Info: info@twestlicht.nl - tel: 06 13529019
  • Centrum t Westlicht , Singelstraat 7 , 4461 HZ Goes.

  • Ontmoetingsruimte van t Westlicht .

Docenten


Petra Houweling 

Ik ben Petra Houweling. Met mijn man en drie kinderen woon ik in Kloetinge.
Mijn kinderen zijn op jonge leeftijd met homeopathie behandeld en met bijzonder goed resultaat.  Mijn interesse in het beroep van homeopaat werd hiermee gewekt. Het mooie aan een homeopathische behandeling vind ik dat de totale mens centraal staat. Er wordt niet een ziekte genezen maar de hele mens. Het zelf herstellend vermogen van de patiënt wordt bevorderd.  
Met veel enthousiasme volgde ik de opleiding tot klassiek homeopaat aan het CKH te Leuven, in België. Ook volg ik interessante seminars en bijscholingen van o.a. Dinesh Chauhan, Joshi’s, Alex Leupen en Anne Vervarkce.
Van de mooie en diepgaande gesprekken tijdens de consulten krijg ik veel energie en voldoening. Consulten met kinderen doe ik met veel plezier. Homeopathie werkt bij kinderen erg goed.

Zelf wist ik ook niets van homeopathie tot iemand mij zei waarom ga je met je zoontje niet naar een homeopaat. Ik merk dat veel mensen niet bekend zijn met klassieke homeopathie en dat is erg jammer. Ik ben dan ook erg gemotiveerd hier in de regio mensen kennis te laten maken met de geweldige mogelijkheden van de homeopathie.
Thea Böckling

Mijn naam is Thea. Zelf ben ik rond 2007 hatha yoga gaan doen en ik was onder de indruk wat yoga met mij deed. Na die eerste lessen had ik het gevoel een uitgebreide massage te hebben ondergaan! Na verloop van tijd ontdekte ik de vele voordelen van yoga, zoals het ontwikkelen van meer spierkracht en meer soepelheid. Lichamelijk maar ook geestelijk werd ik soepeler! Ik ontdekte dat yoga een manier van leven is. Yoga heeft mij meer balans in mijn leven gebracht. En zo is bij mij langzaam maar zeker de wens ontstaan om anderen dit ook te laten ervaren.  Dus heb ik me laten opleiden tot yoga docent… Ik heb het basisjaar aan de beroepsopleiding Saswitha opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte voltooid  (100 contacturen). Deze opleiding is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN). In 2017 heb ik de yogadocentenopleiding aan het Yoga College Tilburg afgerond (500 contacturen). Deze opleiding is erkend door de Yoga Alliance Professionals.
Rob Derksen

Mijn naam is Rob Derksen, ik ben een man van 57 die er op mijn 36ste (na de Burned-out, opgebrand raken) achter kwam hoever ik uit balans was met mijzelf. Door verschillende omstandigheden heb ik in mijn jeugd diverse psychische klachten en gedragsproblemen ontwikkeld. Gelukkig ben ik als kind niet in het reguliere (psychische) medische circuit gekomen. Waarschijnlijk had ik labels opgeplakt gekregen als ADHD, depressie, Borderline en een lichte vorm van autisme. Vanaf mijn 13e  heb ik te verschillende verslavingen ontwikkeld. Pas toen ik mij bewust werd van mijn disbalansen, ben ik aan mijzelf gaan werken met allerlei methodieken uit de holistische zorg. Dit had een enorme positieve uitwerking op mijn gevoel, gemoedstoestand en mijn handelen. Ik ben mij veel krachtiger, gelukkiger en meer in balans gaan voelen. Mijn psychische klachten, mijn overactieve gedrag en verslavingen zijn zo goed als verdwenen. Dat wat ik uit het werk op mijzelf heb geleerd, ben ik gaan toepassen in de coaching en begeleiding die ik de afgelopen 15 jaar heb gegeven. Het is mijn passie geworden mensen in beweging te zetten richting een vitaal, gelukkig en autonoom leven (het liefst met zo min mogelijk medicatie en vrij van verslavingen, psychische disbalansen of gedragsproblemen).

