terugkomen bij jezelf -Achterkamer: Joke den Engelse: Kennismaken met Hypnose


13-14 uur Pauze Pauze Pauze


14-15 uur 
-Balzaal:Margaretha Gieles: Maak kennis met de taal van kleurendiagnostiek
-Voorkamer:Nicole Weemaes : Breng jezelf tot rust en wees je eigen coach 
-Achterkamer: Ellen Marijnissen: (On)bewust : kennismaking met jezelf. (Mediumschap)


15-16 uur 
-Balzaal:Mieke Boot : Intuitieve workshop
-Voorkamer: Cor van Keulen: ABC Lichtinstrumenten. Harten Hoofd in balans
-Achterkamer: Annemarie van Dijck: Face- Yoga  


16-17 uur 
-Balzaal:Sandra Konst : Help je kind/ klas leren ontspannen -Voorkamer: Nastasja ven der Haegen: Voel de kracht van therapeutische massage
-Achterkamer: Suzanne Stolk : Een sjamanistische reis door de 4 windrichtingen

Let op: 

Lieve mensen, het griepvirus dwaalt nog steeds rond. Zodoende zijn er wat wisselingen in het programma ontstaan voor komend weekend tijdens het BELEVINGS-WEEKEND *

Er zijn een paar aanpassingen in het programma ivm ziekte , onverwachte familie omstandigheden :

Op zaterdag :
11uur tot 12 uur in de Maria Zaal in de kerk: Elle van Rooij met the Dancing Path vervalt ( plek is nog open) 
15 uur tot 16 uur Balzaal :Chantal Uphoff met de touch of Matrix is afwezig en wordt vervangen door Daan Biessels met Intuïtief tekenen.
16 uur tot 17 uur Achterkamer: Ilze Abramsen met regressie therapie wordt vervangen door Désirée Sorgedrager met Body &Mind Language workshop.( BML)

Op zondag :
11 uur tot 12 uur Voorkamer : Cora Stoele met Sensi therapie wordt vervangen door Ellen Marijnissen met Mediumschap .
15 uur tot 16 uur in de Voorkamer : Cor van Keulen met lichtinstrumenten wordt vervangen door Thea Bockling met Hatha Yoga . 
16 uur tot 17 uur Voorkamer: Natasja van der Haegen wordt vervangen door ……. ( Thea Bockling , onder voorbehoud)

Welkom allen hoor.
www.twestlicht.nl
https://www.facebook.com/events/134242970689004/


Wanneer : Zaterdag 17 maart en zondag 18 maart 2018
Waar: Centrum t Westlicht, Singelstraat 7 , 4461 HZ Goes 
Tijd: 10 uur tot 17 uur 
Entree : 5 euro per dag . 
Het volgen van de workshops is dan verder gratis.


We ontmoeten elkaar dan *

Hartegroet team t Westlicht 

www.twestlicht.nl 
info@twestlicht.nl


Evolutie traject. 6 avonden + 1 persoonlijke sessie. Gegeven door Jan van den Dries

 

Het Evolutie traject:

Het Evolutie traject is een zeer krachtig  groepscoachtraject dat door Man in Balance zelf ontwikkeld is. Het Evolutie traject bestaat uit een 6 groepscoachsessies en 1 individuele coach sessie. Tijdens deze sessies gaan we het allerbeste uit jou naar boven halen. We gaan je weer in verbinding brengen met je meest krachtige kant. JOUWZELF !

Als deelnemer aan het Evolutie traject maak je gedurende de training een ware interne transformatie mee. Je gaat dus echt in Evolutie met jezelf. We gaan gezamenlijk op zoek naar wie je nu werkelijk bent. Waar je vandaan komt, waar je heen wilt. Wat jou potentie is en wat jou passie is. Je krijgt zicht op “oude” gedragspatronen en zult merken dat je jezelf nieuwe patronen aan gaat leren. Je leven gaat weer stromen, je gaat echt weer leren van jezelf te houden. De doelen en of potentie(s) die gedurende het traject boven komen drijven worden visueel gemaakt, getoetst op haalbaarheid en realiteit zin . Gedurende het traject  gaan we jou begeleiden om deze doelen en/of potentie(s) te realiseren.

Het aantal deelnemers aan het Evolutie traject is beperkt tot maximaal 10 personen. Ervaring leert dat het werken in kleine groepen een bijzonder positief effect heeft.

 

Loop jij met één of meerdere van de volgende vragen of gevoelens, dan is het volgen van het  Evolutie traject zeer zeker de overweging waard.

 

- Ik heb moeite met het aangeven van mijn grenzen.

- Ik heb het gevoel dat ik ergens blokkeer.

- Ik heb geen zelfvertrouwen.

- Ik vind mezelf niet goed genoeg.

- Het lijkt wel of iedereen over mij heen rent.

- Ik voel me vaak onzeker.

- Ik kan niet in de spiegel naar mezelf kijken.

- Waarom slaag ik maar niet in het aangaan van een langdurige relatie?

- Ik heb het idee dat er meer in mij zit maar ik kom er niet bij.

- Wat is mijn missie?

- Wat is mijn potentieel?

- Wil ik op deze manier oud worden, hoe dan wel?

En zo zijn er nog vele vragen die jou elke dag bezig houden en waar je zelf maar geen antwoord op vind.

Door wie wordt de activiteit gegeven?

 

Ik ben Jan van den Dries, 46 jaar jong, oprichter en coach bij Man in Balance. Daarnaast ook actief als coach bij Special Forces in Business en De coachingsreis van je leven. In coaching heb ik mijn ware passie en missie ontdekt. Ik ben met coaching in aanraking gekomen door eigen behoefte enkele jaren terug. Ik was zo enthousiast over mijn eigen ontwikkeling en zo verwonderd over de resultaten die met coaching behaald kunnen worden, dat ik er mijn werk van gemaakt heb. Buitenom een hele flinke berg levenservaring, heb ik een professionele coachopleiding gevolgd en heb ik een certificaat van de International coach federation op zak. De ICF is wereldwijd toonaangevend in coaching. Naast de dingen die ik doe binnen Man in Balance zoals o.a.: Life coaching, Business coaching, Outdoor coaching en het organiseren van coachreizen, ben ik dus ook aangesloten bij: Special forces in Business en de coachingsreis van je leven. Met SFIB zijn we actief in coaching Business 2 Business en Business 2 Individuals. Met CVJL maken we coachingsreizen naar o.a. Noorwegen en Ijsland. Ik kan uiteraard een prachtig verhaal over mezelf vertellen maar dat doe ik net zo graag één op één met jou of binnen een groep.

 

Start /datum/data:

De training start woensdag 24 januari om 19.00 uur en word om de week gegeven. Dus de vervolgdatums zijn: 7 februari, 21 februari, 7 maart. 21 ,maart en 4 april. Bij voldoende animo start 31 januari een zelfde training. 

 

Kosten: € 650,- All-in.

 

Info/opgave :

 

 

Datum

24 Januari 2018

Tijd

Aanvang: 19.00

Kosten

€ 650,-  All-in.

(Intake gesprek, zes groep ’s sessies, 1 individuele sessie)

Info+ opgave

Voor informatie bel 06-54631952 of mail naar jan@maninbalance.nl

 

Je kunt ook kijken op:

www.maninbalance.nl (nog in aanbouw), www.sfib.nl, www.decoachingsreisvanjeleven.nl en op de Facebook en Instagram pagina’s.


Indiaanse Fluit workshop. Gegeven door Michael Telapary.

 Indiaanse Fluit workshop

 De Indianen fluit is één van de oudste instrumenten op aarde. De tonen van de fluiten worden al duizenden jaren gebruikt vanwege de helende werking op het lichaam en de geest.  Door de pentatonische schaal laat de Indiaanse fluit zich zeer gemakkelijk bespelen.

Voor deze workshop heb je GEEN muzikale achtergrond nodig en is geschikt voor zowel beginners als semi-gevorderden!

Tijdens de workshop leer je heel snel op intuïtieve manier hoe je de fluit kunt bespelen.

Verder zal Michael alle mogelijke speciale effecten die hij beheerst, delen met de groep. De basis en de combinatie van verschillende manieren van spelen en toepassen van specifieke effecten zullen uiteindelijk de unieke speel stijl gaan vormen van elke individuele fluitspeler.

Tijdens de workshop zal Michael als onderdeel van het leerproces, ook meditatieve stukken spelen op verschillende fluiten, om je tussen door de oefeningen de gelegenheid te geven om je mind leeg te maken en te ervaren hoe de klanken van deze fluiten zullen gaan resoneren met je totale zijn.

Voor de workshop maken we gebruik van een High Spirits fluit, de Sparrow Hawk in –A-, deze fluiten behoren tot één van de beste Indianen fluiten in de wereld. Tijdens de workshop is er een complete collectie fluiten aanwezig voor degenen die interesse hebben om eventueel een fluit aan te schaffen. Tijdens de workshop dag geven wij nog 10% extra korting op de fluiten.

 Door wie wordt de activiteit gegeven?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Michael Telapary, ik speel al meer dan 10 jaar de Indiaanse fluit op een intuïtieve manier. Regelmatig geef ik ook Chakra meditatie concerten met deze fluiten. Door mijn speciale manier van les geven kan ik deelnemers in één dag alles leren wat nodig is om een Indiaanse fluit te bespelen.

 

Start /datum/data:  25 februari 2018

 

Kosten:  € 80,- p/p

 

Info/opgave :

Datum

25 februari 2018

Tijd

Van 10.00 tot 16.00

Kosten

€ 80,- per persoon

Info+ opgave

Aanmelden via het contact formulier van de website:

www.tewanka.com


Dingeman de Visser en Jan Zwemer spelen samen in en met de Zeeuwse streektaal. ( Muziek en gedichten)

Dingeman de Visser en Jan zwemer spelen samen in en met de Zeeuwse streektaal

 Dingeman (zanger, gitarist en liedjesschrijver) en Jan (historicus, columnist, schrijver en dichter) werken sinds dit najaar samen en brengen oude en nieuwe teksten in Zeeuws dialect. Een afwisselend programma met soms een licht melancholische, dan weer een maatschappijkritische en vaak ook humoristische ondertoon.

 

Wat kan het publiek verwachten? Songs van Dingeman zoals ‘Beeld van een Zeêuw’, ’Softijsje ’ en ‘Bluuf ma weg’, nieuwe gezamenlijke acts met Zeeuwse vertalingen van klassieke songs als 'Carrick-fergus' en 'House of the Rising Sun' ('Uusje op den diek) en on-verwachte streektaalversies van bekende gedichten als 'Heftan Hattat' van Wilmink en 'Het Hondengevecht' van Staring.

 

Briengt  jen  ooren  mee  en  laet  ze  verwenne!

 

Dingeman: 06 1457 5636  dingeman.jimdo.com

Jan:  tel. 0118 59 24 71      www.janzwemerschrijft.nl

 

 Door wie wordt de activiteit gegeven?

 

 Dingeman de Visser. Muziekbrenger, Schepper en Vrijheidspreker

 

Jan Zwemer. Historicus, schrijver, columnist en dichter.

 

 

Start /datum/data:

15:30 uur

 

Kosten: 7,50 euro entree 

 

Datum

24 februari

Tijd

16:00 uur

Kosten:  7 ,50 euro entree

 

 

Info+ opgave

Dingeman: 06 1457 5636  dingeman.jimdo.com

Jan:  tel. 0118 59 24 71      www.janzwemerschrijft.nl

 


Workshop Lief zijn voor en vertrouwen hebben in jezelf. Gegeven door Kendra Biessels

 

Lief zijn voor en vertrouwen hebben in jezelf.

Volg de weg van je hart en je kan op jezelf vertrouwen!

 

Voor iedereen die op een ontspannen en toch daadkrachtige manier aandacht aan zichzelf wil geven. Laagdrempelig, open en inspirerend ben je bezig met het bewust worden van liefde en vertrouwen.

 

Op het programma staan een stuk powercoaching, oefeningen d.m.v Body work, en een meditatie over vertrouwen.

De middag zal worden afgesloten met een groepshealing.

 

Kortom een middag vol emotie, samenzijn maar vooral ook van delen en gezelligheid.

 

 

 

Door wie wordt de activiteit gegeven?

 

 

Ik ben Kendra Biessels, Powercoach voor vrouwen.

Ik werk tevens met Body work oftewel de kracht van aanraking.