Sinds 2000 heb ik op diverse locaties individuele consulten gehouden waarin ik heb gewerkt met jongeren, ouders/opvoeders, (jong)volwassenen op een scala aan thema’s. Altijd met als doel mensen bewust te laten worden wie zij in hun wezen zijn en hoe zij meer kunnen handelen vanuit vrijheid, passie en innerlijke kracht.

Naast de individuele consulten heb ik een groot aantal meerdaagse workshops georganiseerd, waarin de focus lag op de heling van het ‘Innerlijk Kind’, het ontdekken van eigen kwaliteiten en het transformeren van angsten, emoties en beperkende overtuigingen.

Om bewustwording en persoonlijke groei te bevorderen, geef ik door het land heen verschillende lezingen en sta ik met regelmaat op spirituele festivals.

 

Technieken die ik gebruik in mijn werk zijn: NLP, Nei, Familieopstellingen, Innerlijk Kind werk, energiewerk, diverse vormen van meditatie, Reiki/magnetiseren en chanelling.
Sandra Konst

Ik ben Sandra Konst, gecertificeerd yogadocent (Integrale yoga, yoga en hormonen in de wisseljaren van de vrouw, ashtanga yoga en kinderyoga).

Ik ben begonnen met het geven van kinderyoga en therapeutische kinderyoga, maar heb me de laatste tijd vooral gericht op integrale yoga. Integrale yoga is een ontspannen vorm van yoga en zeer toegankelijk voor mensen met weinig yoga ervaringen.

 

 
Bert Thönissen

Mijn naam is Bert Thönissen. Ik ben een man van het woord die graag werkt met muziek en symbolen. Ik schrijf, redigeer en vertaal teksten. Ook verzorg ik rituelen bij allerlei gelegenheden.

Ik ben theoloog en liturg. Begaan met mensen en bewogen door geloof heb ik bijna 30 jaar gewerkt als pastor en geestelijk verzorger. Steeds heb ik geïnvesteerd in persoonlijke groei waarbij lichaamswerk een belangrijke rol heeft gespeeld.

Ik begeleid workshops over muziek en spiritualiteit en over poëzie, in het bijzonder haiku. Verder geef ik  nog andere lezingen over spiritueel leven en leid ik bezinningsbijeenkomsten die verrijkend en verdiepend zijn. Ik zoek naar wat mensen verbindt.

 
 

Tamara van der Hooft

Vanuit mijn passie voor dans en muziek heb ik jarenlang dans workshops gegeven in Goes en Middelburg. Nu vind ik het leuk om Puur Dans te organiseren. Een avond vrije dans ingeleid door een korte warming-up. Ik ben geïnspireerd door mijn danservaring en opleiding in de Vijf Ritmes van Gabrielle Roth, Ecstatic Dance en Dansexpressie. 

Ik ben ook werkzaam als Luisterkind Werker. Geef klankmassages en healingen (Reiki). En ik vind het leuk om kunstzinnig bezig te zijn. Zoals schilderen.
Klank groep Nada Naga

Muzikaal gezelschap: NADA DAGA

Je maakt met onze klanken liggend op een matje een reis door verschillende klanklandschappen. Soms luchtig, stromend als water ook vurig om hernieuwt thuis te komen in je lichaam op aarde. Wetend dat je verbonden bent met de hele symfonie van de schepping en daarin een mooie toon bent.

 

Nada Naga bestaat uit 6 personen

Ditte de Muynck

Izzy van Elk, Lilian van Aerde, Annelies Vree

An van Schaik, André Houwing .
Marja Reijnders:

Marja is gecertificeerd DRU yoga en meditatie docente en geeft lessen in yoga sinds 2008.  Daarnaast is zij gecertificeerd docent weerbaarheid en (advanced) Rots & Water trainer. Naast een studie maatschappelijk werk en diverse management trainingen, heeft Marja zich verdiept in de Oosterse martiale kunsten en de Oosterse geneeswijzen. Ze heeft de 4 jarige opleiding voor BOCAM therapie gevolgd met de specialisatie Tai chi en qigong. Marja is verder actief als welzijnswerker bij SMWO in Goes. Meer informatie op www.kembang.nl
Cees Elenbaas

Sjamaan Ochtend nevel

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 Bianca Willemse.

Mijn naam is Bianca Willemse en sinds 2009 heb ik een ik een (goedlopende) praktijk als healer-reader. Cliënten uit heel Nederland, België en Europa weten mij inmiddels te vinden voor een (online) healing in Bergen op Zoom.

Het is het werk van mijn hart: niets maakt mij gelukkiger dan te zien hoe mensen zich weten te bevrijden van oude, belemmerende patronen zodat ze hun ware potentieel op aarde realiseren kunnen. Healing-reading is hierin zo’n prachtige (en naar mijn mening zeer krachtige en effectieve) manier.
Ilse van Oorschot


Ik ben Ilse van Oorschot, getrouwd en trotse moeder van drie prachtige geadopteerde kinderen uit China. Van jongs af aan merkte ik dat ik “anders was” dan de meeste kinderen. Ik kon met dieren praten en zag entiteiten en voelde stemmingen van anderen goed aan. Toen zwanger worden niet vanzelfsprekend was en ik moeder werd van mijn geadopteerde kinderen begon mijn zoektocht naar mijzelf pas echt. Ik ontdekte dat ik Hoogsensitief (HSP) ben net als mijn kinderen, ik wilde daar ook iets mee gaan doen. Inmiddels heb ik heel wat opleidingen en cursussen gevolgd.

Mijn werkzaamheden zijn;                  

 

  • Kinder- en baby fluisteraar

  • Dierentolk (dierenfluisteraar)

  • Nieuwetijdskindercoach

  • Energetisch kindercoach

  • Reiki behandelingen voor mensen en dieren

  • Healing en Reading

  • Bach Bloesem Remedies

 
Joke den Engelse

Tijdens mijn werk in het basisonderwijs en als natuurgeneeskundige werd ik steeds vaker geconfronteerd met de emotionele problemen van leerlingen. Later ook in het voortgezet en middelbaar onderwijs. Ik heb de opleiding voor Counsellor  gevolgd. Daarna volgde ik de opleiding voor Stress-counsellor en Burn-out begeleiding, de opleiding voor Hypnotherapeut.

Hypnose is een waardevolle aanvulling op gesprekken om zo onbewuste problemen aan te pakken. Je bent je nog volledig bewust van je omgeving tijdens de hypnose.  Voor extra verdieping werk ik ook met klankschalen, zodat de trillingen diep doorwerken in je energie en zorgen voor balans. Ook magnetiseren behoort tot de mogelijkheden.

Later ben ik mijn spirituele gave meer gaan ontwikkelen door de opleiding voor Spiritueel Consulent te volgen. Ik vind het geweldig om je ook hiermee van dienst te kunnen zijn.
Pieter Minnaard.

Al in de jonge jaren was Pieter zeer geïnteresseerd in teksten van de Tao en het beoefenen van yoga en karate. Op zijn 28ste levensjaar heeft hij na een 4 jarige scholing in de verpleging een opleiding gevolgd aan het Cios als sportleraar met specialicatie 50+ sport.  Een geweldige combinatie, omdat de rode draad in zijn leven, zijn passie is : "gezondheid door beweging". Hij heeft bij een Chinese leraar karate oude stijl beoefend en ging daarna op zoek naar een andere methode die minder hard was, meer balans brengt en die meer gericht is op het energetische aspect in de zelfverdediging. De Gezondheid van Lichaam en Geest. Tai-chi is echt intelligent en subtiel. Tai-chi is voor de karate in de plaats gekomen en deze zelfverdedigingskunst had zoveel boeiende aspecten dat hij op zijn 42ste begonnen is met een Tai-chi leraren opleiding bij de 5 jaargetijden in Utrecht.

Sinds 1995 geeft Pieter Tai-chi en Qigong lessen aan groepen en bedrijven. De belangrijkste doelen: een gezond en gelukkig leven, spirituele ontwikkeling en weerbaarheid. Met veel enthousiasme, toewijding en aandacht voor de mens op zich geeft Pieter de verschillende lessen en workshops samen met zijn partner Marijke.