Door jaren van leren, leven en studie ben ik terecht gekomen op het pad van psychologie van coaching en van het mogen doorgeven van wijsheden  en levenslessen aan andere vrouwen.

Dit doe ik met liefde, aandacht en passie.

 

Start /datum/data:

 

28-01-2018

 

Kosten:

 

40 euro pp

 

Info/opgave :

Je kan je opgeven bij:

infobiessels@zeelandnet.nl

 

Datum

28 januari 2018

Tijd

van 13.00 - 17.00

Kosten

40 euro pp

Info+ opgave

infobiessels@zeelandnet.nl

06-48170910

 

 


Yoga voor jongeren.( 12 - 18 jaar) Wekelijks gegeven door Thea Böckling

Titel  activiteit:

Yoga voor jongeren, wekelijks gegeven door Thea Böckling

 

Yoga voor jongeren (van 12-18 jaar).

Yoga is gewoon heerlijk om te doen! En weet je, het helpt om alle gedachten in je hoofd op een rijtje te zetten. Door fysieke oefeningen en door aandacht voor je ademhaling, word je rustig en ontspannen. Dit gevoel neem je mee naar huis. Als je het druk hebt, bijvoorbeeld met school en huiswerk, zal je merken dat je de drukte veel beter aan kunt door regelmatig yoga te doen. Yoga zal je helpen meer in evenwicht te komen. Yoga helpt je ook flexibel en krachtig te worden. Een yogales bestaat uit een combinatie van rustige oefeningen en meer inspannende houdingen. Iedereen kan het, het heeft niets met lenig zijn te maken. Probeer het gewoon eens! Dan ervaar je het zelf.

 

Door wie wordt de activiteit gegeven?

Mijn naam is Thea. Zelf ben ik rond 2007 voor het eerst hatha yoga gaan doen en ik was meteen enthousiast! Na verloop van tijd ontdekte ik de vele voordelen van yoga, zoals het ontwikkelen van meer spierkracht en meer soepelheid, lichamelijk maar ook geestelijk. Daaruit volgde de wens om yoga docent te worden. Ik heb het basisjaar aan de beroepsopleiding Saswitha opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte voltooid  (100 contacturen). Deze opleiding is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN). In 2017 heb ik de yoga docenten opleiding aan het Yoga College Tilburg afgerond (500 contacturen). Deze opleiding is erkend door de Yoga Alliance Professionals.

 

Start /datum/data:

Ieder dinsdag van 18.00 tot 18.45 uur

(Vanaf 2018)

 

Kosten:

€ 7,-

 

Info/opgave :

Meer informatie vind je op tejayoga.wordpress.com

Aanmelding via e-mail: tejayoga.goes@hotmail.com

Of volg teja yoga op facebook.

 

 

 

  

 

 


Engelen Reading Middag. Gegeven door Karin Meeng-Vink ( Kirima Spiritual Healing) en Esther Elias

Engelen Reading middag

 

Persoonlijke boodschappen van de Engelen!

Wat gaan we doen?
We zorgen voor een speciale ruimte door gebruik te maken van Engelenstenen, zoals Seleniet en Celestien. Deze bijzondere stenen stralen een speciale energie uit.

We beginnen met het trekken van een Engelenkaart. Karin doet naar aanleiding daarvan een reading voor je. Esther maakt een schets; hierin worden emoties, karaktereigenschappen en persoonlijke details beschreven. Een schets kan zorgen voor evenwicht, inzicht, persoonlijke groei en oplossing van eventuele blokkades. Het kan zijn dat overleden dierbaren doorkomen die boodschappen doorgeven.

Vervolgens doen we een geleide Engelen-meditatie, waarin je wordt verbonden met jouw Engel. Esther schrijft tijdens de meditatie voor iedereen een persoonlijke boodschap van een Aartsengel. (Automatisch schrift)

Door wie wordt de activiteit gegeven?
 

Dit wordt gegeven door Karin Meeng-Vink (Kirima Spiritual Healing) en Esther Elias.

Karin: Ik geef Engelen cursussen en workshops, meditaties, reading en healing consulten en Sjamanistische cursussen in mijn eigen praktijk in Sprang-Capelle en in Breda bij Zuiderlicht en de Copacabana. Zie ook www.kirima.nl.

Esther: Ik ben medium en gezegend met het feit dat ik dienstbaar mag zijn en boodschappen door mag geven vanuit het Universum. Van kleins af aan is dit voor mij heel normaal, mijn tweede natuur. Mijn gave is niet ontleend aan, of ondersteund door studie en/of cursussen. Mijn specialisatie is schriftelijke readings. Zie ook www.estherelias.nl.

Start datum/tijd: van 14.00u-16.00u.

Kosten: € 40,00

Info/opgave : Stuur een e-mail aan kirima.info@gmail.com. Voor meer informatie, kijk op www.kirima.nl, of op www.estherelias.nl, tel. 06-42827124.

Datum

Zie agenda 

 

Tijd

14.00u-16.00u

Kosten

€ 40,00


Tibetan Boeddhist Yoga. Trulkor Neljor. Seminar Weekend met teaching en beoefening. Gegeven door Lama Jampa Gyatso.( In Engels met Nederlandse ondersteuning.)

 

De kosten zijn 100 euro voor het hele weekend !

 

Tibetan Boeddhist Yoga - Trulkor Neljor

 Seminar met  teaching en beoefening

Door wie wordt de activiteit gegeven?  

Lama Jampa Gyatso

Buddhist Lama en keeper of de traditie of Trulkor Neljor, groot Healer in Traditional Tibetan en Chinese Medicine en meester in Qi Gong en Kung Fu.

 

 

 

Start /datum/data:

 3 en 4  Februar1 2018

Kosten: 100 euros  voor het hele weekend

Info/opgave :

 

 

Datum

3 en 4  Februari 2018

Tijd

Zaterdag 3 febr : 09:00 uur tot 19:00 uur

Zondag 4 Febr :  09:00 uur tot 13:00 uur

Kosten

100euro voor beide dagen

Info+ opgave

 Fb; the white Crane School

 

opgave per email; thewhitecraneschool@

gmail.com

 

mobiel:

Augusto 0626642423 Engels

Monica 0611736279 Nederlands

 

Het seminar is in het Spaans,vertaald door Augusto naar Engels (nederlandse ondersteuning mogelijk)


Nieuwjaarsborrel voor allen in t Westlicht

Een avond voor iedereen!
We zijn er heerlijk vroeg bij :)!
Je kan het alvast maar in de agenda zetten.

Onze jaarlijkse nieuwjaarsborrel vindt dit keer plaats op zaterdag 6 januari 2018 in Centrum t Westlicht.

We proosten vanaf 19:00 uur op onze gezondheid, onze liefde, ons samenzijn, de geluksmomentjes en het nieuwe jaar 2018 wat net begonnen is. We doen dit met een drankje en een hapje..

De avond is low budget, mocht je ons willen verrassen met een drankje of iets lekkers. Je mag het meebrengen hoor. Super !

De avond duurt tot ongeveer 21:00 uur
...
Iedereen die t Westlicht een warm hart toedraagt is van harte welkom.
Fijn dat je erbij bent ♥

Wanneer : Zaterdag 6 januari 2018
Waar : Centrum t Westlicht , Singelstraat 7 te Goes
Aanvang : 19:00 uur tot 21 uur
Gratis
www.twestlicht.nl
info@twestlicht.nl

Dag-workshop Chi Neng Qigong voor beginners. Gegeven door Francis van Wanrooy- van Hees.

Workshop Chi Neng Qigong voor beginners

Inspiratie en ontspanning voor lichaam en geest

Deze dag maak je kennis met de kracht van Chi Neng Qigong. Je kunt de helende werking van deze bewegingsleer direct zelf ervaren. Daarnaast krijg je inzicht in de achtergronden van Chi Neng Qigong. Je krijgt voldoende instructies om zelf thuis te oefenen en te ontdekken wat Chi Neng Qigong kan betekenen voor je energie, je balans en je gezondheid. Chi Neng Qigong geeft je de regie over je leven. Je leert hoe lichaam en geest op een natuurlijke manier kunnen samenwerken en je werkelijk vanuit je hart kunt leven. Tijdens de workshop maak je o.a. kennis met de volgende oefeningen:

 • de 'Warming up', die je lichaam voorbereid op de oefeningen

 • de 'Lift Qi Up', die de energie (qi) door je hele lichaam laat stromen

 • de '3-Centres Merge', een staande meditatieve oefening om kracht te ontwikkelen

 • de ‘wall-squat’, een oefening die snel veel energie genereert

 • de 'Crane's walk', een mooie oefening die snel een gevoel van innerlijke rust en kracht geeft.

  Waar is Chi Neng Qigong goed voor?
  Chi Neng Qigong vergroot je kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en concentratie. Het brengt je energie in balans en versterkt je immuunsysteem. Maar Chi Neng Qigong doet meer. Het leert je evenwichtiger met je emoties om te gaan, geeft zelfinzicht en brengt harmonie in je relaties. Het helpt niet alleen lichamelijke problemen op te lossen en en te voorkomen maar het brengt je ook verdieping en persoonlijke ontwikkeling.

  En verder helpt Chi Neng Qigong:

 • Overtollig gewicht te verliezen

 • Je gewicht op peil te houden

 • Een stralende huid te krijgen

 • Je lichaamshouding te verbeteren

 • Je figuur te optimaliseren

 • Je stressniveau te verlagen

 • Blijmoediger en gelijkmoediger te worden

 • En dat is mooi meegenomen!

   

   

  Wil jij je onder alle omstandigheden energiek voelen en in je kracht staan? Wil jij dat je hoofd en je hart samenwerken als één geheel?

   

  Wil jij een rustige geest in een krachtig lichaam? Beoefen Chi Neng Qigong.

   

  In deze ééndaagse workshop (09.30 – 16.00 uur) neem ik je mee in de basisoefeningen van Chi Neng Qigong en leer ik je hoe je er thuis zelf mee aan de slag kunt gaan.

   

  Door wie wordt de activiteit gegeven?

  Mijn naam is Francis van Wanrooy – van Hees al meer dan 10 jaar het gezicht achter P.zaken – ontdek.leef.groei.

  Mijn dienstverlening richt zich op het aanbieden van

  Chi Neng Qigong – Mindfulness – Coaching

  Met mijn kennis, jarenlange ervaring en inzet van psychologische instrumenten en technieken help ik jou te (her)ontdekken hoe je jezelf kunt zijn, energiek en in vrijheid kunt leven op de manier zoals je werkelijk bent. Een gelukkig en energiek leven ligt dichterbij jezelf dan je denkt!

  Kijk voor meer informatie op:

  www.pzaken.nl

  https://www.facebook.com/pzaken/

  https://www.linkedin.com/in/francisvanwanrooy/

  Mijn bedrijfsfolder ligt in ’t Westlicht.

  Start /datum/data:

  Vrijdag 2 februari 2018 van 09.30 tot 16.00 uur

  Kosten:

  75,00 euro per persoon. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Lunch zelf mee te brengen. De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers.

   

   

Datum

Vrijdag 2 februari 2018

Tijd

09.30 tot 16.00 uur

Kosten

75,00 euro p.p., inclusief koffie en thee, exclusief lunch

Info+ opgave

De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers

Opgeven kan door middel van het sturen van een mail naar : francis@pzaken.nl of te bellen naar 06-29351414. Kijk voor meer informatie op mijn website : www.pzaken.nl

 


Mantra s zingen vanuit het Hart. Verzorgd door Sacha en Irene

Titel  activiteit:  Mantra zingen vanuit het hart.

 

 Zingen verstilt en ontspant de geest en er onstaat een blij gevoel. We willen je uitnodigen om met ons mee te zingen de mantra's uit India in het Sanskriet en ook Engelse mantra's. De klanken van deze mantra's hebben een helende werking. Ervaring met mantra zingen is niet vereist. Maar wil je graag zingen dan is dit een mooie gelegenheid om te komen. De mantra's wordt ondersteund door live muziek, zoals fluit, gitaar en Indiaas harmonium. We zien je graag!

 

Tijd: 19.30 tot 21.30 uur.

Door wie wordt de activiteit gegeven?

De avond wordt georganiseerd door Irene en Sacha. Door de reizen die ze hebben gemaakt zijn ze geïnspireerd door de verschillende culturen en de daarbij behorende mantra's en liederen.

Irene Brakman heeft een ruime ervaring met het werken met klanken en muziek. Zo'n twintig jaar geleden is bij haar het enthousiasme ontstaan wat muziek en klanken met je doen. Eerst heeft ze een ruimte ervaring opgedaan bij de droomtijdgroep NadaNaga. Daarna heeft ze besloten om op een andere manier klanken en muziek te verwoorden.

Sacha Surya heeft zo'n twintig jaar in India doorgebracht. Dit heeft hem werkelijk de liefde voor de mantra bijgebracht. Samen werken ze nu zo'n zeven jaar samen.

 

website: www.Ireensweetmedicine.blogspot.com.

Info/ opgave ; MorningStarr@gmx.com   

 

Start /datum/data: 22 November 2017

Aanvang : 19:30 tot 21:30 uur

Donatie : 10 euro

 


Optreden Vocal Group SMILE in t Westlicht. A capella zanggroep.

 

Helaas kan deze avond niet doorgaan vanwege ziekte/ operatie van één de belangrijke stemmen in het koor ! Veel beterschap. De avond wordt verzet naar nader te bepalen datum .

 

Vocal Group SMILE komt optreden in t Westlicht!
Op zaterdag 27 Januari 2018 aanvang : 19:30 uur tot 21:00 uur.
In onze balzaal .

Bekende en minder bekende nummers worden a capella gezongen....
Mee nurieën mag ;)   

De zaal is open vanaf 19:00 uur.
De entree houden we zo laag mogelijk, namelijk 2,50 euro.
Welkom allen !

Laat je even weten of je komt luisteren? Er is maximaal plaats voor 65 stoelen.
Rolstoel- toegankelijk.

Meer info : info@twestlicht.nl
www.twestlicht.nl


Improvisatie theatertraining. Gegeven door Marja de Kan.

   

 

Impovisatie theatertraining

Iedere eerste vrijdag van de maand geeft Improwiser twee uur lang les in geïmproviseerd theater.

Ditmaal in het Westlicht in Goes

Speelkwartier voor volwassenen en ondertussen bewust worden van fysieke en mentale mogelijkheden en blokkades.

Wat houd je tegen en wat voed je om die belemmeringen om tot spelen te komen aan de kant te kunnen zetten.

Deelname is vrijblijvend en kost een tientje. Je betaald als je komt. Leuke bijkomstigheid is dat juist dat een vrij vaste harde kern heeft opgeleverd. Met een wisselende groep daar om heen. Veel, weinig of geen ervaring is minder belangrijk. Er ligt altijd wel een uitdaging!

 

De lessen worden gegeven door

gepassioneerd theaterdocente Marja de Kan.

Hoe kan je geloofwaardig spelen? Hoe kan je echt iets zijn in plaats van te doen alsof? Hoe kan je jouw unieke boodschap communiceren naar de buitenwereld?

Kortom: hoe transformeer je theater van een spelletje naar een levend geheel?

Marja's werk is stevig beinvloed door het werk van Theaterschool Acsent (BE) welke op zichzelf weer beinvloed is door Grotowski, Peter Brooke, Le coq, Butoh. Allen prachtige ingangen om de klei van de acteur; zijn fysiek & geest te onderzoeken en te leren deze bewust in te zetten.

Start /datum/data: 20.00-22.00

 

Kosten: 

Eur: 10,-

 

Info/opgave :

Marjadekan@hotmail.com

www.improwiser.nl

06-27200943

 

 

Datum

3 november

Tijd

20.00-22.00

Kosten

10,-

Info+ opgave

Marjadekan@hotmail.com

www.improwiser.nl

06-27200943

 

  


Sjamanistische Ceremonie: Ratelslang, genezing door transformatie. Gegeven door Cees Elenbaas

 

Sjamanistische ceremonie met als onderwerp

Ratelslang: genezing door transformatie.

 

Deze ceremonie wordt gegeven door Cees Elenbaas, sjamaan Ochtendnevel

Zondag 17 december 2017 in de balzaal van 13.00 tot 15.00 uur.

Kosten: € 15.00

Info/opgave : www.ochtendnevel.nl

Opgeven bij: info@ochtendnevel.nl

0627270568 Datum

17 december 2017

 

Tijd

13.00 tot 15.00 uur

 

Kosten

€ 15.00

 

Info+ opgave

info@ochtendnevel.nl

 

 

Oefenavond Innerlijke Cirkel. Gegeven door Tessa Krapf

Titel  activiteit: 

Oefenavonden Innerlijke cirkel

 

Uitleg activiteit:

Thema’s Intuïtie, mediumschap en healing

Planning
De geplande data voor 2017-2018 zijn als volgt:
Dinsdag en donderdag avond!

Zie agenda 

De oefenavonden op zijn van 19.30 - 21.30 uur. 

Locatie: ’t Westlicht Goes

Waarom deelnemen aan de oefenavonden?
De oefenavonden stellen jou in de gelegenheid om je te blijven ontwikkelen.
Je kunt hier weer even met gelijkgestemden praten en oefenen. De verschillende thema’s zullen wisselend aanbod komen, net wat er nodig is en zich aandient.

Thema's die aan bod komen:

Intuitie

Healing

Mediumschap

 


Hieronder vindt je een beschrijving wat de verschillende onderwerpen precies betekenen:

Intuïtie
Het oefenen van jouw intuïtief bewustzijn staat centraal!
Ontmoeting met je gids, uit je hoofd en contact maken met je gevoel, hoe kan ik mijn Intuïtie gebruiken, aarding en gronding. Oefeningen om weer in contact en bij jezelf te komen. Te voelen en te ervaren met elkaar. Dat is de basis van wat Intuïtie je brengt. Soms is het lastig om alleen de focus te houden, om de hoge energie te ervaren en vast te houden.
Tijdens de innerlijke cirkel zal de groepsenergie je helpen om makkelijker in die energie te komen en je kracht te voelen. De innerlijke cirkel geeft ook ruimte om jouw ervaringen te delen. Hoe gaat een ander om met bijvoorbeeld gevoeligheid? Wat helpt om te blijven gronden? Je leert zoveel van elkaar, dat de dagen erna je nog de energie voelt stromen. 


Healing
Bij healing staat het afstemmen en werken met helende energie centraal!
Zowel mens als dier is in staat om helende energie te ervaren. Ook als je zelf de helende energie niet wilt doorgeven, is het een mooie en prachtige ervaring om van de energie die er vrijkomt te genieten. In samenwerking met de Gidsen zal er in de innerlijke cirkel een healing plaats vinden. Worden er boodschappen doorgegeven die we mogen ontvangen. Ook zullen we helende energie van de Gidsen ontvangen en sturen naar de mensen of situaties in de wereld die het nodig hebben. Als je dat wilt, mag je een foto meebrengen van iemand die de helende energie kan gebruiken. Ook als je zelf pijn, verdriet of spanningen ervaart, kan het deelnemen aan deze groep je kracht, steun en energie geven. Uiteraard is de innerlijke cirkel er ook voor professionals die willen trainen. Zo helpen en ondersteunen we elkaar met onze ervaringen. 
 

Mediumschap
Bij mediumschap staat het contact, communicatie en het ervaren van de spirituele wereld centraal!
We gaan oefenen in het maken van contact met overleden dierbaren. Het is mogelijk dat zomaar iemand spontaan een demonstratie in de innerlijke cirkel doet. Ook psychometrie oefeningen komen aan bod. Zo kun je een reading oefenen en op deze manier meer en meer ervaren hoe zuiver jouw waarnemingen zijn.
 

Deelname
Voel je welkom en doe mee samen in ontwikkeling!

De innerlijke cirkel kent zijn eigen deelnemers en ontwikkelmogelijkheden. De basis voor deze innerlijke cirkel is oefenen in een groep gelijkgestemden en geïnteresseerden. Het is geen cursus of workshop, maar juist een manier om samen te zijn en te ervaren. Natuurlijk mag je de innerlijke cirkel bijwonen als je zeer ervaren bent om zo jouw kennis en kunde te delen. Ook ervaren sporters en musici trainen met grote regelmaat. Het feit dat er mensen in de groep zitten die uit interesse komen of juist om de energie te ervaren, maakt dat de energie vrij kan stromen.

Deelname aan de innerlijke cirkel: € 15,00 per keer

Knipkaart voor 5X deelname is € 70,00 

Wanneer je een knipkaart neemt, kun je kiezen welke data je erbij wilt zijn. Je neemt je kaart gewoon mee als je komt en die wordt dan afgevinkt.  

De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 15 deelnemers.

Even voorstellen:

Tessa Krapf is bewustzijnscoach, energetisch werker en Gidswerker. Tessa geeft als bewustzijnscoach inzicht op een verhelderende manier.
Haar werk gaat uit naar het luisteren van en naar de ziel. Via haar paranormale gaven brengt zij de zichtbare en onzichtbare wereld samen.

Voor aanmeldingen mail naar innergids@gmail.com

Datum

Zie website agenda t Westlicht 
 

Tijd

19.00 – 21.30 uur
 

Kosten

Deelname aan de innerlijke cirkel:
 € 15,00 per keer

Knipkaart voor 5X deelname:
 € 70,00 (volledig te voldoen op eerst avond)

 

Info+ opgave

www.innergids.nl
innergids@gmail.com


Introductie workshop: Innerlijk Licht. Gegeven door Tessa Krapf

   

Titel  activiteit: 

Introductie workshop Innerlijk licht

In deze introductie workshop leer je op een speelse en diverse wijze maar jezelf te kijken. Zo leer je de aandacht uit je hoofd te halen en meer naar je gevoel te brengen. We werken ook aan bewustzijn en zelfinzicht zodat je volgens je eigen wijsheid en innerlijk licht kunt leven, met beide benen stevig op de grond. Tijdens deze introductie workshop kun je kennismaken met Tessa en haar Gidsen. Ervaar je haar manier van werken. Laat jezelf verassen en ga mee op ontdekkingstocht!


Thema’s uit deze workshop:
* Aarden/gronden, in verbinding met jezelf
* Hoe zorg je ervoor dat je geen energie verliest
* Verschil ervaren tussen jouw energie en dat van
    een ander
* Innerlijk licht
* Gidswerk

 

Even voorstellen:

Tessa Krapf is bewustzijnscoach, energetisch werker en Gidswerker. Tessa geeft als bewustzijnscoach inzicht op een verhelderende manier.
Haar werk gaat uit naar het luisteren van en naar de ziel. Via haar paranormale gaven brengt zij de zichtbare en onzichtbare wereld samen.

Zaterdag 2 december
Locatie: ’t Westlicht Goes
Tijd: 13.00 – 17.00 uur

Voor aanmeldingen mail naar innergids@gmail.com

 

Datum

Zaterdag 1 december

Tijd

13:00 uur
 

Kosten

€15,-

Info+ opgave

www.innergids.nl
innergids@gmail.com

        


Samen Sterk workshop: Yin Yang Yoga met ademwerk en klankschalenmeditatie. Gegeven door EstaYoga( Esther en Chantal) en Ilze Abramsen

Yin-Yang Yoga met ademwerk en klankschalenmeditatie 

Een prachtige workshop waarbij de stille kracht van yoga aangevuld en versterkt wordt door ademwerk en klankschalenmeditatie.

We beginnen met een sessie begeleid ademwerk. Van daaruit starten we een mooie yogacombinatie, waarbij we rustig en zacht beginnen om daarna over te gaan naar een wat krachtigere vorm. Daarbij laten we de bewegingen synchroon lopen met de ademhaling voor een vloeiende, meditatieve flow. Na een korte pauze sluiten we af met een heerlijke Yin Yoga sessie die begeleid gaat worden door een klankschalenmeditatie.  

 

Door wie wordt de activiteit gegeven?

Ilze,

Ik ben na veel omzwervingen door de liefde terecht gekomen in Zeeland. De laatste jaren zijn vooral besteedt aan mijn nieuw samengesteld gezin. Nu ze bijna allemaal zijn uitgevlogen kan ik weer met mijn passie aan de slag. Ik ben inmiddels al 20 jaar reiki master en spiritueel werker. Ik geef reflexmassage, regressietherapie, voice dialoque en begeleid familie opstellingen.  Hiervoor kun je terecht in mijn therapieruimte bij mij thuis of in het Westlicht. Ik luister graag naar jouw verhaal. Momenteel geef ik om de week chakra klankschalen en adem meditatie avonden in het Westlicht.