 
Tessa Krapf

Tessa Krapf is Paranormaal coach en Gidswerker.
Eigenaar van Praktijk Innergids.
Zij is werkzaam geweest als speltherapeute en (gezins) coach.
Ze ervaarde dat er meer was dan alleen het aardse en voelde dat ze een ander pad moest bewandelen.
In haar jonge jeugdjaren had ze reeds contact met een overleden dierbare, die ook nu steeds een belangrijke steun en toeverlaat is in haar leven. In de afgelopen jaren werd het spirituele contact met de geestelijke wereld steeds sterker. Tessa zegt hier zelf over: "Het contact met de gidsen is een voorrecht."  “Nog steeds kan ik diep geraakt worden over de enorme liefde en bereidheid die zij hebben om met ons samen te werken." Tessa geeft zowel persoonlijke als groepssessies.

 
Henk Catsburg

 

Ik ben Henk Catsburg. Naast therapeut in mijn praktijk voor psychotherapie Gestaltnet, ook predikant en geestelijk verzorger. Ik luister zonder oordeel en wil je helpen jezelf weer te hervinden. Hulp vragen is geen teken van zwakte, het is een teken dat jejezelf serieus neemt! Kijk voor meer info op mijn website of bel voor een kennismakingsgesprek.
Margaretha Gieles.

magnetiseur, grondlegster van de chakrakleurdiagnostiek (CKD), docente CKD en auteur. Over haar contact met overledenen schreef ze het boek ´Dood zijn bestaat niet´. In het najaar verschijnt haar boek ´Onverwacht bezoek´. Dit boek bevat alle channelingen met Pim Fortuyn en Theo van Gogh in de periode 2004-2015.

 

 

 
Grace Wilson.

Grace Wilson is crystalhealer/reader, coach, trainer en kunsteducator. In haar bedrijf biedt zij ondersteuning door je diverse tools aan te reiken in ontwikkelingen, processen en veranderingen. Via creativiteit en bewustwording werkt ze met individuele- en groepssessies. Er is ruimte voor de vraag waarbij je eigen verhaal en de beleving ervan centraal staat.

Vanuit diverse vormen wordt er gewerkt aan individuele coaching en groepsbegeleiding.
Claudia Fritz.

Ik ben Claudia Fritz en ben 1 van de gezichten achter VIVO zorg & trainingen. Daarnaast ben ik moeder van 2 jongens. Ik ben vanaf kind betrokken geweest bij wat mensen beweegt en welke informatie het lichaam je kan geven. Daarbij heb ik zelf ervaren en ontdekt dat vooral het praktisch leren via het lichaam en zintuigen een belangrijke steun is in het dagelijks leven.

Aanpassen aan de omgeving en de ander en sterk moeten zijn. Lang heb ik mijzelf hierin laten meenemen totdat ik mijzelf niet meer prettig voelde onder deze omstandigheden. Ik ben op zoek gegaan naar mijn zachtheid en kwetsbaarheid en vanuit rust kunnen bewegen. De rust die ik nu dagelijks voel geeft mij de mogelijkheid meer te kunnen genieten van het leven, vanuit rust te kunnen werken en te voelen wat ik zelf nodig heb en wat anderen nodig hebben.

Ik geniet en leer dagelijks van de begeleiding die ik mag geven. Samen kijken hoe deze begeleiding ervaren wordt en in het dagelijks leven kan worden toegepast. Door de lichaamsgerichte werkwijze maak je verbinding met je lichaam en je patronen. Deze manier van werken maakt het mogelijk onbekende delen van jezelf te ontdekken. Je ontdekt hierdoor waar je kracht ligt en waar je mogelijkheden en kansen liggen.

Wil je meer weten over de trainingen,workshops en de individuele coaching van VIVO zorg & trainingen neem dan een kijkje op onze website. www.vivotrainingen.nl
Sigrid Schilperoort.