 

Esther en Chantal.

Wij zijn EsTaYoga. Soulmates Esther en Chantal, een Brabo en een Zeeuw, trotse moeders van totaal 6 zonen, allebei gelukkig getrouwd met prachtige mannen. We hebben elkaar gevonden op het eeuwenoude pad van yoga en stappen sindsdien graag samen verder op onze eigen weg. Regelmatig verlaten we de gebaande paden. Soms verdwalen we, soms struikelen we, soms vinden we nieuwe wegen. Yoga geeft ons plezier, uitdaging, heling en verbinding.. We geven beiden lessen en workshops los van elkaar, maar ook samen. Samen zijn wij EsTaYoga.

 

Datum:

Woensdagavond 15 november van 19.00 uur tot 22.00 uur

 

Kosten:

30 euro

 

Datum

woensdagavond

15 november

Tijd

19.00 u tot 22.00 u

Kosten

30 euro

Info+ opgave

estayoga@zeelandnet.nl


Samen Sterk workshop: Mind-focus-body. Ervaar via denkkracht je veerkracht. Gegeven door Desiree en Roel.

Titel  activiteit: 

Mind – focus – body: ervaar via denkkracht je veerkracht.

 

 

Wil jij meer invloed op je dagelijks leven?

Lees dan verder…

 

 

In deze workshop gaan we  spelen met het focussen op je mind en body. Je gedachten beïnvloeden je lichaamshouding . Dit gaan we  zelf ervaren. Aan de hand van concrete en persoonlijke ervaringen maken we een positieve verschuiving in het denken en voelen. Door het ombuigen van beperkende overtuigingen naar een bevrijdende gedachte.

Met non-verbale en verbale oefeningen,  ontspanning en beweging creëer je zelf fysieke ruimte. In deze ruimte komt hetgeen gezien wil worden via je lichaamstaal -én houding- aan het licht. Met als resultaat: transformatie naar een nieuwe focus: op jouw eigen veerkracht.

Roel en Désirée werken vanuit ieders eigen kwaliteiten en met de gezamenlijke passie om mensen in beweging te krijgen.

Door wie wordt de activiteit gegeven?

 

Workshop leiders:  Désirée Sorgedrager en Roel.

Désirée is eigenaar van Grondtoon, dynamisch coach. Ze heeft jarenlang ervaring in het leiden van workshops ‘meditatieve beweging’ is NLP-master en Body & Mind-language coach. Ze is van nature een verbinder en haar kernwaarden zijn aandacht, betrouwbaar, betrokken en bezielend’.

Zie voor meer info: www.grondtoon-coaching.nl 

 

Roel: autodidact en ervaringsdeskundige.

Zijn missie:  hij leert mensen te focussen waardoor ze sneller hun doel bereiken met betere resultaten. Hij geeft ze  helder inzicht in het spel van het bewuste en het onderbewuste en de invloed hiervan op ons dagelijks leven. Integer, behulpzaam, kennisdeler zijn waarden waar hij voor staat.

 

 

Start /datum/data: 26 november

9.30 – 12.30

 

Kosten: € 40.

Inclusief koffie/ thee mét ‘iets lekkers’.

 

Info/opgave : Désirée Sorgedrager,

info@grondtoon-coaching.nl

GSM 06-42574892

 

 

Datum

26 november 2017

Tijd

9.30 – 12.30 uur

Kosten

€ 40.

Dit is inclusief koffie/thee mét ‘iets lekkers’.

Info+ opgave

Désirée Sorgedrager

info@grondtoon-coaching.nl

GSM 06-42574892


Informatie bijeenkomst Alleengeboren Tweelingen. Gegeven door Tessa Krapf

 

Informatiebijeenkomst Alleengeboren Tweelingen

 

Alleengeboren tweeling of meerling zijn is een ingrijpende gebeurtenis. Onderzoek heeft aangetoond dat één op de tien zwangerschappen als een tweeling of meerling begint. 
Wat inhoud dat een grote groep mensen een traumatische gebeurtenis heeft meegemaakt voordat hij/zij geboren werd.
 

Tijdens deze bijeenkomst zal er informatie geven worden over Alleengeboren Tweelingen. De impact die het heeft op je leven, de kenmerken en hoe ermee om te gaan. De informatiebijeenkomst is voor Alleengeboren Tweelingen, ouders/verzorgers van Alleengeboren tweelingen, leerkrachten, hulpverleners en geïnteresseerden.
?
Deze avond wordt verzorgd door Tessa Krapf en haar dochter Shiela (allebei ervaringsdeskundigen)

 

Tessa Krapf is bewustzijnscoach, energetisch werker en Gidswerker. Tessa geeft als bewustzijnscoach inzicht op een verhelderende manier.
Haar werk gaat uit naar het luisteren van en naar de ziel.

Woensdag 1 november
We starten om 19.30 uur
Kosten: €10,- per persoon

Graag aanmelden zodat we weten hoeveel stoelen er klaargezet mogen worden. Aanmelden kan via innergids@gmail.com

 

Datum

Woensdag 1 november

Tijd

19.30 uur
 

Kosten

€10,- per persoon

Info+ opgave

www.innergids.nl
innergids@gmail.com


Serious Yoga. Op donatiebasis. Gegeven door Sandra Konst

Titel  activiteit: 

Serious Yoga!

Gratis yogales in ruil voor een donatie voor Serious Yoga, een initiatief van yogadocenten die de volledige opbrengsten van hun lessen geven aan een goed doel. De actiemaand is in februari, maar wij gaan alvast van start. Zie de website www.seriousyoga.nl

 

Zo vlak voor kerst is het fijn om bewust het jaar af te sluiten, en je te richten op een nieuw jaar. Recharge yourself! En wat is er dan fijner dan een uur voor jezelf in deze drukke tijd, en te weten dat je donatie ten goede komt aan een goed doel (op het moment van schrijven is het doel nog niet bekend, zie de website voor meer info).

 

De basis van deze yogales is integrale yoga, een rustige en ontspannen vorm van yoga, ook toegankelijk voor mensen met weinig yoga ervaring!

 

Door wie wordt de activiteit gegeven?

 

Ik ben Sandra Konst, gecertificeerd yoga docent (Integrale Yoga, Yoga en Hormonen in de Wisseljaren, ashtanga yoga en kinderyoga). Ik geef wekelijks integrale yoga en daarnaast af en toe kinderyoga.

 

Start /datum/data:

Vrijdag 15 december 11.00-12.00 uur.

Kosten:

Gratis, ik vraag alleen een donatie naar eigen inzicht die je ter plekke in de Serious Yoga pot kunt doen.

 

Info/opgave :

www.yogasatya.nl

06-47696346

sako74@zeelandnet.nl


Integrale Yoga, wekelijks. Gegeven door Sandra Konst

 

Integrale yoga

Integrale yoga is een rustige en ontspannen vorm van yoga. Je start in een basishouding waarin je observeert hoe je lichaam staat, zit of ligt. Dan kom je in de houding en daarna is er een navoel moment. Zo kun je heel bewust kijken wat er verandert in jezelf en wat de heilzame werking is van de yogahouding. Naast de asana’s (houdingen) bevat elke les pranayama (adem oefeningen), een kriya (opwarming) en een eindmeditatie.

 

Door wie wordt de activiteit gegeven?

 

Ik ben Sandra Konst, gecertificeerd yogadocent (Integrale yoga, yoga en hormonen in de wisseljaren van de vrouw, ashtanga yoga en kinderyoga). Ik ben begonnen met het geven van kinderyoga en therapeutische kinderyoga, maar heb me de laatste tijd vooral gericht op integrale yoga. Integrale yoga is een ontspannen vorm van yoga en zeer toegankelijk voor mensen met weinig yoga ervaringen.

 

Start /datum/data:

Woensdagavond 20.00-21.00 uur

Kosten:

10 euro per losse les.

50 euro voor het hele blok van 6 lessen.

 

Info/opgave :

www.yogasatya.nl

sako74@zeelandnet.nl 06-47696346


Muzikaal uur. Een spirituele ondekkingstocht. Gegeven door Bert Thönissen

Titel  activiteit: 

Muzikaal Uur. Een spirituele ontdekkingstocht.

We horen veel muziek, maar luisteren we er nog echt naar? In het Muzikaal Uur luisteren we bewust en met aandacht naar muziek die een spirituele waarde heeft, die de ziel raakt en de geest verrijkt. Het gaat om muziek die getuigt van schoonheid en waar soms wijsheid uit spreekt.

Het Muzikaal Uur is een ontdekkingstocht naar spiritualiteit in muziek. Binnen het bestek van een uur begeven we ons in vier verschillende muzikale werelden. Denk aan klassieke muziek, popmuziek, jazz, chanson/luisterlied, religieuze muziek. We luisteren zowel naar instrumentale als naar vocale muziek. Waar er gezongen wordt, wordt ook gekeken naar de inhoud van de tekst, zo nodig met de vertaling er bij.

De vier verschillende composities worden verbonden door een rode draad, een thema. Elk Muzikaal Uur is geheel anders. Telkens wordt een ander thema gekozen en hoort u andere muziekstukken. Misschien zit er iets bij dat u kent, maar er zit vast wel iets bij dat u nog niet kent. Laat u verrassen!

 

Door wie wordt de activiteit gegeven?

Mijn naam is Bert Thönissen. Ik ben een man van het woord die graag werkt met muziek en symbolen. Ik heb dertig jaar ervaring in het werken met mensen individueel en in groepsverband. Zo heb ik reeds 40 maal een Muzikaal Uur verzorgd.

Ik begeleid workshops over muziek en spiritualiteit en ook over poëzie, in het bijzonder haiku. Verder geef ik lezingen over spiritueel leven en leid ik bezinningsbijeenkomsten. Ik zoek naar wat mensen verbindt.

Start /datum/data:

Zie agenda

Kosten: 7 euro

Info/opgave :

Datum

Zie agenda

Tijd

van 13.30 – 14.30 uur

Kosten

7 euro

Info+ opgave

Om praktische redenen is het nodig om u vooraf aan te melden. Dat kan door een mailtje te sturen naar thonissen@kpnmail.nl

 


Workshop Haiku. Meditatie met woorden. Gegeven door Bert Thönissen.

Titel  activiteit: 

Workshop Haiku. Meditatie met woorden.

Haiku is een Japanse versvorm. Het zijn kleine gedichten waarin het gaat om beschouwing. Een haiku maken is een oefening in eenvoud. Wat je wilt zeggen doe je met een beperkt aantal woorden.

Het lezen van, luisteren naar en maken van haiku`s is een vorm van meditatie, meditatie met woorden.

De workshop biedt een inleiding in de kunst van de haiku. Wat is het? Waar komt het vandaan? Aan welke voorwaarden moet een haiku voldoen?

We luisteren er naar, lezen voorbeelden ervan en eindigen met het zelf schrijven van een haiku. De haiku die ieder schrijft delen we tot slot met elkaar.

 

Door wie wordt de activiteit gegeven?

Mijn naam is Bert Thönissen. Ik ben een man van het woord die graag werkt met muziek en symbolen. Ik schrijf, redigeer en vertaal teksten. Ik heb dertig jaar ervaring in het werken met mensen individueel en in groepsverband.

Ik begeleid workshops over muziek en spiritualiteit en over poëzie, in het bijzonder haiku. Verder geef ik lezingen over spiritueel leven en leid ik bezinningsbijeenkomsten. Ik zoek naar wat mensen verbindt.

Start /datum/data:

Zie agenda  10.30 uur

 

Kosten: 7 euro

 

Info/opgave :

Datum

Zie agenda

Tijd

van 10.30 – 11.30 uur

Kosten

7 euro

Info+ opgave

Om praktische redenen is het nodig om u vooraf aan te melden. Dat kan via een mailtje naar thonissen@kpnmail.nl


Persoonlijk consult. Gegeven door Tessa Krapf

 

Persoonlijk consult/reading

Tessa Krapf van Praktijk Innergids is  aanwezig voor persoonlijk consulten of reading.
Heeft u een vraag, behoefte aan inzicht of contact met een dierbaren of een huisdier dan kunt u terecht voor een persoonlijk consult, reading, foto reading of een familieopstelling.
 

Voor een reading mag u gerust een voorwerp, sieraad of foto meenemen. Een foto op mobile telefoon is geen probleem.