Mijn Naam is Sigrid

Moeder van drie opgroeiende kinderen. Mijn kinderen zijn de mooiste spiegel om onbevangen en nieuwsgierig naar te kijken. Iedere keer weer ervaren dat mijn oordeel en mijn gedachten mij afhouden van het liefdevolle contact met mijn kinderen. En dat ik gewoon moeder mag zijn en niet meer mijn best hoef te doen om dat te mogen zijn. Ik zie wat aandacht bij mezelf verdient en dat is heel waardevol. En er achter komen dat ik nooit uitgeleerd ben en mag blijven ontwikkelen.

Bijzonder om in mijn werk een stukje met kleine en grote mensen mee te mogen mee lopen. In groepsverband en individuele coaching. Samen te onderzoeken wat aandacht verdient. Ik maak gebruik van lichaamsgerichte oefengingen, ademkracht en creatieve coaching die er samen voor zorgen om in je eigen kracht te komen en je eigenheid weer te voelen en te laten zien.

Mijn grote passie is beeldwerken maken. Mogen klodderen en verfijnen, werken van donker naar licht. Laten zien wat er in mij leeft. Het onbevangen kind wat in mij leeft er helemaal te laten zijn. Dat is ook de drijfveer in hoe ik werk. Ruimte en tijd geven aan dat wat zich bij jou wil laten zien en dat mag het helemaal zijn.

Ik hoop je graag te ontmoeten en een stukje mee te mogen lopen op jouw pad…

Lieve groet

Sigrid
Nicole Miedema.

De afgelopen tien jaar ben ik door meditatie en het volgen van zen-retraites bij Jef Boeckmans steeds dieper en verder bevlogen geraakt van de kracht en eenvoud van zen-meditatie. Ik ben dankbaar dat ik deze weg heb gevonden en steeds weer ‘stap voor stap’ een bijzondere ontwikkeling heb mogen ervaren in mezelf op deze weg van stilte. Graag deel ik deze ervaring en nodig ik anderen uit om deze stilte te delen, te ervaren en elkaar te ont-moeten in de eenvoud en kracht van het moment, van de eenheid en de stilte die wij allemaal ten diepste zijn..
Lien Keijl.

Mijn naam is Lien Keijl. Ik ben sociaal pedagogisch hulpverlener en Mindfulness trainer. Binnen het Rgc gaf ik de laatste 9 jaar Mindfulness based cognitive therapies (MBCT)-trainingen. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Johan Tinghe, Instituut voor Mindfulness en ben lid van de beroepsvereniging VMBN (gecertificeerd voor MBSR en MBCT). Ik geef naast groepstrainingen ook trainingen aan studenten, scholieren basisonderwijs en lager onderwijs en individuele trainingen In deze 8-weekse training, waarbij je wekelijkse 2,5 uur les hebt, mag je rekenen op dagelijks huiswerk. Dit huiswerk bestaat uit het doen van verschillende oefeningen. Bij de training horen handouts en audio fragmenten.
Ellen Marijnissen

Mijn naam is Ellen Marijnissen, ik ben getrouwd en heb twee schatten van kinderen. Al van jongs af aan wist ik dat er meer was tussen hemel en aarde. Ik voelde altijd “ iets/iemand”  om me heen. Soms voelde het fijn en vertrouwd, aan de andere kant was het beangstigend. Ik was nooit alleen. Hoe meer ik het van me afzette, hoe harder het terug kwam. Tot er een periode was dat ik iedere avond “mensen” in mijn kamer zag. Ze deden niets, ze keken alleen maar. Doodeng vond ik dat. Ik sliep niet meer en ik wilde niet meer alleen thuis zijn.  Ik wilde rust, een aan en uit knop…en dan vooral de uit knop. Het werd tijd dat ik hulp ging vragen. Zo startte ik met een cursus Mediumschap. In de eerste les ging er al een deur voor mij open,  viel er een last van mijn schouders af. Het  voelde alsof ik thuis kwam in deze wereld vol liefde en energie.  Het was niet eng, nee in tegendeel het was er juist mooi. Nadat ik de rust weer in mezelf gevonden had wilde ik er meer mee. Ik wilde graag anderen kennis laten maken met deze spirituele wereld. Zo heb ik mijn eigen praktijk geopend: Your life, your energy. Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke consulten, persoonlijke begeleiding, workshops en opleidingen. Ik ben aangesloten bij de SNU en de RING.