Tessa Krapf is bewustzijnscoach, energetisch werker en Gidswerker. Tessa geeft als bewustzijnscoach inzicht op een verhelderende manier.
Haar werk gaat uit naar het luisteren van en naar de ziel. Via haar paranormale gaven brengt zij de zichtbare en onzichtbare wereld samen.


Het consult duurt ongeveer 1 uur tot anderhalf uur.

Kosten: €50,- per consult

Voor meer info of het maken van een afspraak,

mail naar innergids@gmail.com

 

Datum

Zie agenda

Tijd


 

Kosten

€50,- per consult

Info+ opgave

www.innergids.nl
innergids@gmail.com


De spiritualiteit van de Beatles. Over the Beatles als inspiratiebron. Een lezing verlicht met muziek. Gegeven door Bert Thönissen

Titel  activiteit: 

De spiritualiteit van The Beatles. Over The Beatles als inspiratiebron. Een lezing verlicht met muziek.

Hoe komt het dat The Beatles nog altijd tot de verbeelding spreken? Wat verklaart hun succes en hun aantrekkingskracht toen, nu en straks? De lezing belicht wat hen bewoog. Het verhaal wordt geïllustreerd met muziek.

De presentatie is bedoeld voor jong en oud, voor ieder die het geheim van The Beatles wil leren kennen.

De avond duurt tot ongeveer 21.45 uur.

 

Door wie wordt de activiteit gegeven?

Mijn naam is Bert Thönissen. Ik ben een man van het woord die graag werkt met muziek en symbolen. Ik schrijf, redigeer en vertaal teksten. Ook verzorg ik rituelen bij allerlei gelegenheden.

Ik ben theoloog en liturg. Begaan met mensen en bewogen door geloof heb ik bijna 30 jaar gewerkt als pastor en geestelijk verzorger. Steeds heb ik geïnvesteerd in persoonlijke groei waarbij lichaamswerk een belangrijke rol heeft gespeeld.

Ik begeleid workshops over muziek en spiritualiteit en over poëzie, in het bijzonder haiku. Verder geef ik  nog andere lezingen over spiritueel leven en leid ik bezinningsbijeenkomsten die verrijkend en verdiepend zijn. Ik zoek naar wat mensen verbindt.

 

Start /datum/data:

Vrijdag 10  november 2017. U bent welkom vanaf 19.30 uur. We starten stipt om 20.00 uur.

Kosten:

10 euro per persoon.

Info/opgave :

Vooraf inschrijven is niet noodzakelijk, maar wel wenselijk. Leuk als u het vooraf laat weten: thonissen@kpnmail.nl

 

Datum

vrijdag 10 november 2017

Tijd

20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Kosten

10 euro

Info+ opgave

bij Bert Thönissen thonissen@kpnmail.nl

 

 

 


Hatha Yoga. Wekelijks. Gegeven door Thea Böckling.

 

Over Hatha Yoga :

Dit is een yogavorm die bestaat uit zittende, staande en liggende yoga-oefeningen (asana’s) en wordt afgesloten met een ontspanningsoefening. De verschillende yoga houdingen vormen een samenhangend geheel, waarin verschillende weefsels, stelsels en organen in het lichaam aan bod komen. De yoga asana’s werken ontspannend voor het lichaam, de geest en de emoties. Tevens dienen ze om het lichaam soepeler en sterker te maken. Verder helpt diep en gecontroleerd ademen om een staat van emotionele stabiliteit te bereiken want de ademhaling is nauw verbonden met de geest.

Over de docent :

Mijn naam is Thea. Zelf ben ik rond 2007 hatha yoga gaan doen en ik was onder de indruk wat yoga met mij deed. Na die eerste lessen had ik het gevoel een uitgebreide massage te hebben ondergaan! Na verloop van tijd ontdekte ik de vele voordelen van yoga, zoals het ontwikkelen van meer spierkracht en meer soepelheid. Lichamelijk maar ook geestelijk werd ik soepeler! Ik ontdekte dat yoga een manier van leven is. Yoga heeft mij meer balans in mijn leven gebracht. En zo is bij mij langzaam maar zeker de wens ontstaan om anderen dit ook te laten ervaren.  Dus heb ik me laten opleiden tot yoga docent… Ik heb het basisjaar aan de beroepsopleiding Saswitha opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte voltooid  (100 contacturen). Deze opleiding is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN). In 2017 heb ik de yogadocentenopleiding aan het Yoga College Tilburg afgerond (500 contacturen). Deze opleiding is erkend door de Yoga Alliance Professionals.

Wanneer? Iedere dinsdag en vrijdag kan je  een hatha yoga les bij mij volgen.

Op dinsdag van 19 uur tot 20 uur.

Op vrijdag van 09:30 uur tot 10:30 uur.

Kom gerust voor een proefles om te kijken of het bij je past! Kosten: 9,- per les (wijzigingen voorbehouden)

info/ opgave : tejayoga.goes@hotmail.com

Of volg tejayoga op facebook.

 

 

 


Workshop Intuitief Schilderen. Het land dat in jou woont. Gegeven door Mireille Corsten.

Titel  activiteit: 

Workshop Intuïtief schilderen

“Het land dat in jou woont”

Schilderend een reis naar binnen maken en in beeld brengen wat op dit moment om aandacht vraagt. Geen verwachting, geen oordeel. Wel spelen met verf en kwasten, spons, paletmes of als je wilt lekker met je handen.

Wat je ook maakt, het is altijd goed. Je mag vrij werken, abstract of figuratief, dat wijst zich vanzelf als je bezig bent. Ik ben er voor je om je in dat proces te begeleiden.

 

Wat gaan we doen:

*We beginnen de dag om 11 uur met koffie/thee, iets lekkers en maken kennis met elkaar.

*Ik laat je (kort) zien wat je allemaal met het materiaal kunt doen.

*Via ontspanningsoefeningen leid ik je naar het land dat in jou woont en kom je los van je alledaagse beslommeringen. Vanuit die energie kom je in beweging op je doek en gaat het schilder avontuur beginnen.

Gaandeweg ontstaat jouw unieke, authentieke schilderij.

*Aan het eind van de dag bekijken we ieders schilderij en nodig ik je uit om te delen wat je kwijt wilt. Bv over wat je geschilderd hebt en/of hoe je de dag ervaren hebt en wat je mee naar huis neemt.

*tussendoor lunchen we. Je brengt je eigen lunch mee, koffie en thee krijg je hier.

 

Door wie wordt de activiteit gegeven?

 

 

Mijn naam is Mireille Corsten en ik werk als schilderdocent en kunstzinnig dynamisch coach in mijn praktijk: Amarinde Helende Beelden in Bergen op Zoom.

Ik geef workshops Intuïtief schilderen, Cursussen Vedic Art en ben actief als Coach

 

“Iedere mens verlangt ernaar gezien te worden om wie hij/zij ten diepste is.”

 

Mijn wens en levensmissie is om jou te begeleiden in het contact maken met wie jij ten diepste bent, jouw innerlijke wijsheid.

Dit omdat ik er van overtuigd ben dat

 

“Worden wie je bedoeld bent te zijn”

 

de grootste beweging die je in dit leven kunt maken.

 

Van die beweging worden we voortdurend afgeleid door alles wat er om ons heen en in ons leven gebeurt.

Daarin schuilen ook meteen de lessen die we van het leven kunnen leren.

 

Ik heb tijdens mijn opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach en Vedic Art teacher aan den lijve ervaren dat creatief werken de poort opent naar wat er in jou leeft: Uit het denken, puur, een rechtstreekse verbinding met het Hart.

Jezelf beter leren kennen maakt dat je meer in staat bent om te leven vanuit je hart en zo ook anderen te benaderen. Het maakt dat je, je leven vorm kunt geven op een manier die goed voor jou is en die echt bij jou past.

 

In het schilderen vind ik rust en ontspanning en ik vertel mezelf wie ik ben. Het verrijkt mijn leven enorm. Dat wil ik graag met je delen!

 

Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan mijn workshop en zie ernaar uit om jou te ontmoeten.

 

Start /datum/data:

Zaterdag 16 December 2017

Kosten:

75 euro inclusief alle materiaal, koffie en thee

We werken op een doek van 60 x 80 cm met acrylverf

 

Info/opgave :

Opgeven of meer informatie: Tel 06-18661621 / mail amarinde-mireille@outlook.com

Het lesgeld dien je bij inschrijving over te maken op

NL25 ABNA 0479 8650 27  t.n.v. M. Corsten o.v.v. workshop Goes 16 December

Meer info over Amarinde Helende Beelden: www.amarinde.com

 

 

Datum

Zaterdag 16 December 2017

Tijd

11.00 – 16.00 uur


Sjamanistische Ceremonie: De medicijnman, welk medicijn hebben we nodig om te helen. Gegeven door Cees Elenbaas

 Sjamanistische ceremonie

Onderwerp: de medicijnman, welk medicijn hebben we nodig om ons leven te helen?

 

Cees Elenbaas.

Sjamaan Ochtendnevel.

 

Zondag 15 okt. 2017 van 13.00 tot15.00 uur

 

€15.00

Info/opgave :

info@ochtendnevel.nl

Datum

15-10-2017

Tijd

13.00 tot 15.00 uur

Kosten

€15.00

Info+ opgave

info@ochtendnevel.nl

0627270568


Puur Dans. Gegeven door Tamara van der Hooft en Wim Noordhoek.

Puur Dans

Dansen zoals je zelf voelt. Vrij en puur vanuit je hart. Jouw natuurlijke stroom volgend. Begeleid door fijne muziekritmes die je uitnodigen om zowel ingetogen, vurig, uitbundig, chaotisch, speels, vol vreugde en verstild te bewegen. Danservaring heb je niet nodig.
De avond begint met een korte warming-up die ik begeleid.
Daarna is er volop gelegenheid om vrij uit te dansen.

We dansen op blote voeten om goed de verbinding te blijven voelen met de aarde of in dit geval de dansvloer. In makkelijk zittende kleding is het fijner bewegen. En om de dorst te lessen is het raadzaam om een flesje water mee te nemen.
 

Door wie wordt de activiteit gegeven?

Tamara van der Hooft

Vanuit mijn passie voor dans en muziek heb ik jarenlang dans workshops gegeven in Goes en Middelburg. Nu vind ik het leuk om Puur Dans te organiseren. Een avond vrije dans ingeleid door een korte warming-up. Ik ben geïnspireerd door mijn danservaring en opleiding in de Vijf Ritmes van Gabrielle Roth, Ecstatic Dance en Dansexpressie. 

Ik ben ook werkzaam als Luisterkind Werker. Geef klankmassages en healingen (Reiki). En ik vind het leuk om kunstzinnig bezig te zijn. Zoals schilderen.

 

Start /datum/data:

Zaterdag 4 november 2017

 

Kosten: € 15 (gepast contant te voldoen bij binnenkomst)

 

Datum

4 november 2017

Tijd

19:30. – 22.00 uur

Kosten

€ 15 p.p.

Info+ opgave

Mail: witam1@outlook.com

Mobiel: 06-22483556

www.facebook.com/tamara.vanderhooft

website: www.tamaravanderhooft.nl (binnenkort in de lucht)


Master Medicine Ceremonie met overnachting. Verzorgd door Diego Barranechea

Master Medicine Ceremonie - Diego Barranechea

Het is  een Ayahuasca Ceremonie, de heilige drank van Peru. Diego brengt dit zelf mee.
Zijn ontmoeting met Ayahuasca medicijn begon in 2000, in 2011 is hij mee beginnen dienen in ceremonie en mensen helpen in hun proces om te helen en in hun ware kracht te komen. Hij is dus al 15 jaar in de leer van de Shipibo traditie, van de medicijnmannen van de Amazones. Zelf woont hij in de Andes van Peru, en is dus ook onderlegd in de Quechua tradities. Zijn connectie met de voorouders en het medicijn is heel sterk.
Hij heeft Reiki en Chinese geneeskunde gestudeerd die hij toepast in zijn inzicht van heling. Diego zingt heel mooie liederen die vanuit het hart gezongen zijn, hij is een integere liefdevolle man die zijn kracht heel subtiel meedraagt.

CEREMONIES MET GROOTMOEDER AYAHUASCA DOOR DIEGO BARRANECHEA

Hij vraagt zelf 90€/persoon en 10 euro voor t Westlicht . Dus totale bijdrage is 100 euro.
De Ceremonies zouden 's avonds beginnen om 21u of om 22u en 1 uur ervoor afspreken en eindigen in de ochtend met zonsopgang.