Vergeet wie je dacht te zijn, accepteer wie je bent… is mijn motto. Iedereen bezit zijn eigen kracht, zijn eigen energie.

Blijf bij jezelf, vertrouw op jezelf.

Er is zoveel meer…ik ben er om mensen te helpen.

Puur en eerlijk.

Liefs Ellen

 
Arno van Dijk.

Soul Body Fusion.

Mijn naam is Arno van Dijk en ik ben 43 jaar. Ik ben al van kinds af aan geïnteresseerd in spiritualiteit en heb op mijn ontwikkelingsweg vele workshops gevolgd, tientallen inwijdingen mogen krijgen en leraren, meesters, avatars en krachtplekken bezocht. In 2012 heb ik Urpi Chai Centrum voor bewustwording opgericht met als missie het delen en onderwijzen van energetische kennis en tools. Hiermee wil ik mensen helpen om hun kracht, liefde en levensvreugde te laten terugvinden die ze altijd in potentie hebben gehad én mensen opleiden die anderen hiermee kunnen helpen.
Marjanne van den Bogart- Northolt.

Vanuit mijn diepste zijn wil ik mensen begeleiden. Mensen dieper in zichzelf laten kijken wie ze echt zijn en welke prachtige talenten ze hebben meegekregen van de ziel bij geboorte. Om vervolgens deze talentent naar voren te laten komen. Ons lichaam geeft subtiel signalen maar we weten niet goed meer hoe te luisteren naar deze signalen of wat we er mee moeten doen. Het lichaam is zoveel wijzer dan we ons bewustzijn. Als yoga- en sportdocent ontdek ik mijn lichaam (fysiek, emotioneel, energetisch, mentaal en spiritueel) en telkens weer verbaas ik me over de enorme hoeveelheid informatie die in ons ligt verborgen.

Als Medium verdiep ik me in de herkomst en bijbehorende inzichten van deze informatie. En  als Healer transformeer ik samen met de cliënt eventuele beperkingen tot mogelijkheden.

 

 
Hans de Win.

Mijn naam is Hans de Win. Ik ben initiatiefnemer en docent bij aikidoschool Saam. Aikido is een krijgskunst waarin gestreefd wordt naar harmonie tussen mensen. Het biedt prachtige mogelijkheden om jezelf als mens te ontwikkelen in contact met anderen die ook willen ontwikkelen. Naast aikido houd ik me (vakmatig) ook bezig met pleegzorg. Ik ben trainer en adviseur bij Pleegzorg Advies Nederland. De harmonie in het leven van kinderen die opgroeien in een pleeggezin is vaak ver te zoeken. Zij, hun ouders en hun pleegouders ervaren vaak grote belasting, niet in de laatste plaats van elkaar. Pleegzorg Advies Nederland zet zich in om meer harmonie te brengen in het leven van alle betrokkenen.

 
Ditte de Muynck.

Ik werk sinds 1996 met kracht van de klank en de helende stem. Lid van de droomtijdgroep Nada Naga, van beroep astroloog en vertrouwd met sjamanistische principes. Sinds 1992 drie graden Egyptian Healing en al heel mijn leven op zoek naar de essentie van het bestaan. Geef concerten dans en stemworkshops, en cursussen in spirituele ontwikkeling. Vind het inspirerend en boeiend om met mensen te dansen te zingen en op een speelse manier mijn kennis te delen en over te dragen.

 
Rosita Hanna

Oprichtster van HarTsion, samen met haar zoon Glen. Wist al heel vroeg, dat zij intuïtief begaafd was en heeft het spirituele deel van haar leven als heel normaal gevonden en altijd aangewend om anderen en zichzelf verder te helpen. Ze heeft verschillende opleidingen en trainingen gevolgd, zoals Reiki Ushui, Engelen Communicatie, Gids contacten, Meditatie, Yoga en Qi-neng, maar heeft zich vooral gespecialiseerd in Tarot, Numerologie, Handlezen, I Ching, Kabbala en Astrologische invloeden.