Wat moeten deelnemers meebrengen:
* Een mat, kussen en deken (of iets om gemakkelijk op te kunnen zitten en liggen)
* Gemakkelijke en ook warme kledij, liefst in het wit of in lichte kleur (doet goed in het donker).
* Water
* Wat fruit en zoute koekjes om in de ochtend te kunnen delen.

Voedingsvoorschriften:
Dit zijn de minimumvereisten. Hoe meer dagen op voorhand je begint, hoe beter!
* Antidepressiva vermijden liefst 2 weken voor de ceremonie
* 3 dagen voor de ceremonie geen rood vlees eten, varkensproducten, drugs of antibiotica
* 1 dag voor de ceremonie geen wit vlees, spicy food (om irritaties in de maag te voorkomen), alcohol, sec, cafeïne.
* dag van de ceremonie kan je voor ontbijt havermout eten, zonder suiker. Je kan honing gebruiken, fruit is ok, ontwijk melkproducten.
* voor je middagmaal liefst groentjes en gebakken aardappelen, met zo weinig mogelijk zout.
* tegen 17u is een natuurlijk geperst sapje het beste. Ontwijk papaja en toegevoegde suikers. Je kan thee drinken die geen cafeïne bevat (dus bv geen Earl Grey). Camille en kalmerende thees zijn goed.
* hou jezelf gehydrateerd maar let er wel op dat je niet vol water naar de ceremonie komt, want het water kan het medicijn in je buik verdunnen. Je kan een flesje water meebrengen voor later.

Er zijn ook Dag ceremonies, met of zonder de Ayahuasca.
Deze zijn Shamanistische Zangsessies of een Moeder Aarde Offering.

De Shamanistische Zangsessies gaat over het openen van liederen om genezende spirits op te roepen zodat hun diensten kunnen gechanneled worden doorheen de liederen, zodat heling en zuivering kunnen ontvangen worden doorheen die innerlijke openingen.
Moeder Aarde offering: Het is een process waarbij de gebeden en liederen verhoogd worden door het creëren van een fysieke offering, door dewelke de cirkel kan bijdragen met hun eigen gebeden en liederen. Dit alles is in het voedende aspect, en vragend aan Moeder aarde voor heling en zegening. Dit is een Andes offering aan Panchamama. Iedereen komt hierbij aan het woord, en deelt hun ervaringen terwijl zij tobacco delen en zij hun gebeden doen.  Ondertussen maakt de shaman een offering klaar met verschillende onderdelen van het eten en bloemen en gebeden, en dit wordt dan verbrand of begraven. Dit zou 2-3 uur duren. Hierbij wordt dan een mandala gecreeerd met bloemen enbladeren, eten en medicines (tobacco, incence, etc), die voor moeder Aarde zijn om haar te voeden.
Albums met fotos hiervan:
https://www.facebook.com/dbarrenechea1/media_set?set=a.10157461980245128.1073741833.863870127&type=3

https://www.facebook.com/dbarrenechea1/media_set?set=a.10157490396260128.1073741834.863870127&type=3Laat maar weten als je interesse  hebt ???? voor het meemaken van de Ceremonie.

Opgave gaat dit keer via : info@twestlicht.nl 

Betaling is op de avond zelf .


Kindertraining: Ieder kind in zijn kracht. Verzorgd door Sigrid Schilperoort en Claudia Fritz van Vivo coaching en trainingen.

Titel  activiteit:  Kindertraining : ‘ieder kind in zijn kracht’!

Het is een training waarbij kinderen spelenderwijs gaan ontdekken en ervaren hoe ze voor zichzelf kunnen zorgen. Stilstaan bij wat heb ik nodig in welke situatie dan ook. Lichaamsgericht,creativiteit en ademkracht staan centraal.  We werken samen met  ouders zodat de kinderen in de thuissituatie ondersteund kunnen worden door ouders. Kinderen kunnen hun ervaringen uit de training thuis en op school oefenen en toepassen. Na elke les krijgen de kinderen een opdracht die ze thuis mogen maken of kunnen oefenen.

Kinderen kunnen na afloop van een training beter omgaan met spannende situaties, doordat ze leren luisteren naar signalen van hun lichaam. Ze  zorgen voor hun eigen rust en daardoor is het kind beter in staat om tot een goede oplossing te komen. Kinderen zijn minder beïnvloedbaar en stralen meer zelfvertrouwen uit.

Kinderen vanaf 6 tot en met 12 jaar kunnen aan de kindertraining deelnemen. Die bestaat uit 6 lessen van 1,5 uur. 2 trainers van VIVO geven deze training

Door wie wordt de activiteit gegeven?

VIVOcoaching &trainingen.Sigrid Schilperoort en Claudia Fritz

 

Wij zijn Sigrid Schilperoort en Claudia Fritz en werken nu 9 jaar samen. Wij verzorgen trainingen en geven individuele begeleiding voor kinderen,jongeren en volwassenen. Daarnaast geven we trainingen en workshops op basisscholen,voortgezetonderwijs en voor bedrijven. Kijk voor meer informatie op onze website.

 

Start /datum/data: Zie agenda

 

Info/opgave :

 

 

Datum

Zie Agenda

Tijd

14.00 – 15.30 u

1 datum: 16:00 - 17:30 u

Kosten

€ 190 incl btw ………………………….

Info+ opgave

 E:info@vivotrainingen.nl

W: www.vivotrainingen.nl

Telefoonnummers:

Sigrid: 0634534737

Claudia: 0653323560


De Kracht van Muziek. Een spirituele avond. Contact met overledenen. Gegeven door Kitty Tijssen en Harold Verwoerd..

A S, 21 Sept zijn Harold Verwoert en Kitty Tijssen In het sfeervolle Westlicht te Goes
Deze avond staat o....a. in het teken van overledenen
Harold kiest intuitief zijn live gezongen liederen, en Kitty vult het aan met waarnemingen van gene zijde. U kunt voor deze avond  een foto van een overleden persoon meebrengen.
U kunt er bij zijn, door een kaartje te reserveren a,15,00 euro p.p. via
www.krachtvanmuziek.com, of via tel.06-53739438
De avond begint om 20.00 uur, en vanaf 19.30 uur bent u welkom in Centrum t Westlicht Goes
Fijn om u te ontmoeten, en delen graag.


Ledenavond Harmonia Zeeland.Voor lijst gastsprekers/ mediums zie website Harmonia

Harmonia-Zeeland is een afdeling van de landelijke vereniging “Harmonia” Nederland.

De Nederlandse Vereniging van Spiritualisten "Harmonia" heeft de overtuiging dat het leven niet ophoudt bij de dood.

Vanuit deze spiritualistische grondgedachte wordt het leven beleefd en bestaat er interesse voor alles wat te maken heeft met die Andere Wereld en de contacten die daaruit (kunnen) voortkomen.

Alle paranormale verschijnselen liggen daarom in de interessesfeer van de spiritualist, die in dit aardse leven zal proberen daar zoveel mogelijk kennis over op te doen.

Hierdoor ontstaat een levensbeschouwing, waarin men tot een harmonieuzer relatie met zichzelf en de totale wereld komt.

 

Harmonia Zeeland houdt Leden -avonden en Openbare avonden .

De Openbare Avonden zijn voor iedereen te bezoeken en kosten per avond 7,00 euro.

De Leden -Avonden zijn speciaal voor degenen die zich zich als lid van de vereniging hebben aangemeld. ( Kosten zijn hiervoor 40 euro per jaar ). Je kunt als lid altijd de avonden bezoeken voor 2,50 euro per avond.

Meer info over lidmaatschap , alle info over de avonden enz. zie :

http://harmonia-zeeland.nl/index.html

Iedere avond is anders en wordt verzorgd door vele verschillende docenten/ therapeuten/ mediums .

Kijk voor het volledige programma op de website van Harmonia of hier in de Agenda van t Westlicht.

Alle avonden beginnen  precies om 19:30 uur en wij vragen u om 19:20 uur aanwezig te zijn.

Omstreeks 20:30 uur is er een pauze van 15 minuten.

De avond wordt omstreeks 21:45  uur afgesloten.

Kosten voor deze avond zijn voor Leden : 2,50 euro en Niet Leden 7,00 euro.

Waar : Centrum t Westlicht

Singelstraat 7 te Goes

www.twestlicht.nl


Openbare avond Harmonia Zeeland. Voor lijst gastsprekers/ mediums zie website Harmonia

Harmonia-Zeeland is een afdeling van de landelijke vereniging “Harmonia” Nederland.

De Nederlandse Vereniging van Spiritualisten "Harmonia" heeft de overtuiging dat het leven niet ophoudt bij de dood.

Vanuit deze spiritualistische grondgedachte wordt het leven beleefd en bestaat er interesse voor alles wat te maken heeft met die Andere Wereld en de contacten die daaruit (kunnen) voortkomen.

Alle paranormale verschijnselen liggen daarom in de interessesfeer van de spiritualist, die in dit aardse leven zal proberen daar zoveel mogelijk kennis over op te doen.

Hierdoor ontstaat een levensbeschouwing, waarin men tot een harmonieuzer relatie met zichzelf en de totale wereld komt.

 

Harmonia Zeeland houdt Leden -avonden en Openbare avonden .

De Openbare Avonden zijn voor iedereen te bezoeken en kosten per avond 7,00 euro.

De Leden -Avonden zijn speciaal voor degenen die zich zich als lid van de vereniging hebben aangemeld. ( Kosten zijn hiervoor 40 euro per jaar ). Je kunt als lid altijd de avonden bezoeken voor 2,50 euro per avond.

Meer info over lidmaatschap , alle info over de avonden enz. zie :

http://harmonia-zeeland.nl/index.html

Iedere avond is anders en wordt verzorgd door vele verschillende docenten/ therapeuten/ mediums . Hieronder alvast voor 2018:

De datums van de Openbare avonden zijn: 22 januari 2018 Mw.Hennie Schot:                   helderziende waarnemingen.                   

                                                                      19 februari   ,,    Dhr,Peter Coppens:                 foto of voorwerp in gesloten enveloppe                                                 

                                                                      19 maart      ,,    Dhr,Johan van Voorthuizen :    voorwerp van jezelf of foto van overledene                                                   

                                                                      23 april        ,,    Dhr,Ton Bons :                         helderziende waarnemingen.                                                  

                                                                      28 mei          ,,   Dhr.Gerard Lambrechts:           helderziende waarnemingen/foto van overledene.                                                     

                                                                      25 juni          ,,   Dhr,Bert Back:                          spontane helderziende waarnemingen.                                                

                                                                                                                                                      

                                                                      10 sept.        ,,    Mw.Jock de Jong:                     naam overledene + nummer.                                                        

                                                                        8 okt.          ,,    Dhr,Ed van Rosmalen:             zelf bloemen mee nemen.                                                        

                                                                        5 nov.         ,,    Mw.Marga Gieles:                   helderziende waarnemingen.                                                       

                                                                        3 dec.         Nader in te vullen 

 

Alle avonden beginnen  precies om 19:30 uur en wij vragen u om 19:20 uur aanwezig te zijn.

Omstreeks 20:30 uur is er een pauze van 15 minuten.

De avond wordt omstreeks 21:45  uur afgesloten.

Kosten voor deze avond zijn voor Leden : 2,50 euro en Niet Leden 7,00 euro.

Waar : Centrum t Westlicht

Singelstraat 7 te Goes

www.twestlicht.nl


1x Hatha Yoga les. Gegeven door Thea.

Hatha Yoga les door Thea 

 

Met Ha – tha yoga werk je aan een evenwicht tussen inspanning (ha= actie) en ontspanning (tha = rust). Hatha yoga helpt je je lichaam op een zachte manier soepeler en sterker te maken. Door regelmatig hatha yoga te doen zal je zowel op fysiek als op mentaal niveau meer balans gaan voelen.  

 

Met veel plezier ga ik yoga met je doen en ervaren. Dit jaar zal ik mijn yoga docenten opleiding (aangesloten bij Yoga Alliance professionals) afronden. In het kader van deze opleiding bied ik je een les aan tegen een geringe bijdrage ten goede aan ’t Westlicht. 

 

 

 

Datum 

19 oktober a.s. 

Tijd 

15.30-16.45 

Kosten 

€ 5,- 

Info+ opgave 

Graag aanmelden vóór 15 oktober onder dit bericht of via thea.b@hotmail.nl 

 


De grote Spirituele Westlicht Beurs. Alles op het gebied van Spiritualiteit, gezondheid, bewustwording.100 stands muziek gastsprekers enz.

 

Centrum t Westlicht organiseert op zaterdag 6 Oktober 2018 een grote Spirituele Westlicht Beurs in de Grote of Maria Magdalenakerk te Goes. 

Op deze grote beurs kun je alles vinden op het gebied van Spiritualiteit, gezondheid, bewustwording met 100 standhouders.
Alles voor lichamelijk en geestelijk welzijn.
Denk aan : verkoop van vele spirituele artikelen, wierook, mediums, mindfulness, tarot en andere kaartleggingen, kristallen, persoonlijke consulten,religieuze beelden, healing,klankschalen, buddha, allerlei massages, aura fotografie, natuurlijke producten, gezonde voeding, reiki, welness, coaching, sieraden, yoga, live muziek , lezingen enz. 


Prachtig dat we dit met velen kunnen neerzetten in Zeeland.

Voor tafelhuur kun je contact opnemen via info@twestlicht.nl .Inschrijven vanaf half april 2018

Zet deze datum alvast in je agenda:6 oktober 2018  

Aanvang : 10 tot 17 uur 

Entree voor bezoekers is 5 euro.
Dit is inclusief gratis muzikale optredens en gratis bijwonen van verschillende lezingen .
Op de beurs zelf worden ook vele verschillende mini- consulten gegeven tegen kleine vergoeding.

In de Grote of Maria Magdalena Kerk , Singelstraat 21 Goes ( tegenover t Westlicht )

Met o.a. de volgende standhouders:

Jacqueline Buijze : Kristal verkoop
Nadine Heemskerk : Acces Bars e.a.
Henk Tennekes van Stichting Keti Utulie : verkoop meditatie kussens/ bankjes, omslagdoeken, klankschalen e.a .
Joke den Engelse : Pendelen, kaartleggingen

Denise Rutten : Helende handen/ goddelijke genezing .

Pavan Hamelink : Drumbouw, drumverkoop, sjamanisme 

Jantien Mallekote : Foto-reading e.a.
Michiel en Belinda Everts: spiritueel roman, coaching ,energy Kompas, korte behandelingen e.a. 
Annemiek Netten : Tarotkaart leggingen 
Inge van Eijkeren: Edelstenen verkoop, spirituele kadootjes e.a. 
Yolande Baselier: Artikelen van schapewol, herinneringsdoosjes, sjaals, tassen e.a. 
Lia Lambrechts: Waarnemingen via aura/ foto's e.a. 
Marianne van Bemmelen: Waskaarten maken 
Immia Schellevis : Oceandrums, ratels van krachtdieren, hangers e.d. 
The little Buddha : Veel verkoop uit Tibet, Wierook, klankschalen, beelden, doeken enz enz 
Lien Keijl : Mindfulness
Leona Vreugdenhil: Massage/ healing / body dearmouring e.a. 
Margaretha Gieles : Chakrakleurendiagnostiek/ consulten
Annemiek Knetemann: verkoop boeken, avatar, persoonlijke ontwikkelingstraining.
Jurgen Jansen : verkoop magneet sieraden, Houtsnijwerk, seleniet zoutlampen e.a. 
Janneke de Nooijer - Wisse: Feng Shui/ Nine Star Ki, familieopstellingen e.a.
Annemarie van Dijck : Huidverzorging Aloë vera produkten, face yoga .
Grace Wilson : Kristallen/ edelstenen verkoop, wierook, witte salie, boeken , kaarsen e.a. 
Michele Snijders Swaager: CBD olie, natuurlijke cosmetica , thee, bachbloesem e.a.
Gerrit Wilbrink : Reading / coaching gesprekken 
Samantha Maranus: Vuurlopen, empowerment coaching e.a. 
Gemstonetrees / Bea Yong: Handgemaakte edelsteen creaties e.a. 
Rowena Henssen : Spirituele geboorte tekeningen, kaarten e.a. 
Sandra Konst : Yoga en Reiki, verkoop kinder boek e.a. 
Esther Elias: Medium, automatisch schrift e.a.
Yvonne Flipse : verkoop eigen boek, beelden, consulten 
Désirée Verhagen : Voet reflexzone therapie.
Mia Willemsen : Energetische massages 
Tessa Krapf : Persoonlijke consulten 
Karin Meeng - Vink : Verkoop engelen hangers/ stenen e.a. 
Kendra Biessels : Coaching en healing 
Bert Thonissen : Verkoop spirituele boeken
Astrid Esser : Engelen boodschappen, Angelic aura roomsprays, redemies, herbal tea's e.a. 
Dit van den Berg : Medium consulten 
Dalilah Abdoun  : Yoga en Meditatie 
Marieke Hamelink: Holistische Massage therapeut 
Koffietuin Oudelande/ Marco Wagenaar: Verkoop soep, broodjes, appeltaart e.d 
Trees Gommers : Heiligenbeelden, Buddha.s, kaarten, boeken, mineralen e.a.
Nathalie de Kraker : Mini Reiki sessies, soul body fusion e.a. 
Ilze Abramsen : Hand massages , healing e.a. 
Carola Buijs : Coaching met encaustic art.
Natascha Vollebregt : medium, contact met overledenen, healing e.a. 
Books2flow Carla van Hameren: verkoop bijna nieuwe spirituele boeken
Mary Minnaard : Readings/ kaartleggingen
Angelique van Oirschot: Chinese en westerse voetreflexologie
Jolanda Kluijfhout : Engelenkaarten/ verkoop artikelen e.a. 
Vonny Houwerzijl : Wol schilderijen, troost engelen van wol e.a.
 
Ilma Blommaart : Pendelsessies
 
Lucy Nouwens : Verkoop beschilderd glas, hartewensen e.d. 
 
Kirsten Eckhardt : Lavendula produkten
 
Ursula Buijs: Sfeerkettingen
Kimberley Buijs : Eigengemaakte produkten, kaartleggingen .
Rosita Hanna : Lichtcodes plaatsen  en energetische lezingen 
 
Glen Hanna en Esmee Versteeg : Verkoop Kristallen , kristallezingen
 

Ginette de Beer : Verkoop edelsteensieraden, pendels, mineralen, accessoires e.a. 

Mirjana Njegic: Aura sprays, Maria Magdalena olie e.a.

Ans van Galen - Top : Zandlezen e.a.
Carola O: Orgonite en zelfgemaakte sieraden e.a.
Juana Meurs : Meduim/ Tarot e.a.
Cees Elenbaas : Sjamanendrums, korte consulten met de medicijnkaarten
Han van Straaten: Astrologie, astrologische miniconsulten
Itske Oirbans : Gesprek met dieren, consulten.
Ank Toussaint : magnetiseren, kaartleggingen.
Lesley Sandford: Medium consulten
Rudi Wijnacker en Matthijs Anthonise : Opstellingen gecombineerd met Fotografie
Edith Pieterson: Soulkey therapie, zielenreis, regressie e.a.
Marie- José van der Laan / De vijf wijzen: Kristallen en Tachyon
Ed Dijst : Trance healing
Peter vd Klok: Aura Fotografie
Michael Telapary: Indiaanse Fluiten/ Muzikaal optreden
Daniel Amerlinck : Geobiologie, natuurgeneeskunde, wickelroede/ pendel/ uitmeten huis.a.
Tamara vd Hooft : Luisterkind consulten voor volwassenen/ kind en dier e.a.
Danielle de Koeijer; Licht instrumenten, die meditatie verdiepen
Diana van der Steen : Tarot consulten en Numerologie  
Elly Gerreman Verkoop Orgonites e.a.
Anja Krakowczyk- Niels: Verkoop Maria Treben Natuurprodukten, kruidenthee's, Noveenkaarsen e.a.
Het Maria winkeltje, Gijs van Hooijdonk : bedevaarts artikelen
Elisabeth van Gelder : Verkoop boek multidimentionaal boek Gelijk als goden, consulten/ readingen.
 
 
Info stand Centrum t Westlicht 

............

............

.............

Warme groet,

Team t Westlicht

 

 


Informatieavond Etherische Olie.

Informatieavond Etherische olie

Maandagavond 25 september

 

 

 

 

Etherische olie: het ultieme antwoord van moeder natuur!

Alles wat je altijd al had willen weten over etherische olie en wat het voor jou en jouw gezondheid kan betekenen.

Feit: Je hebt zo’n 12.000 stuks rozenbloesem nodig om 5 milliliter etherische rozenolie te winnen.

Toegang gratis.
Opgeven bij Danielle: danielledekkerdebree@gmail

 

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus geef je snel op.

 

Datum

25 septbember 2017

Tijd

19.30 – 21.30 uur

Kosten

gratis

Info+ opgave

danielledekkerdebree@gmail.com


Paranormale avond met Margaretha Gieles. Spontane helderziende waarnemingen, contact met overledenen

Paranormale avond met Margaretha Gieles 

Maandagavond 2 oktober 2017

 

Spontane helderziende waarnemingen, psychometrie en contact met overledenen.

 

 

Info: mmlagieles@zeelandnet.nl

 

Opgeven mag, hoeft niet.

 

Kosten: 10 euro

Over Margaretha:

Margaretha Gieles (1960) is paranormaal therapeute, medium, magnetiseur, grondlegster van de methode chakrakleurdiagnostiek, docente en auteur.

Als kind al was zij overgevoelig voor sferen en stemmingen en zag soms overledenen.

Na vier jaar aan het Brabants conservatorium gestudeerd te hebben gaf ze een draai aan haar leven en begon te werken als dokterassistente bij een antroposofisch huisarts. Terwijl ze daar tussen de patienten zat kwam haar heldervoelendheid naar buiten. Ze voelde exact aan wat de mensen mankeerden. Op een bepaald moment werd de gevoeligheid zo hevig, dat ze er mee om wilde leren gaan. En dit, heel belangrijk, op een nuchtere manier. Ze volgde een driejarige opleiding in Amsterdam en startte in 1995 een praktijk.

Eind jaren negentig is een geheel nieuwe methode van diagnosticeren aan haar ' doorgegeven' via channeling. Ze heeft de methode de naam chakrakleurdiagnostiek, oftewel CKD, gegeven. Zelf vergelijkt ze dit proces met het componeren van een muziekstuk. Ook daar komt de informatie, in dat geval de muzieknoten, uit het 'schijnbare niets'. Margaretha voelt een enorme drang de methode uit te dragen, vandaar dat zij er meerdere boekenover heeft geschrevenen in binnen- en buitenland cursussen geeft . Haar meest recente boek is verschenen in mei 2012 en heeft als titel 'Kleur je leven in balans'.

Verder heeft ze geregeld contact met overledenen.

Over deze ervaringen schreef zij ook een aantal boeken.

In haar praktijk in Middelburg geeft ze consulten.

 

Kosten: € 10

 

 

Datum

Zie agenda 

Tijd

20.00 – 22.00 uur

Kosten

                 € 10

Info+ opgave

mmlagieles@zeelandnet.nl


Workshop intuitief schilderen volgens de Aboriginal dotpainting techniek. Gegeven door Tonha Schot

Workshop Intuitief schilderen volgens de Aboriginal dotpainting techniek.

We gaan in deze workshop een mooie kei beschilderen volgens de oude Australische Aboriginals techniek dus met stokjes en stipjes.

We gaan zoveel mogelijk conceptloos te werk en kijken waar ons gevoel ons brengt, welke kleuren we intuitief kiezen, wat er gebeurt als we ons door ons diepere Zelf laten leiden.

 

Ik ben Tonha en schilder al jaren op deze wijze.

Niet zozeer vanwege het resultaat maar omdat het proces leidt tot verbinding met je eigen kern en vandaaruit heelheid, een heid creeert...zowel persoonlijk, verbinding met en tussen alle aspecten die deel van jouw Zijn uitmaken als in een groter geheel, verbondenheid met het leven in al zijn verschijningsvormen en energie.

 

Ik breng stenen en evt. canvas mee, dat is inclusief.

Mocht je zelf een mooie kei hebben of een stuk hout waar je wat mee hebt en wat je graag hiervoor zou willen gebruiken, kan dat natuurlijk ook.

 

datum...zie agenda

Tijd: Aanvang 13:30 uur tot 17 uur 

 

 

Kosten.. 27,50 inclusief alle materiaal.