In het bedrijfsleven heeft zij tot heel recent gewerkt in Communicatie, als manager, coach en trainer voor het grootste Telecombedrijf in Nederland. Daarvoor als zelfstandige ondernemer in de schoonheidsbranche.

Ze heeft jaren in het buitenland gewoond en gewerkt, heeft veel gereisd en heeft hierdoor verschillende cultuur ervaringen opgedaan.
Marco Nieuwenhuize

 

Marco Nieuwenhuize is een intuïtieve heler, trainer, coach, organisatieadviseur, mede auteur van het boek De 12 mens, dodekagram (12 mens) en enneagramleraar, Usui en Karuna Reiki Master. Hij combineert zijn trainingen en advisering in het bedrijfsleven met intensieve studies in Hawaïaans Sjamanisme (Huna), Inca (Qero traditie), Egyptian Healing, Egyptian Magic, Reiki, Sufisme, Celtic-healing, Prana-healing, Pleiadian-healing, NLP, NAC, Time-Line Therapie, Hypnose en diverse meditatietechnieken.
Mieke Boot

Oprichtster Centrum 't Westlicht.

 

Na 26 jaar voor de klas te hebben gestaan  , ben ik jaren geleden begonnen met het volgen van vele cursussen, workshops, opleidingen op het gebied van persoonlijke groei in o.a. Rotterdam, Breda en in Engeland bij het Arthur Findlay College. Prachtig om deze ervaringen ook door te mogen geven aan anderen.
Glen David Hanna

Leraar / heler die werkt vanuit een Sjamanistische basis en kernwaarden. Vanuit deze basis ben ik gezegend om samen te werken met helers en leraren vanuit vele disciplines en culturen. Denk hierbij aan de Qe’ros (Inca) en Aymara (Pre-Inca) bevolking uit Peru; Toltec, Olmec, Maya en Aztec bevolking uit Mexico, Guatemala, Honduras en Chilli; Hopi’s van Noord-Amerika en diverse helers / leraren uit o.a. India, Japan en grote delen van Europa.
Jacqueline Roon

 Sinds 2008 actief als mandala docent in Zierikzee en op Ibiza. Jacqueline volgde in Zutphen een opleiding aan de Kolam school waar ze haar tekentaal docent en tekentherapeut diploma behaalde. Verder heeft ze in Amsterdam een opleiding aan de Vrije academie gevolgd, en diverse andere creatieve cursussen en opleidingen waaronder thangka schilderen bij Andy Weber.
Astrid Esser – van Vlierberghe, oprichter van Angelshart. Angelshart is gespecialiseerd in het engelenwerk. De cursussen zijn deels gebaseerd op de trainingen die Astrid hierin gevolgd heeft. Daarnaast deelt Astrid haar kennis en waardevolle ervaringen die ze heeft opgedaan tijdens het geven van consulten. Tevens krijgt ze op een heldere en zuivere manier de informatie van de engelen door.Aankomende activiteiten

24-10-18Tao Ontspan ( 4 lessen). Gegeven door Desiree Bourgonje
24-10-18Toa Basis voor de vrouw. ( 4 lessen) gegeven door Desiree Bougonje
24-10-18Workshop Lach Yoga. Gegeven door Gerdien Janse
04-11-18Workshop : Intuïtieve ontwikkeling deel I. Gegeven door Mieke Boot
06-11-18Cursus intuïtieve ontwikkeling. Deel I, II en III inclusief certificaat. 8 avonden. Gegeven door Mieke Boot
18-11-18Workshop Intuïtieve ontwikkeling deel II. Gegeven door Mieke Boot
20-11-18Cursus intuïtieve ontwikkeling. Deel I, II en III inclusief certificaat. 8 avonden. Gegeven door Mieke Boot
04-12-18Cursus intuïtieve ontwikkeling. Deel I, II en III inclusief certificaat. 8 avonden. Gegeven door Mieke Boot
09-12-18Intuïtieve workshop deel III. Inclusief Certificaat. Gegeven door Mieke Boot
18-12-18Cursus intuïtieve ontwikkeling. Deel I, II en III inclusief certificaat. 8 avonden. Gegeven door Mieke Boot
't Westlicht ©2016