Mocht dat nou echt teveel voor je zijn maar je wilt wel heel graag meedoen, dan moet je t even zeggen want dan passen we daar wel een mouw aan.

 

Opgeven of vragen via het volgende adres.....tonha.algarve@yahoo.co.uk


Dagworkshop Ontdek & Verlicht je Schaduwkanten. Gegeven door Rob Derksen

 

Dagworkshop: “Ontdek & verlicht je schaduwkanten”

Schaduwkanten zijn die kanten van ons gedrag waar wij ons niet bewust van zijn of die wij ontkennen. Irritatie aan gedrag van anderen bijvoorbeeld, wijst vaak op een soortgelijk eigen gedrag, ook al ontkennen wij dat.

 

Schaduwkanten kunnen ook de sterke kanten van onszelf zijn, waar wij geen weet (meer) van hebben, of kwaliteiten die wij niet (meer) durven of kunnen benutten. Anderen die deze sterke kanten wel gebruiken, spiegelen dit aan ons en maken ons wakker.

 

In deze workshop reik ik je de handvatten aan hoe je met je schaduwkanten aan de slag kunt gaan.

 

Door wie wordt de activiteit gegeven?

 

Rob Derksen

Mijn achtergrond:

Mijn naam is Rob Derksen, ik ben een man van 57 die er op mijn 36ste (na de Burned-out, opgebrand raken) achter kwam hoever ik uit balans was met mijzelf. Door verschillende omstandigheden heb ik in mijn jeugd diverse psychische klachten en gedragsproblemen ontwikkeld. Gelukkig ben ik als kind niet in het reguliere (psychische) medische circuit gekomen. Waarschijnlijk had ik labels opgeplakt gekregen als ADHD, depressie, Borderline en een lichte vorm van autisme. Vanaf mijn 13e  heb ik te verschillende verslavingen ontwikkeld. Pas toen ik mij bewust werd van mijn disbalansen, ben ik aan mijzelf gaan werken met allerlei methodieken uit de holistische zorg. Dit had een enorme positieve uitwerking op mijn gevoel, gemoedstoestand en mijn handelen. Ik ben mij veel krachtiger, gelukkiger en meer in balans gaan voelen. Mijn psychische klachten, mijn overactieve gedrag en verslavingen zijn zo goed als verdwenen. Dat wat ik uit het werk op mijzelf heb geleerd, ben ik gaan toepassen in de coaching en begeleiding die ik de afgelopen 15 jaar heb gegeven. Het is mijn passie geworden mensen in beweging te zetten richting een vitaal, gelukkig en autonoom leven (het liefst met zo min mogelijk medicatie en vrij van verslavingen, psychische disbalansen of gedragsproblemen).

 

Mijn werkervaring:

Sinds 2000 heb ik op diverse locaties individuele consulten gehouden waarin ik heb gewerkt met jongeren, ouders/opvoeders, (jong)volwassenen op een scala aan thema’s. Altijd met als doel mensen bewust te laten worden wie zij in hun wezen zijn en hoe zij meer kunnen handelen vanuit vrijheid, passie en innerlijke kracht.

Naast de individuele consulten heb ik een groot aantal meerdaagse workshops georganiseerd, waarin de focus lag op de heling van het ‘Innerlijk Kind’, het ontdekken van eigen kwaliteiten en het transformeren van angsten, emoties en beperkende overtuigingen.

Om bewustwording en persoonlijke groei te bevorderen, geef ik door het land heen verschillende lezingen en sta ik met regelmaat op spirituele festivals.

 

Technieken die ik gebruik in mijn werk zijn: NLP, Nei, Familieopstellingen, Innerlijk Kind werk, energiewerk, diverse vormen van meditatie, Reiki/magnetiseren en chanelling.

 

 

Start /datum/data:


Zondag 22 oktober, van 10.00 – 16.30 uur.

 

Kosten:


€ 75,- (zelf lunch meebrengen)

Info/opgave :

 

Graag een mail naar info@robderksen.nl  of bellen naar: 06 1479 8170

Meer info op website: www.robderksen.nl  

 

Datum

Zondag 22 oktober

Tijd

10.00 – 16.30 uur

Kosten

€ 75,- (zelf lunch meebrengen)

 

Info+ opgave

Graag een mail naar info@robderksen.nl  of bellen naar: 06 1479 8170

Meer info op website: www.robderksen.nl


Dagworkshop Heel en bekrachtig het innerlijk kind. Gegeven door Rob Derksen

Dagworkshop: “Heel en bekrachtig het Innerlijk Kind”

 

Uitleg activiteit:

Onverwerkte, emotioneel beladen gebeurtenissen uit ons verleden laten een verwond innerlijk kind in ons achter. Daardoor reageren wij soms vanuit pijn en disbalans. Pas als je het kind in jou oppakt kun jij het helen en in jouw autonome kracht komen. Het kind dat zal opgroeien, zorgt ervoor dat jij jouw kwaliteiten beter kunt gebruiken.

?
Doordat je weer in contact komt met Innerlijk Kind, kun je gaan werken aan verwerking en transformatie van emotionele gebeurtenissen uit je verleden. Emoties en angsten zullen verminderen als het Innerlijk Kind wordt geheeld. Je gaat dan meer leven vanuit je hart, waardoor je jouw gevoel en intuïtie beter kunt volgen. Je zult je vrijer voelen, krachtiger handelen en meer jouw ware ik worden.

 

Psychische klachten en andere disbalansen nemen uiteindelijk af.

 

In deze dagworkshop zullen wij proberen je weer in contact te brengen met het kind in jou en je inzichten te geven wat jouw kind nodig heeft.
 

Door wie wordt de activiteit gegeven?

Rob Derksen

Mijn achtergrond:

Mijn naam is Rob Derksen, ik ben een man van 57 die er op mijn 36ste (na de Burned-out, opgebrand raken) achter kwam hoever ik uit balans was met mijzelf. Door verschillende omstandigheden heb ik in mijn jeugd diverse psychische klachten en gedragsproblemen ontwikkeld. Gelukkig ben ik als kind niet in het reguliere (psychische) medische circuit gekomen. Waarschijnlijk had ik labels opgeplakt gekregen als ADHD, depressie, Borderline en een lichte vorm van autisme. Vanaf mijn 13e  heb ik te verschillende verslavingen ontwikkeld. Pas toen ik mij bewust werd van mijn disbalansen, ben ik aan mijzelf gaan werken met allerlei methodieken uit de holistische zorg. Dit had een enorme positieve uitwerking op mijn gevoel, gemoedstoestand en mijn handelen. Ik ben mij veel krachtiger, gelukkiger en meer in balans gaan voelen. Mijn psychische klachten, mijn overactieve gedrag en verslavingen zijn zo goed als verdwenen. Dat wat ik uit het werk op mijzelf heb geleerd, ben ik gaan toepassen in de coaching en begeleiding die ik de afgelopen 15 jaar heb gegeven. Het is mijn passie geworden mensen in beweging te zetten richting een vitaal, gelukkig en autonoom leven (het liefst met zo min mogelijk medicatie en vrij van verslavingen, psychische disbalansen of gedragsproblemen).

 

Mijn werkervaring:

Sinds 2000 heb ik op diverse locaties individuele consulten gehouden waarin ik heb gewerkt met jongeren, ouders/opvoeders, (jong)volwassenen op een scala aan thema’s. Altijd met als doel mensen bewust te laten worden wie zij in hun wezen zijn en hoe zij meer kunnen handelen vanuit vrijheid, passie en innerlijke kracht.

Naast de individuele consulten heb ik een groot aantal meerdaagse workshops georganiseerd, waarin de focus lag op de heling van het ‘Innerlijk Kind’, het ontdekken van eigen kwaliteiten en het transformeren van angsten, emoties en beperkende overtuigingen.

Om bewustwording en persoonlijke groei te bevorderen, geef ik door het land heen verschillende lezingen en sta ik met regelmaat op spirituele festivals.

 

Technieken die ik gebruik in mijn werk zijn: NLP, Nei, Familieopstellingen, Innerlijk Kind werk, energiewerk, diverse vormen van meditatie, Reiki/magnetiseren en chanelling.

 

 

Start /datum/data:


Zondag 8 oktober, van 10.00 – 16.30 uur.

 

Kosten:


€ 75,- (zelf lunch meebrengen)

 

Info/opgave :

 

Graag een mail naar info@robderksen.nl  of bellen naar: 06 1479 8170

Meer info op website: www.robderksen.nl

 

Datum

Zondag 8 oktober

Tijd

10.00 – 16.30 uur

Kosten

€ 75,- (zelf lunch meebrengen)

 

Info+ opgave

Graag een mail naar info@robderksen.nl  of bellen naar: 06 1479 8170

Meer info op website: www.robderksen.nl


Dagworkshop Kom weer in Verbinding met je Ziel. Gegeven door Rob Derksen

Titel  activiteit: 

Dagworkshop: “Kom weer in verbinding met je Ziel”

Voor sommige mensen is het moeilijk een gevoel van gelukzaligheid, liefde of veiligheid te ervaren. Wij hunkeren allemaal naar de onvoorwaardelijke liefde die voelbaar was voor het incarneren, daar waar alles Licht, Heel en Liefde is. Het is niet altijd even makkelijk om in verbinding te zijn met ons Hogere Zelf en te leven vanuit ons hart en intuïtie. Leven vanuit verbinding met onze Ziel geeft vertrouwen en herinnert je er weer aan wie je van oorsprong bent. Essentieel wil je met jezelf in balans kunnen komen. In onze Ziel zit onze passie en ons zelfhelende vermogen, waar veel psychische disbalansen, gedragsproblemen, verslavingen en andere blokkades mee op te heffen zijn.

 

In deze workshop ga ik je weer in verbinding met jouw ziel en maken wij opnieuw de reis die je hebt gemaakt bij het incarneren.
 

Door wie wordt de activiteit gegeven?

Rob Derksen

Mijn achtergrond:

Mijn naam is Rob Derksen, ik ben een man van 57 die er op mijn 36ste (na de Burned-out, opgebrand raken) achter kwam hoever ik uit balans was met mijzelf. Door verschillende omstandigheden heb ik in mijn jeugd diverse psychische klachten en gedragsproblemen ontwikkeld. Gelukkig ben ik als kind niet in het reguliere (psychische) medische circuit gekomen. Waarschijnlijk had ik labels opgeplakt gekregen als ADHD, depressie, Borderline en een lichte vorm van autisme. Vanaf mijn 13e  heb ik te verschillende verslavingen ontwikkeld. Pas toen ik mij bewust werd van mijn disbalansen, ben ik aan mijzelf gaan werken met allerlei methodieken uit de holistische zorg. Dit had een enorme positieve uitwerking op mijn gevoel, gemoedstoestand en mijn handelen. Ik ben mij veel krachtiger, gelukkiger en meer in balans gaan voelen. Mijn psychische klachten, mijn overactieve gedrag en verslavingen zijn zo goed als verdwenen. Dat wat ik uit het werk op mijzelf heb geleerd, ben ik gaan toepassen in de coaching en begeleiding die ik de afgelopen 15 jaar heb gegeven. Het is mijn passie geworden mensen in beweging te zetten richting een vitaal, gelukkig en autonoom leven (het liefst met zo min mogelijk medicatie en vrij van verslavingen, psychische disbalansen of gedragsproblemen).

 

Mijn werkervaring:

Sinds 2000 heb ik op diverse locaties individuele consulten gehouden waarin ik heb gewerkt met jongeren, ouders/opvoeders, (jong)volwassenen op een scala aan thema’s. Altijd met als doel mensen bewust te laten worden wie zij in hun wezen zijn en hoe zij meer kunnen handelen vanuit vrijheid, passie en innerlijke kracht.

Naast de individuele consulten heb ik een groot aantal meerdaagse workshops georganiseerd, waarin de focus lag op de heling van het ‘Innerlijk Kind’, het ontdekken van eigen kwaliteiten en het transformeren van angsten, emoties en beperkende overtuigingen.

Om bewustwording en persoonlijke groei te bevorderen, geef ik door het land heen verschillende lezingen en sta ik met regelmaat op spirituele festivals.

 

Technieken die ik gebruik in mijn werk zijn: NLP, Nei, Familieopstellingen, Innerlijk Kind werk, energiewerk, diverse vormen van meditatie, Reiki/magnetiseren en chanelling.